Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 28, 16:05)
Na nežinau, nežinau...jau buvau apsiprendus ir su namiškiais susitarus, kad nedalyvausiu oficialioj ceremonijoj, o dabar subalamutyjot mane  g.gif  doh.gif
aga, ginasi, aš vis laukiu žinių, kaip sekėsi  ax.gif

va va o dabar viską gerai apsvarstyk. paskui, kad nepradėtum gailėtis, kad tokioj šventėj nedalyvavai. nekasdien jug diplomus dalina smile.gif))) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Leyla @ 2013 05 28, 20:14)
Sveikos, klausimas iš bakalaurinio rašymo, tačiau gal kas žinosite.  4u.gif

Reikia paskaičiuoti regresiją neparametriniams duomenims. Kiek žinau yra galimybė naudoti xlstat programą. Galbūt yra galinčių pamokint, pakonsultuot? Jei reiktų - ir atsilyginčiau už pamokinimą (kad ir skype).

Programa man nebūtinai xlstat, tačiau SPSS nėra tokių dalykų, kiek man žinoma.

Sveikute, iš mano pusės pagalbos nebus unsure.gif blush2.gif nežinau nieko apie šia programą blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2013 05 28, 21:14)
Sveikos, klausimas iš bakalaurinio rašymo, tačiau gal kas žinosite.  4u.gif

Reikia paskaičiuoti regresiją neparametriniams duomenims. Kiek žinau yra galimybė naudoti xlstat programą. Galbūt yra galinčių pamokint, pakonsultuot? Jei reiktų - ir atsilyginčiau už pamokinimą (kad ir skype).

Programa man nebūtinai xlstat, tačiau SPSS nėra tokių dalykų, kiek man žinoma.

Deja, negalėsiu pagelbėti, nežinau tokios programos 4u.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 08:14)
va va o dabar viską gerai apsvarstyk. paskui, kad nepradėtum gailėtis, kad tokioj šventėj nedalyvavai. nekasdien jug diplomus dalina smile.gif)))  blush2.gif

Nu nežinau, nežinau g.gif a rimtai retai dalina diplomus... biggrin.gif g.gif
Atsakyti
smile.gif))) na taip ne kasdien biggrin.gif nebent planuoji netolimoje ateityje rašyti dar kokį diplomiuką biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 10:14)
smile.gif))) na taip ne kasdien biggrin.gif nebent planuoji netolimoje ateityje rašyti dar kokį diplomiuką biggrin.gif biggrin.gif

Baik tu, nejuokauk šitaip baisiai unsure.gif
O kur mūsų vakarykštė magistrantė dingus...taip jokių žinių ir nėra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 09:47)
Baik tu, nejuokauk šitaip baisiai  unsure.gif
O kur mūsų vakarykštė magistrantė dingus...taip jokių žinių ir nėra...  unsure.gif

aha kaži kur dingus... greičiausiai euforijoj ax.gif o gal vis švenčia rolleyes.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 10:52)
aha kaži kur dingus... greičiausiai euforijoj  ax.gif  o gal vis švenčia  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Gali būt, kad dar švenčia biggrin.gif drinks_cheers.gif aš irgi žadėjau gerai atšvęst, bet taip ir liko tik simbolinis paminėjimas... doh.gif biggrin.gif
O tavo vadovas atsirado, buvai minėjus, kad negali susisiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 09:55)
Gali būt, kad dar švenčia  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  aš irgi žadėjau gerai atšvęst, bet taip ir liko tik simbolinis paminėjimas...  doh.gif  biggrin.gif
O tavo vadovas atsirado, buvai minėjus, kad negali susisiekti smile.gif

aha atsirado ir kaip džiaugiaus smile.gif pamirsau pasidžiaugt su jumis blush2.gif tai parašė kad pas jį turiu atvykti birželio 27 diena ir numeriuką parašė savo. tai sakiau po 14 birželio galesiu sedeti ramiai ir rašyti. esu jau parašiusi 20 lapu. ten taip sausai ir paprastai isanalizavau. o dabar bandysiu pagal koki metoda analizuoti smile.gif nenorejau prisirasyti o paskui isgirsti kad didziausia s kruva biggrin.gif biggrin.gif 14 paskutinis egzaminas man smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 10:58)
aha atsirado ir kaip džiaugiaus smile.gif pamirsau pasidžiaugt su jumis  blush2.gif  tai parašė kad pas jį turiu atvykti birželio 27 diena ir numeriuką parašė savo. tai sakiau po 14 birželio galesiu sedeti ramiai ir rašyti. esu jau parašiusi 20 lapu. ten taip sausai ir paprastai isanalizavau. o dabar bandysiu pagal koki metoda analizuoti smile.gif nenorejau prisirasyti o paskui isgirsti kad didziausia s kruva biggrin.gif biggrin.gif 14 paskutinis egzaminas man smile.gif  thumbup.gif

Na va kaip gerai thumbup.gif ryškėja šviesa tunelio gale 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 10:23)
Na va kaip gerai  thumbup.gif  ryškėja šviesa tunelio gale  4u.gif  biggrin.gif

šiokią tokią galiu įžvelgti smile.gif)) Na ką rytoi Shampei bus lemtinga diena smile.gif Idomu kaži kaip jai dabar sekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 11:30)
šiokią tokią galiu įžvelgti smile.gif)) Na ką rytoi Shampei bus lemtinga diena smile.gif Idomu kaži kaip jai dabar sekas  g.gif

Kaupiasi rimtam darbui ax.gif
Čia tik mes dvi temą gyvą palaikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 10:33)
Kaupiasi rimtam darbui  ax.gif
Čia tik mes dvi temą gyvą palaikom  biggrin.gif

tai ir laikykim kol atsiras mūsų naujosios mokslininkės smile.gif))) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 11:35)
tai ir laikykim kol atsiras mūsų  naujosios mokslininkės smile.gif)))  cool.gif

Sutariam drinks_cheers.gif
Man dabar po mokslų įkvėpimas suėmė namus tvarkyt biggrin.gif nuo pat ryto duoduos su gėliu persodinimais, perdėliojimais ant palangių ir pan. biggrin.gif
Atsakyti