Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 21, 21:26)
Nu eina sau  blink.gif  O as kadangi maniau,kad kruminiai tikrai bus, tai tankiau ir susejau, nei iprastinius  doh.gif

Gal tik jai pasitaikė tokios sėklos "Kustovoj" pakelyje. Bet kad iš kito viso pakelio nei vienas neišdygtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 17, 13:41)
Planuoju kas pusmetri sodinti,( skaiciuoju: 4m. siltnamis, talpinsiu 8 agurkus) kazi ar gerai?

doh.gif Agurkams 4 cieli metrai šiltnamy?Taigi tie ir lauke gerai auga...
QUOTE(NERA @ 2013 05 21, 11:27)
Gal galima trumpam jį pasiskolinti ax.gif  biggrin.gif

Aš arčiau gyvenu,man jo labiau reikia biggrin.gif

Neauginsiu miegamajam agurkų-pradėjo kažkaip skurst,negražiai tas apraizgytas langas atrodo,prie interjero ta žalia spalva tiesiog pjaunasi...Dirigentą anytai nutempiau,malčiką s palčikom po agro pakišau ant atramų lauke.Gal nenumiros,o ir maža bėda tongue.gif Lauke tų nai nai jau pridygo po agro...Bet jei Auksė saviškio nepaleis,tai kas man tuos trikampius padarys tiems nai nai g.gif

Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 21, 21:39)
Gal tik jai pasitaikė tokios sėklos "Kustovoj" pakelyje. Bet kad iš kito viso pakelio nei vienas neišdygtų  g.gif

As pirkau is mydobro.com tas seklas. Tai tikrai nera,kad niekas neisdygtu, bet daigumas prastokas. O jei dar nepasizymes niekuo, tai kitamet net ir nesesiu...

QUOTE(adija5 @ 2013 05 22, 02:51)
Aš arčiau gyvenu,man jo labiau reikia biggrin.gif

Neauginsiu miegamajam agurkų-pradėjo kažkaip skurst,negražiai tas apraizgytas langas atrodo,prie interjero ta žalia spalva tiesiog pjaunasi...Dirigentą anytai nutempiau,malčiką s palčikom po agro pakišau ant atramų lauke.Gal nenumiros,o ir maža bėda tongue.gif Lauke tų nai nai jau pridygo po agro...Bet jei Auksė saviškio nepaleis,tai kas man tuos trikampius padarys tiems nai nai g.gif

Turbut reiks skelbti koki aukciona ir isnuomuoti saviski atramu gamybai biggrin.gif

Ziuresime ar tie nai nai pasiteisins man siemet g.gif Nes kaina irgi ne bloga ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 22 gegužės 2013 - 07:19
QUOTE(yerena @ 2013 05 21, 20:39)
Gal tik jai pasitaikė tokios sėklos "Kustovoj" pakelyje. Bet kad iš kito viso pakelio nei vienas neišdygtų  g.gif

Man tai beveik visi sudygo tie Kustovoj. Sėjau tankiau, su ta mintim, kad nesudygs, bet dabar tai reikės raut lauk, aišku, gaila bus, bet kur juos dėt?
Atsakyti
Sveikos.Jau ir siltnamyje,auginti agurkai valgomi ax.gif Dekui siltiems orams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 gegužės 2013 - 07:49
Mes su vaikais irgi nusiskynem pirma Mereng agurkiuka-nu labai skanus, traskus, saldus, sultingas tongue.gif dar po ridika vaikai i ranka gavo, smagu wub.gif
Man nelabai sekesi iki siol siltnamyje agurkus auginti, ir dabar apart vieno agurkiuko vaizdo kaip ir nera, pora mazu agurkiuku pradeje gelsveti, dregmes jiems netruksta, kuo as juos galiu pamaloninti kad ji intensyviau megztu, nokinti, augtu, pamokinkit mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 22 gegužės 2013 - 07:57
QUOTE(*Aukse* @ 2013 05 22, 07:19)

Turbut reiks skelbti koki aukciona ir isnuomuoti saviski atramu gamybai  biggrin.gif

Gal bandom nuomos grafiką sustatyti lotuliukas.gif
Matuke, gal kokių medžiagų jiems trūksta g.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 22, 01:51)
doh.gif Agurkams 4 cieli metrai šiltnamy?Taigi tie ir lauke gerai auga...

