Labai sudomino mane ši tema. :>
Pabandžiau ir aš savo sunaudotus produktus deti į maišelį ir žiureti kiek ir ko daugiausiai sunaudoju :>
Taigi pirmas blynas

Per du menesius sunaudojau:
Plauku priežiuros priemones:

1. Garnier Fructis citrus mint fresh šampunas normaliems plaukams, linkusiems riebaluotis 250 ml
Apibendrinant visai patiko, kvepia skaniai, užtektinai putoja, gerai išplauna plaukus, mano labai riebus plaukai pradejo riebaluotis tik po poros dienu. Gal but kartosiu, kai baigsis atsargoj padeti šampunai.
2. Garnier Fructis soft peeling su mikrogranulemis šampunas nuo pleiskanu jau tiksliai nepamenu regis irgi riebiems plaukams

250 ml
Visiškai nepatiko. Kvepia žinoma skaniai, bet tik tai tiek. Reikia sunaudoti labai daug kad normaliai putotu, sunkiai pasiskirsto ant plauku. Tos granules labai sunkiai išplaunomos, ir kas blogiausia, kad atvirkšciai atsirado pleiskanu ir plaukai susiriebaluodavo iš karto kita diena su baisiu galvos odos niežtejimu. Tikrai nekartotinas.
3. Syoss sausas šampunas greitai besiriebaluojantiems plaukams 200 ml
Patinka, cia jau trecias flakonas, bet pastebejau, kad likus trecdaliui šampuno, jis man tampa nebeveiksmingas. Nežinau kodel, gal pradžioj išsipurškia tikrai veiksmingos daleles. Bet šiaip priemone veiksminga, užsipurškus plaukai atrodo švarus ir neberiebaluoti, na bentjau iki produkto pabaigos.
4. "FarmaVita" losjonas ampulėse pažeistiems plaukams "Color saver re-vital lotion", 10 ml
Ši "FarmaVita' priemone plaukams man patiko. Rezultatas: Plaukai žvilga, laisvai krenta, tapo labai švelnūs ir minkšti. Neprisimenu ar kuris nors mano naudotas panašus produktas davė tokių rezultatų. Produkto kvapas primena apelsinus, tačiau nepasakyčiau, kad jis man patiko. Galima sakyti, kad kvapas truputį per įkyrus ir dirbtinis. Jau šiek tiek švelnesnis kvapas lieka ir po produkto panaudojimo. Didžiausias šio losijono minusas - tai pakuotė, tiksliau stiklinė ampulė, kurios man nepavyko atidaryti nepaprašius vyriškos jėgos. Be to, vis tiek teko rankioti ampulės šukeles iš savo galvos, kas man tikrai labai nepatiko.
Kuno priežiuros priemones:

5-6. Dušo žele wowee plum ir supercool berry po 30 ml
Na žele kaip žele, nieko ypatingo, buvo iš viso 5 skirtingi kvapai po 30 ml, bet buvo like du :>
Kvepia skaniai, kaip ir priklauso pagal pavadinimus. Putoja gausiai, kas rodo daug nenaturalumo. Ir tiek.
7. Drekinantis dušo kremas iš di Palomo "White Grape" 25 ml
Patiko, skaniai kvepia, putojimo pakanka, švariai nuplauna, oda skaniai kvepia ir po vonios.
8. "Verdeoasi" intensyviai drėkinantis kremas su jūros vandens ekstraktu "Deep-Moisturizing Cream Hydro 10 ml
Neesu didele kuno kremų/sviestų/losijonų/pienelių ir t.t. megėja. Radusi Adorebox dežuteje šio "Verdeoasi" Deep-Moisturizing Cream "Hydro Satin" meginuką, pagalvojau eh, ka reiks daryti su šituo? Bet tą patį vakarą pabandžiau ir likau apšalusi, teigiama prasme. :] Mano kuno oda riebi, dažniausiai dauguma mano pabandytų kremukų ar pienelių po poros minučių tiesiog "grįžta" atgal. Tai yra jau kai atrodo kad susigėrė, praėjus porai min. vel galiu tą patį kremo kiekį nusibraukti nuo odos. Oda tampa dar labiau riebaluota su vis atgal lendančiais kremo likučiais. Taigi galite suprasti kodėl nemėgstu ir nenaudoju tokio tipo produktų. Tačiau būtent šis "Verdeoasi" kremukas man asmeniškai padarė stebuklą. :]
Kremukas lengvas, labai labai skaniai kvepia, susigeria žaibiškai ir oda jo nebeišstumia atgal

