Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Emixsit, ar gerai valydavo, jeigu naudodavot pagal paskirtį? Ne per silpnas?
Ar valydavot makiažą?
Atsakyti
Sampunas ir kondicionierius
user posted image
Atsakyti
user posted image
Uzbaigiau Dr. Hauscka tonika. Labai patiko. Nors sudetyje yra alkoholio, jo nesijaucia. Gerai nuvalo oda. Nezinau daugiau kaip paaiskint, bet tikrai vienas geriausiu bandytu toniku. Uzsisakiau dar karta blush2.gif blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 06 07, 23:08)
Uzbaigiau Dr. Hauscka tonika. Labai patiko. Nors sudetyje yra alkoholio, jo nesijaucia. Gerai nuvalo oda. Nezinau daugiau kaip paaiskint, bet tikrai vienas geriausiu bandytu toniku. Uzsisakiau dar karta blush2.gif  blush2.gif  thumbup.gif

O kokia Jūsų oda? smile.gif Gundausi ir aš šituo toniku.
Atsakyti
L'Oreal Elvive Full Restore 5 Conditioner - kol sunaudojau... doh.gif nepatiko, nieko gero jis tiems plaukams nepadare. Nors kvepejo visai neblogai.
user posted image

MAC Mineralize Skinfinish Natural pudra - paseno ir as jau ilgai jos nenaudojau. Siaip, visai gera, bet mano oda issausejo tai nebepatiko.
user posted image

Smashbox Photo Finish Foundation Primer'is (zalias) - labai patiko. Turejau tik maza travel size pakuote, bet pakako ilgam ir mano odai labai tiko.

Lush North Pole muilas - super kvapas, toks svelnus ir salsvas metinis... gaila kad tik Kaledoms buvo isleistas.
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2013 06 04, 15:27)
Siuo metu naudoju toki auksini tai irgi patinka,graziai zvilga ir kas svarbiausia - nesijaucia blizguciu ant lupu  bigsmile.gif

maniškis iš viso be blizgučių buvo thumbup.gif nemėgstu su blizgučiais (man jie su negerais dalykais asocijuojasi ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 06 07, 22:08)

Uzbaigiau Dr. Hauscka tonika. Labai patiko. Nors sudetyje yra alkoholio, jo nesijaucia. Gerai nuvalo oda. Nezinau daugiau kaip paaiskint, bet tikrai vienas geriausiu bandytu toniku. Uzsisakiau dar karta blush2.gif  blush2.gif  thumbup.gif

Iš kur užsakinėjate? 4u.gif
Atsakyti
Keli daiktai, kurie baigiasi

user posted image
Šiaip faina pasta, gaivi, gerai valo, kažkiek balina, tik smarkokai putoja po bandytų natūralesnių. Ir reikia labai gerai išsiskalauti burną po jos, nes jei ne, tai po nakties lieka tokios kaip apnašos nuo jos keistos unsure.gif Naudoju dabar antrą pakuotę, nes akcija buvo.

user posted image
Labai mylimas mano Clinique šveitiklis. Galima ir švelniau, ir stipriau nušveisti odą, labai skalsus, pamaitina odą, nesausina. Naudojau beveik du metus ir jau turiu naują pakuotę, nes kažkaip nugalėjau norą pabandyti kažką nauja biggrin.gif

user posted image
Avene kremas nuo raudonio su SPF 10. Man iš jo trūko drėkinimo šiek tiek, ypač pavasarį, bet šiaip duoda odai tokį gražų spindintį atspalvį, malonus tepti. Šiek tiek žalsvos spalvos, bet kad maskuotų tai nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 08 birželio 2013 - 18:52
dar liko palaizyti porai dienu, bet jau subaigta chanel vitalumiere pudra, berods jos prekyboj nebera, ir patiko ir nepatiko, nepatiko, kad man truputi per tamsi buvo nrs emiau sviesiausia 20, bet as ja skiesdavau su veido kremu, tai tada visai nieko, nenusesdavo i poras, nesijausdavo ant veido, patikdavo rezultatas, nors nemaskuodavo beveik... aisku greit dingsta nuo veido, nzn ar cia tik su sia, bet is esmes as ne skystu pudru eksperte, praktiskai cia mano pirmoji iki dugno subaigta krem pudra g.gif, i jos vieta maybeline fit me miniukas, kai subaigsiu jauciu ziuresiu ka naturalesnio ax.gif
user posted image

mac honey bare tendertone.dar vienas produktas, kuris ilgai gulejo mano kosmetinej, ir dabar kai baigiasi, galiu pasakyt kad man jis patiko, gerai drekina, svalvos praktiskai nera, bet lupos graziai atrodo, vienzo pagalvojau kad noriu dar, bet mac puslapy nebera, matyt nebegamina ? sad.gif
user posted image

guerlain kiss kiss lipgloss nr 346
user posted image
ne ne ne, nieko gero, skonis prastas jau nuo pat pradziu, blizguciu gabalai byra, laikosi trumpai

the body shop marocan rose EDT,
user posted image
kvapas gaivus, nors lyg ir nelaiko ilgai, kaip uz maza kaina visai patiko, bet tikriausiai nekartosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 08 birželio 2013 - 19:16
QUOTE(Biancca @ 2013 06 08, 10:23)
O kokia Jūsų oda? smile.gif  Gundausi ir aš šituo toniku.

Mano oda misri. mirksiukas.gif Nesausina man, po toniko patepu kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 06 07, 08:30)
Emixsit, ar gerai valydavo, jeigu naudodavot pagal paskirtį? Ne per silpnas?
Ar valydavot makiažą?

Jeigu pagal paskirtį, tai jis skirtas vaikų ir ir kūdikių išsausėjusiai, atopinei odelei.
Naudojau veidui prausti ir makiažą man tikrai gerai nuvalydavo. Tušą irgi su juo prausdama nusivalydavau, visumoj man patiko smile.gif
Atsakyti
Emily 'skin soother' balzamas - labai universalus, bet as naudojau rankoms ir pedoms pries miega. Siaip sakyciau sunkokai geriasi, bet as ir tepu ant sausos odos bei gana riebiai blush2.gif Ne pirmas jau jis pas mane, manau pirkciau ateityje, o kolkas turiu ka naudot.
user posted image
Atsakyti