Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(NORIKA @ 2013 06 03, 16:47)
Nu kas čia per nesusipratmas, tai ką aš žinau... blink.gif  Nelabai suprantu už ką jį giria, apdovanoja ir kitaip liaupsina, bet man jis kažkokia tragedija, nieko baisesnio neteko dar turėti...  doh.gif

blink.gif Pats geriausias kremas rankoms, ir vyro rankas vienintelis sutvarke, kartosiu tikrai....

Kaip skirtingai visoms g.gif
Atsakyti
Live Clean kondicionierius user posted image
Turėjau miniuką, tikrai patiko, mano banguoti plaukai po jo kažkaip gražiau susibanguodavo nei po kitų kaukių ar kondicionierių bigsmile.gif

Lee Stafford Argano aliejukas
user posted image
Nekartosiu, nes yra daug kitų aliejų kuriuos noriu išbandyti. Bet šiaip - kvepėjo skaniai, plaukų neriebino, o stebuklingo kažko gal ir neverta tikėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 06 02, 17:11)
Iki paskutinio lašo  biggrin.gif

user posted image

Siuo metu naudoju toki auksini tai irgi patinka,graziai zvilga ir kas svarbiausia - nesijaucia blizguciu ant lupu bigsmile.gif
Atsakyti
http://images.vfl.ru...cfa/46465_m.jpg

Naudoju jau pora metu ir geresnio uz ji nerandu.
Atsakyti

ne pirmas sunaudotas ir, manau, ne paskutinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 06 04, 18:11)
ne pirmas sunaudotas ir, manau, ne paskutinis

Gal galite palyginti, kuo geresnis uz kitus?
Atsakyti
lavera rožių kaukė plaukams, patiko, kada nors kartosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 04, 21:55)
Gal galite palyginti, kuo geresnis uz kitus?

man vien tuo patinka, kad jį galima naudoti ir ant drėgnų, ir ant sausų plaukų. Jų neapsunkina, nesuriebaluoja, suteikia žvilgesio. Palyginus skalsiai naudojas thumbup.gif Naudoju ant tik išplautų plaukų, o paskui išdžiovinus džiovintuvu ir ištiesinus tiesintuvu, užtepu dar šiek tiek bigsmile.gif
O paskutiniu metu bandžius be jo Babyliss argan oil (labai riebus, tik ant drėgnų plaukų ir labai lengva padauginti), Oyster Argan Silk (fainas, bet skystesnis nei Macadamia, greičiau naudojas ir lengviau "padauginti"), Rasos plauku aliejuka dar ir dabar dabaiginėju - irgi neitin man, riebokas, ant sausų plaukų užtepus nežinia kas būtų, o dar įpusėjus naudoti sugedo dozatorius doh.gif Dar turiu Tigi Girl Toy, bet jo paskirtis kaip supratau daugiau suteikti žvilgesio.
Dar bandžius Biosilk, kuris nepatiko, apsunkindavo plauką ir kažkaip jį sulipindavo unsure.gif O Chi šilko miniukas stovi spintelėje neišbandytas dar blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 03, 16:47)

Nu kas čia per nesusipratmas, tai ką aš žinau... blink.gif  Nelabai suprantu už ką jį giria, apdovanoja ir kitaip liaupsina, bet man jis kažkokia tragedija, nieko baisesnio neteko dar turėti...  doh.gif

aš parduotuvėj jį pabandžiau, tai man kvapas laaabai nepatiko doh.gif
Atsakyti
user posted image
Lumene natural code veido kremas. Naudoju rytais prieš makiažą, visai patinka, toks gana lengvas, tinka mišriai mano odai, neriebina, visai gerai sulauko riebaliuką dienos eigoje, neapsunkina odos, tik kvapas intensyvus ir keistokas, bet jau nebejaučiu. Tik kaip suprantu šios linijos nebėra ar pakeitė ją.
Atsakyti
user posted image

Gera duškė,putoja, drėkina, skaniai kvepaia, skalsi. thumbup.gif

user posted image
Didesnio plaukų spindesio nepastebėjau,bet gerai drėkino plaukus,išdžiūvę buvo švelnučiai ir minkštučiai.

Atsakyti
Aubrey Organics Mineral sparkling water - man visi purskiami veido vandenukai vienodi savo poveikiu tik kvapai skiriasi ir sito kvapas kazkiek erzino del to nekartojamas.
user posted image

Alessandro Winter magic ranku kremas - pakuote labai grazi,kvepia svelniai cinamonu,bet pats kremas nesuzavejo,per mazai drekino ir jei daugiau uztepi nueidavo kazkokias gumuliukais,likucio net nebaigiau.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti