Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 12, 09:25)
Ko jūs visos įsikandę tuos svogūnus daigais, Aš iš daigų auginu tik didžiuosius. Visi kiti sėjami. Jei pradžius , tai reikia pasėti iki balandžio 25 , užmesti plėvelės, kad šilčiau dygti būtų. Užaugti spės.

Kad neužauga pas mane pasėti jau kelinti metai - vis kažkas nugraužia, tai ir nebebandau . Todėl ir sėju namie.
O su raudonais Red Bruswick vis nesiseka ... pasėjau vieną pakelį neišdygo nei vienas ax.gif , pasėjau dar vieną - ir vėl nieko doh.gif , kai tuo tarpu Ailsa Craig bujoja thumbup.gif

QUOTE(tany @ 2013 04 12, 21:44)
Pas mane sniego beveik nebeliko, bet kas is to.... Viskas plaukia doh.gif. Braškės ne tik pasalo, o dabar dar kaip lelijos blush2.gif  o dar vis lietų žada...

Lietus gerai thumbup.gif , greičiau ištirpins sniegą, o tuo pačiu ir įšalą, aišku svarbu, kad jo nebūtų perdaug, kad neužmirktų augaliukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 13 balandžio 2013 - 12:26
Perejau is darzo, pasiruosiau sejai, is vienos lysves pasidariau dvi. Eisiu veliau pasesiu ridikelius , salotas, gal kokias petruskas dar. Nusipirkus turiu papigiai seklu, tai net jei ir nesudigs nebus gaila. Ziuresiu kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 13, 15:07)
Perejau is darzo, pasiruosiau sejai, is vienos lysves pasidariau dvi. Eisiu veliau pasesiu ridikelius , salotas, gal kokias petruskas dar. Nusipirkus turiu papigiai seklu, tai net jei ir nesudigs nebus gaila. Ziuresiu kas gausis.

TIKTŲ Į KOMPANIJĄ IR ŽIRNIAI. PAS MANE TAI DAR SNIEGO PILNA, KUR SNIEGO NĖRA, TEN BALOS. JAU PAVYDŽIU JUMS.
Atsakyti
Kas anksti seja, tas laiku perseja. Naturali atranka.

Pas mane ant palanges auga (augo) zemuoges, ankstyvi koputai (8) ir tagetes didziagalves (pagaliau prisiruosiau nusipirkti). Tai mano vyrukas nusprende dizaineri pazaisti. Isrove kopustus ir sumete ant zemuogiu ir tageciu, o tagetes i kopustu indelius. Padare salotas smile.gif Einu merkti kopustu seklu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
o kam jus naudojat levandas?cia kaip vaistazole ar kaip gele auginat?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 04 13, 14:19)
TIKTŲ Į KOMPANIJĄ IR ŽIRNIAI. PAS MANE TAI DAR SNIEGO PILNA, KUR SNIEGO NĖRA, TEN BALOS. JAU PAVYDŽIU JUMS.

Oi nepavydekit. Atidare sezona siltnamio gelele vadinasi,visa ziema sedejus ir mezgus ! Boze boze,robotuku armija ne kitaip. Guliu paslika,apie rytoju bijau pagalvot,tikriausiai grysiu i ziemos sezona ir megsiu tokiau.
Pasejau salotu,ridikeliu,krapu,petrazoliu ir medetku. Bus matyt kas iseis is to.
Dar susitvarkiau braskes. Akys dziaugiasi,o kunas atsisako veikti.
Atsakyti
Pasisejau kaimiskaji tabaka jau gal pries menesi, va toki:
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Bet labai blogai isdygo, matosi vos keli miniatiuriniai daigeliai. Gal kas sejot, kaip jums ar gerai sudygo? Gal ka ne taip dariau, gal nereikejo seklu zemem uzpilti ar pan. jei dabar dar bandyciau seti, nebutu velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 04 14, 23:27)
Pasisejau kaimiskaji tabaka jau gal pries menesi, va toki:
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt
Bet labai blogai isdygo, matosi vos keli miniatiuriniai daigeliai. Gal kas sejot, kaip jums ar gerai sudygo? Gal ka ne taip dariau, gal nereikejo seklu zemem uzpilti ar pan. jei dabar dar bandyciau seti, nebutu velu? g.gif

Kiek zinau, tai kaimiska tabaka seja tiesiai i zeme g.gif Kaimynas tai tiksliai ten nieko nedaigina, viska dirvon paseja ir puikiausiai isdygsta ir uzauga.
Atsakyti
As vakar atidariau pavasario sezona thumbup.gif Zeme superine. Nei pasalo, nei vandens. Viska galima seti. Bet as nusiveziau tik vasarinius cesnakus ir zirnius, tai tik juos ir sukisau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 04 15, 08:25)
As vakar atidariau pavasario sezona thumbup.gif Zeme superine. Nei pasalo, nei vandens. Viska galima seti.

jūs ten kaip kitam pasaulio krašte blink.gif Pas mane dar net žemės nesimato, sniego iki kelių. Sėja įmanoma tik šiltnamyje.
Atsakyti
Bent viena karta ir mums pasiseke lotuliukas.gif Tiesa pasakius prie sodybos, kur aplinkui medziai, i zeme lenda tik puse kastuvo. Ten seimininkai seja viska veliau uz mane, bet paskui jie pasiveja ir mane aplenkia g.gif Mano darziukas visiskam lauke, veju gairinamas biggrin.gif Dabar jau suku galva, kada cia visa kita nuvaziavus sukisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 13, 14:04)
skaičiau skaičiau ir tik dabar supratau ką parašėt. Pakeltos lysvės  yra pakeltos lysvės, o ne gardeliai, rėmai ar panašiai..  Atrodo taip:
user posted image

vat būtent apie tokias lysves thumbup.gif tik kai antrus metu sodininkauju, ne visus terminus žinau blush2.gif

kaip jos Jums laiko? sar nesupūva? nereikai kasmet keisti? vyras man pirštu pasiukiojo, sako supus.. bet man taip patogu atrodo, o ir mulčas lengviau laikysis, daržovės bus švarios, dar man patinka tai jog agro plėvelę lengv air patogu pritvirtinti, kad sėklo greičiau sudygtų, aš labai susižavėjau wub.gif
Atsakyti