QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 08:43)
Man pirma labiau patinka, toks neiprastas kampas, idomu.
Tutis55 labai garzios spalvos, bet man labiau noretusi fokuso i gryba

QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 07:43)
Abi man tokios panašios... Toks pats principas, bet pagrindinis akcentas toks mažutis, man norisi daugiu, bet kad originalu, tai taip

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 04, 08:10)
Su auto fotografavai? O dabar? Mokytis fokusuot labai padeda kitos temos ND

Man gražiai pateiktas grybas, voratinklis tai ne mano stichija, bijau ir vorų, ir visko, kas su jais susiję...
o tai cia dabar darytos nuotraukos? is kur grybai? zole ir voratinkliai?
senu nededam, turim tema - einam ir fotografuojam tai temai, bet ne is archyvo rankiojam
Papildyta:
kaip ir minejau jau kazkas, jos labai panasiai atrodo, gal, kad ta panasuma nuimtum, reikejo viena kairej, kita desinej objekta fokusuot?
as su tom savo tulpem pasimokinau, turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko
gyvenime nedariau ir nedarysiu nuotrauku su dekiais fone
ten buvo antikvarine gelda-lovelis su kriauklem ir pasaga. dekis, dekis....
senu nededam, turim tema - einam ir fotografuojam tai temai, bet ne is archyvo rankiojam

Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2013 04 04, 09:43)
kaip ir minejau jau kazkas, jos labai panasiai atrodo, gal, kad ta panasuma nuimtum, reikejo viena kairej, kita desinej objekta fokusuot?

as su tom savo tulpem pasimokinau, turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko

QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 10:37)
ten buvo antikvarine gelda-lovelis su kriauklem ir pasaga. dekis, dekis.... 

QUOTE(Toe @ 2013 04 04, 11:45)

tai ir sakau, kad su mazu f daugiau nedarysiu

QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 09:37)
<..> turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko
<..>

<..> turbut nedarysiu nuotrauku su mazu f, nes isvadinot fona dekiu ir ne viena karta. isilieje - nesimato nieko, tai tos interpretacijos man nepatiko

Matai kaip, vadinas yra taisyklės, o iš kur jas žinoti, jei pradiniame lape nieko nesurašyta?
Aš dėjau foto sąlyginai naujas, bet jei rasčiau tokią, kuri man labai patinka, bet daryta seniau, norėčiau apie ją jūsų nuomonės, tai vadinas stop, negaliu kelt?
Ir dėl antros pastraipos - na nereaguok taip stipriai, juk mokomes mes - ir fotografuot, ir kitų klaidas pastebėt

QUOTE(Gitusia @ 2013 04 04, 12:09)
Matai kaip, vadinas yra taisyklės, o iš kur jas žinoti, jei pradiniame lape nieko nesurašyta?
Aš dėjau foto sąlyginai naujas, bet jei rasčiau tokią, kuri man labai patinka, bet daryta seniau, norėčiau apie ją jūsų nuomonės, tai vadinas stop, negaliu kelt?
Ir dėl antros pastraipos - na nereaguok taip stipriai, juk mokomes mes - ir fotografuot, ir kitų klaidas pastebėt
ir, beje, niekada nesakyk niekada 

aha, kazkada kai nutarem, kad temos bus, tai ir sita punkta pasisakem sau ir neberasom jo daugiau

as cia nestipriai reaguoju

drauge siandien atvaziuos - dvynuku laukiasi, sakau, duok gi, pafotografuot - nesiduoda..
QUOTE(LEEja @ 2013 04 04, 11:14)
aisku, senas dedam, tik pasakom, kad cia is archyvo. ir kuo daugiau dedam-klausiam-komentuojam-aiskinames, tuo geriau
Šitą sakinį į pirmą puslapį

QUOTE(tutis55 @ 2013 04 04, 11:37)
supratau...daugiau nedesiu
Dėk dėk, labai smagu apžiūrėti foto. Tik gal prierašiuką, kad "Iš archyvo" arba "Ne žaidimukui, o komentarams" ar kažką tokio