Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 08:43)
Temai:
Tiesiog norisi komentarų, nes jaučiuosi užsisėdėjusi  4u.gif

Man pirma labiau patinka, toks neiprastas kampas, idomu.

Tutis55 labai garzios spalvos, bet man labiau noretusi fokuso i gryba ax.gif
Atsakyti
mokinsiuos fokusuot,nes kol kas nuotraukos darytos ant auto blush2.gif
Papildyta:
user posted image

cia is to pacio pasivaiksciojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 07:43)
Temai:

Abi man tokios panašios... Toks pats principas, bet pagrindinis akcentas toks mažutis, man norisi daugiu, bet kad originalu, tai taip smile.gif

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 04, 08:10)

Su auto fotografavai? O dabar? Mokytis fokusuot labai padeda kitos temos ND mirksiukas.gif
Man gražiai pateiktas grybas, voratinklis tai ne mano stichija, bijau ir vorų, ir visko, kas su jais susiję...
Atsakyti
o tai cia dabar darytos nuotraukos? is kur grybai? zole ir voratinkliai?
senu nededam, turim tema - einam ir fotografuojam tai temai, bet ne is archyvo rankiojam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 09:43)
Temai:

kaip ir minejau jau kazkas, jos labai panasiai atrodo, gal, kad ta panasuma nuimtum, reikejo viena kairej, kita desinej objekta fokusuot? smile.gif

as su tom savo tulpem pasimokinau, turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko biggrin.gif
gyvenime nedariau ir nedarysiu nuotrauku su dekiais fone biggrin.gif ten buvo antikvarine gelda-lovelis su kriauklem ir pasaga. dekis, dekis.... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 10:37)
gyvenime nedariau ir nedarysiu nuotrauku su dekiais fone biggrin.gif ten buvo antikvarine gelda-lovelis su kriauklem ir pasaga. dekis, dekis.... laugh.gif

biggrin.gif Specialiai grįžau pasižiūrėti tos geldos, kriauklių ir pasagos. Nu bet kad ... neįžiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 04, 11:45)
biggrin.gif Specialiai grįžau pasižiūrėti tos geldos, kriauklių ir pasagos. Nu bet kad ... neįžiūriu  biggrin.gif

tai ir sakau, kad su mazu f daugiau nedarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 09:37)
senu nededam, turim tema - einam ir fotografuojam tai temai, bet ne is archyvo rankiojam biggrin.gif

<..> turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko biggrin.gif
gyvenime nedariau ir nedarysiu nuotrauku su dekiais fone biggrin.gif <..>

Matai kaip, vadinas yra taisyklės, o iš kur jas žinoti, jei pradiniame lape nieko nesurašyta?
Aš dėjau foto sąlyginai naujas, bet jei rasčiau tokią, kuri man labai patinka, bet daryta seniau, norėčiau apie ją jūsų nuomonės, tai vadinas stop, negaliu kelt?

Ir dėl antros pastraipos - na nereaguok taip stipriai, juk mokomes mes - ir fotografuot, ir kitų klaidas pastebėt smile.gif ir, beje, niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 04 04, 12:09)
Matai kaip, vadinas yra taisyklės, o iš kur jas žinoti, jei pradiniame lape nieko nesurašyta?
Aš dėjau foto sąlyginai naujas, bet jei rasčiau tokią, kuri man labai patinka, bet daryta seniau, norėčiau apie ją jūsų nuomonės, tai vadinas stop, negaliu kelt?

Ir dėl antros pastraipos - na nereaguok taip stipriai, juk mokomes mes - ir fotografuot, ir kitų klaidas pastebėt smile.gif ir, beje, niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif

aha, kazkada kai nutarem, kad temos bus, tai ir sita punkta pasisakem sau ir neberasom jo daugiau biggrin.gif aisku, senas dedam, tik pasakom, kad cia is archyvo. ir kuo daugiau dedam-klausiam-komentuojam-aiskinames, tuo geriau

as cia nestipriai reaguoju smile.gif mano natura tokia - su paburbejimais. kazkada vienas zmogus vaiksciojanciu priekaistu pavadino biggrin.gif

drauge siandien atvaziuos - dvynuku laukiasi, sakau, duok gi, pafotografuot - nesiduoda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 04 balandžio 2013 - 10:17
supratau...daugiau nedesiu
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 11:14)
aisku, senas dedam, tik pasakom, kad cia is archyvo. ir kuo daugiau dedam-klausiam-komentuojam-aiskinames, tuo geriau

Šitą sakinį į pirmą puslapį mirksiukas.gif

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 04, 11:37)
supratau...daugiau nedesiu

Dėk dėk, labai smagu apžiūrėti foto. Tik gal prierašiuką, kad "Iš archyvo" arba "Ne žaidimukui, o komentarams" ar kažką tokio mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
supratau 4u.gif tai zaidimuj kokia cia foto reikalinga?,,vienisas medis"?
Atsakyti