O kuno oda tampa tokia švelni ir minkšta.
Pilnos pakuotės dar neįsigijau, bet ateity tai tikrai padarysiu :]
Veido priežiuros priemones:

9. Iwostin Purritin face cleaning gel / gelis riebiai veido odai nuo spuogu 150 ml
Naudojau labai ilgai, turbut apie 8-9 menesius, o naudojama buvo maždaug kas diena.
Kvepia skaniai, beveik neputoja, gelio tekstura man priimtina, nei skysta nei per tiršta. Veida vale gerai, žinoma, mano riebiam veidui pakakdavo vos porai valandu kad išliktu sausumo, bet netempimo jausmas, po poros valandu veidas po truputį vel suriebedavo, spuogelius naikino gerai.
10. "Margarita" gaivinamasis tonikas su alavijais 150 ml
Mano antra bonkute, patinka, tikrai gaivina veido oda, jos nedirgina ir nesausina. Taip pat naudojau ji kaip makiažo valikli, nuvalydavo gerai, tik vandeniui atsparaus tušo neįveikdavo. Kartotinas :>
11. "The body shop" tea tree skin facial wash riebiai odai 250 ml
Muše visus naudojimo rekordus. Naudojau kiekviena diena. Užteko 8 menesiams. Priemone tikrai labai labai skalsi. Taciau kažkokio stebuklo nemaciau. Nuvalydavo riebuma ir veido nešvarumus, kurie greitai vel atsirasdavo.
Nekartotinas, bet pliusas už skalsuma.
Dekoratyvine kosmetika + ir kt.:

12. Dezodorantas "Lady Speed Stick" 24/7 purškiamas 150 ml
Nepatiko. Kvapas nepatiko, prakaitavimo nesumažino ir kas blogiausia kad kai purškiesi kyla didžiulis daleliu debeselis, kuris patenka į akis, ir dar priedo smirdi.
Nekartotinas tikrai
13. Cleanic natural beauty vatos diskeliai makiažui valyti.
Naudoju vatos diskelius į diena ne po viena, daug sunaudoju. Nusiskundimu neturiu.
14. Tušas Maybelline New York "One by one" atsparus vandeniui.
Naudojau apie 8 menesius. Likutis liko toks mažas, kad noredama normaliai pasidažyti blakstienas turedavau 3 kartus dažyti viena aki.
Šiaip patiko, blakstienos atrode labai naturaliai, šiek tiek pariesto ir juodesnes. O kad vandeniui atsparus tai labai. Net makiažo valiklis turedavo padirbeti..

Nežinau ar kartotinas...
15. Mary Kay eyeliner/akiu konturo pieštukas juodas 28g
Juodas akiu pieštukas yra mano kas dieninis makiažas. Tad buvo naudojamas +- kiek viena diena.
Želinis, gerai tepasi, tikrai juodas, ryškus. Naudojau apie 1 metus. Tik minusas, kas susiriebalavus veidui, pieštukas nubegdavo ir išsitepdavo ant voku.
Meginukai:

16. Marrakesh Oil 2,6 ml
Aliejukas plaukams. Na nepatiko man nei kvapas nei rezultatas. Plaukai greitai susiriebalavo, nors mano plaukams apskritai aliejukai netinka.
17. Hylunia "Ultimate Anti-Oxidant Treatment" priemone veido odai nuo spuogu.
Tragedija. Spalva šlykšciai geltona. Riebumo jausmas nesusvietnas. Smirdejo baisiai. Pasitepiau viena karta ir po 5 min. ejau nusiplautu, o likuti išmeciau. Brr...
18. dr. organic "Aloe Vera gel" gelis kunui.
Patiko, tekstura geline, bespalve, kvepia skaniai. Įdomus jausmas besitepant, atrodo išdžiuna vos palietusi kuna, todel gan sunkiai skirstosi, bet susigerus jausmas pasakiškas. Oda labai švelni, minkšta.
19. L'Occitane "Angelica" Hydration kremas veidui.
Suuuper. Kvepia labai skaniai, puikia gaivina ir drekina oda, ja glotnina. Jausmas labai geras. Pats kremas visai neriebus ir skalsus.
Noriu pilnos pakuotes
Tai tiek bandysiu rinkti ir toliau, nes visai smagu.
Sorry, jeigu per daug įsipleciau ar viskas per smulkiai, tiesiog smagu vertinti
Kas iš to, kad lieki nesužeistas, jei tave mirtinai išgąsdina?
Ernestas Hemingvėjus [Atsisveikinimas su ginklais]