Artejanciom sventem
mes jau pasiekiam lango virsu... galvoju ka cia daryti, ar snioti virsune ar konstruoti ka nors ir paleisti palei lango virsu
?
Sveikos po švenčių
ohoooo
teks konstruot , manyčiau
apsidžiaugiau pamačius foto gražią, kad mano ,,darbinis" agurkiukas, tiksliau visi 3 bus darbe, kur lubos 3,5m aukštyje, tai be problemų dėl aukščio
, be to bliūde tik du aukštaūgiai, trečias krūminis auga. Tą vieną prismaugtą suchaltūrinau- neužkasiau, bet su špilka prismeigiau prie žemės- jei išgyvens- tikiu kad gerai augs , nes tikrai kabinasi į gyvenimą labai, neatsilieka nuo sveiko brolio nei per kur
QUOTE(tany @ 2013 04 01, 12:47)
mes jau pasiekiam lango virsu.. galvoju ka cia daryti, ar snioti virsune ar konstruoti ka nors ir paleisti palei lango virsu
?
ohoooo
apsidžiaugiau pamačius foto gražią, kad mano ,,darbinis" agurkiukas, tiksliau visi 3 bus darbe, kur lubos 3,5m aukštyje, tai be problemų dėl aukščio
Tany, agurkas
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 01, 22:10)
Leisčiau vazoną žemiau, ant taburetės pvz.
mociutes lova prie pat lango... jis taip greit auga nes mociute su jo snekasi istisai
sveikos 
norejau paklausti ar savo namudiniams agurkeliams skinat virsunes?
norejau paklausti ar savo namudiniams agurkeliams skinat virsunes?
QUOTE(tany @ 2013 04 02, 07:57)
mociutes lova prie pat lango... jis taip greit auga nes mociute su jo snekasi istisai 
Pasakyk, kad nebšnekintų
aha, pas mane į ūgį nelabai auga, nes vaisiais pernelyg apsikrovęs. Bet irgi tiek išaugint nelabai lengva, matyt, nabagui..
As daabr svarstau, jei nusniosiu virsuen, ji ataugs? Nes man rimtai reiektu pristabdyti jo augima...panasu kad agurkiukai zydi, bet megztis nesiruosia.... kol kas dar visi zali, bet nedideja
Mano nekilmingi broliai radničiokai vakar persikraustė į bliūdą. MB pamatęs virtuvėj naują "gėlę" mirė juokais
Nieko sau, agurkeliai
Ziurint i savo, tikrai jam kazkas negerai. Prazydo 2 grazus ziedai, bet jis pas mane neauga ne velnio
Kiek turejo lapeliu, tiek tebera iki siol, ir toks vaizdas, kad net nera is kur tiems lapeliams augti. Virsuj keke su mazais agurkiukais ir psio. Apatinis lapas pradejo vysti, spalva pakeiti, gnybsiu lauk... Jei uzaugs, tai 2 agurkus ragausiu
Ziurint i savo, tikrai jam kazkas negerai. Prazydo 2 grazus ziedai, bet jis pas mane neauga ne velnio