Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

as siulau pasiulymus ir kitus asmeninius dalykus per AZ 4u.gif

merginos, jus turit papildomas blykstes ant aparato?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 03, 20:46)
as siulau pasiulymus ir kitus asmeninius dalykus per AZ  4u.gif

merginos, jus turit papildomas blykstes ant aparato?

Nesenai nusipirkau Nikon'ui SB700 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 04 03, 19:07)
Toe, atlik kitoje temoje ND, turėsiu tuomet tau pasiūlymą  smile.gif Nesakyk kad nesugebėsi, nes tikrai sugebėsi.

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 04 03, 19:19)
Toe paklausyk Yvettes, jos pasiulymai superiniai.

QUOTE(Gitusia @ 2013 04 03, 20:30)

Va čia tai įvertinimas! Pavydu net, baltai, aišku  4u.gif Nes žinau, kas per pasiūlymas thumbup.gif

QUOTE(Pravda @ 2013 04 03, 20:35)
Toe, greit ND daryt bek ir pasinaudok pasiulymu  4u.gif  thumbup.gif pavydu net  ax.gif

aciuks.gif Ačiū merginos. Patikėkit, žinau, kas per pasiūlymas. Tikrai žinau, nes senokai skaitau aną temą. Reikia stipriai sau spirti į užpakalį, pasiraituoti rankoves ir kibti į darbus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 21:49)

man diedas irgi aiskina, kad reikia, nes cia isvis nesamone taip fotkint ir, zodziu, sleptis, ir t.t.
bet jis is tu, kur galvoja, kad fotikai patys fotkina, nes kai susipazinom dar as sau ramiausiai su juostiniu fotkinau ir gerai man buvo, ir toliau buciau fotkinus. o jis iskart puole veidrodini nusipirko, objektyva, tris kartus pabande ir padejo biggrin.gif svarbu turi - pliusas jau yra laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2013 04 03, 21:51)
aciuks.gif Ačiū merginos. Patikėkit, žinau, kas per pasiūlymas. Tikrai žinau, nes senokai skaitau aną temą. Reikia stipriai sau spirti į užpakalį, pasiraituoti rankoves ir kibti į darbus  bigsmile.gif

o tai kas per pasiulymas? - jei viesai, tai viesai
Atsakyti
QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 19:49)

Brangus malonumas ax.gif Bet verta smile.gif Aš nenaudoju, nes aš to neverta... Dar.
QUOTE(Toe @ 2013 04 03, 19:51)
aciuks.gif Ačiū merginos. Patikėkit, žinau, kas per pasiūlymas. Tikrai žinau, nes senokai skaitau aną temą. Reikia stipriai sau spirti į užpakalį, pasiraituoti rankoves ir kibti į darbus  bigsmile.gif

Sėkmės atliekant ND smartass.gif
Atsakyti
Aš blykstės neturiu išorinės, yra įmontuota, bet ja nesinaudoju... Ir tikriausiai nesinaudosiu, nelimpa man. Veidai kaip priploti nuo jos...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 03, 20:55)

o tai kas per pasiulymas? - jei viesai, tai viesai

pasiūlymas išmokti fotografuoti ir raginimas nebijoti atlikti nd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2013 04 03, 22:28)
Aš blykstės neturiu išorinės, yra įmontuota, bet ja nesinaudoju... Ir tikriausiai nesinaudosiu, nelimpa man. Veidai kaip priploti nuo jos...

o kai ryskus apsvietimas is virsaus ir krinta seseliai ant veidu?
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 03, 20:51)

Sekmes atliekant ND 4u.gif

Pravda o kai fotografuoji uzdaroje patalpoje ar vakare taip pat nenaudoji blykstes?
Kadangi manes laukia keletas renginiu kuriuos fotografuosiu todel ir nusprendziau ja nusipirkti. Zinau kad tie renginiai vyks prasto apsvietimo salygose. Tad belieka ja ivaldyti
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 03, 20:39)
o kai ryskus apsvietimas is virsaus ir krinta seseliai ant veidu?

QUOTE(dalkamik @ 2013 04 03, 21:08)
Sekmes atliekant ND 4u.gif

Pravda o kai fotografuoji uzdaroje patalpoje ar vakare taip pat nenaudoji blykstes? 
Kadangi manes laukia keletas renginiu kuriuos fotografuosiu todel ir nusprendziau ja nusipirkti. Zinau kad tie  renginiai vyks prasto apsvietimo salygose. Tad belieka ja ivaldyti

Kai krinta šešėliai, reiškias reikia keisti vietą modeliui, būna man pavyzdžiui nuo blystės dar baisesni šešėliai...

Atverti diafragma plačiau, kai labai tamsu didinti jautrumą reikia, kelti iso, kuo didesnis jautrumas, tuo mažiau išlaikymo reikia - taigi ir blykstės gali neprireikti. Tačiau tada foto gali gautis "grūdėtos", bet kartais ir tas duoda grožio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 03 balandžio 2013 - 22:14
QUOTE(Pravda @ 2013 04 03, 23:12)
Kai krinta šešėliai, reiškias reikia keisti vietą modeliui, būna man pavyzdžiui nuo blystės dar baisesni šešėliai...

Atverti diafragma plačiau, kai labai tamsu didinti jautrumą reikia, kelti iso, kuo didesnis jautrumas, tuo mažiau išlaikymo reikia - taigi ir blykstės gali neprireikti. Tačiau tada foto gali gautis "grūdėtos", bet kartais ir tas duoda grožio  4u.gif

Kiek kartu bandziau taip daryti tai visvien labai tamsios ir labai stiprus "triuksmas" doh.gif
Atsakyti
Temai:
user posted image

user posted image

Tiesiog norisi komentarų, nes jaučiuosi užsisėdėjusi 4u.gif
Atsakyti