jei tiksliai, tai daugiau dar vieotos skirsiu, as cia tik viena sona paskaiciavau. biggrin.gif
Na cia jau vyro uzgaida, pastate specialiai siltnamiuka agurkam, bet dar ten paprika, cilius kisiu, tai agurku bus 14 daigu smile.gif

matuke, as neisitikinus taip pat, kaip siemet siltnamy uzaugs jie man, neauginus as ne karto. Pernai ir lauke prastai derejo, ar as nemokejau auginti, ar orai padare savo. Bandysiu ir lauke kokius 9 agurkus seti. Kitais metais jau zinosiu, arba agurkai vel siltnamy gyvens, arba tures uzleisti vieta pomidoram, arba paprikom smile.gif Eksperimentuoju tsakant.
Zeme paruose kaip ir gerai, dejo perpuvusio, 4 metu senbumo meslo, ant kiekvienos lysves dar pabere komposto, viska ismaise, turetu agurkeliam patikti, o vat kaip bus, ateitis parodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 22 gegužės 2013 - 08:15
QUOTE(matuke @ 2013 05 22, 07:56)
Mes su vaikais irgi nusiskynem pirma Mereng agurkiuka-nu labai skanus, traskus, saldus, sultingas  tongue.gif  dar po ridika vaikai i ranka gavo, smagu  wub.gif
Man nelabai sekesi iki siol siltnamyje agurkus auginti, ir dabar apart vieno agurkiuko vaizdo kaip ir nera, pora mazu agurkiuku  pradeje gelsveti, dregmes jiems netruksta, kuo as juos galiu pamaloninti kad ji intensyviau megztu, nokinti, augtu, pamokinkit mane  ax.gif

Pirmiausia,ta moringiuka reikejo nuskinti degtuku dezutes ilgio,nes nelaikas dar daigui sunku darba dirbti-vaikus auginti.Namuose Mb su siltnamiu tvarkos,tai nezinau,kokio dydzio uzsiaugino,o as parodysiu specialiai,kokius skinsiu,kad kitos uzuomazgos augtu,o ne geltonuotu.Tik nuotraukos bus veliau,kai dukra gales is fotiko istraukti. doh.gif Bais mandra programa siame azsienio sedevre schmoll.gif
Pernai prasta agurku derliu lauke leme orai. Link pajurio jie tikrai buvo per vesus agurkams. O siltnamyje ne taip sunku uzauginti. Tik prie pomidoru auginant ,kai oras sausas verta daznai lapus aplieti vandeniu,taip erkutes ne taip greit uzpuls ,ir siaip laimingesni daigai bus. Visai pravers laistytuvas su vandeniu salia agurku,kad butu siltas vanduo po ranka ax.gif
zikas1970 Lyg buvo klausimas. Sodinu kas 80 cm kotas nuo koto,kita eile lysveje sachmatine tvarka I tarpus,atstumas tarp daigu linijoj lieka tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 22 gegužės 2013 - 08:52
QUOTE(amarrile @ 2013 05 22, 09:34)
,kai oras sausas  verta daznai lapus aplieti vandeniu,taip erkutes ne taip greit uzpuls ,ir siaip laimingesni daigai bus. Visai pravers laistytuvas su vandeniu salia agurku,kad butu siltas vanduo po ranka  ax.gif

tiesiog perliejat agurkų lapus vandeniu? tai aš visai berazumė, kad sudėtingai drėgmę palaikau blink.gif
Atsakyti
Man siltnamyje pernai nepatiko juos augint. Nors ir mulciavau, bet ziaurei daug vandens ten pilt jiems reikia. Ypac karsta diena, faktiskai turi stoveti su slanga prie ju g.gif O tai leipsta akyse tiesiog schmoll.gif Lauke maziau vargo su jais. Tai siemet net ir nesodinau siltnamyje ax.gif Jei butu automatine drekinimo sistema kokia, tai nesukciau galvos, o dabar net isvaziuoti dienai kur negali, nes kita diena rasi juos leipstancius jau, nesvarbu,kad priliejai ukiskai pries tai.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 05 22, 08:51)
tiesiog perliejat agurkų lapus vandeniu? tai aš visai berazumė, kad sudėtingai drėgmę palaikau  blink.gif

o tai kaip tu ja palaikai,kai aplink pomidorai? Mano agurkai atskirai,tai uztenka ir vagas vandeniu prilieti,palaistyt dazniau ir gausiau,maziau vedinti,nes ne taip karscio bijo ziedai,kaip pomidoru,nes didesne santykine dregme
Atsakyti