Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 10:43)
Sutariam  drinks_cheers.gif
Man dabar po mokslų įkvėpimas suėmė namus tvarkyt  biggrin.gif  nuo pat ryto duoduos su gėliu persodinimais, perdėliojimais ant palangių ir pan.  biggrin.gif

KAIP FAINAI smile.gif dar ir gali pradėti visas knygas skaityti kurias norėjai smile.gif))) tikiuos kad po kiek laiiko nepradės trūkti mokslų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 11:58)
KAIP FAINAI smile.gif dar ir gali pradėti visas knygas skaityti kurias norėjai smile.gif))) tikiuos kad po kiek laiiko nepradės trūkti mokslų  lotuliukas.gif

Tai jau pradėjau skaityt, net elektroninę knygų skaitylę pasidovanojau lotuliukas.gif tai tiek knygų prisisiunčiau, kad jau ir atsipirko ta skaityklė biggrin.gif o mokslų tai jau tikrai netrūks, kaip mano mažius sako- ne, ne, ne schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2013 05 28, 21:14)
Sveikos, klausimas iš bakalaurinio rašymo, tačiau gal kas žinosite.  4u.gif

Reikia paskaičiuoti regresiją neparametriniams duomenims. Kiek žinau yra galimybė naudoti xlstat programą. Galbūt yra galinčių pamokint, pakonsultuot? Jei reiktų - ir atsilyginčiau už pamokinimą (kad ir skype).

Programa man nebūtinai xlstat, tačiau SPSS nėra tokių dalykų, kiek man žinoma.

SPSS teko dirbti biskuti, bet labai minimaliai, taciau tos kitos visai nezinau.

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 10:03)
Nu nežinau, nežinau  g.gif  a rimtai retai dalina diplomus...  biggrin.gif  g.gif

butent, magistro diploma greiciausiai tik viena kart gyvenime tegaunam thumbup.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 11:30)
Na ką rytoi Shampei bus lemtinga diena smile.gif Idomu kaži kaip jai dabar sekas  g.gif

Miegojau siandien ilgai ilgai thumbup.gif vakar dar skaidres taisiau, po to i priimamaji teko vaziuot, tai taip ir uzsitempe iki nakties doh.gif smile.gif

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 12:54)
Tai jau pradėjau skaityt, net elektroninę knygų skaitylę pasidovanojau  lotuliukas.gif  tai tiek knygų prisisiunčiau, kad jau ir atsipirko ta skaityklė  biggrin.gif  o mokslų tai jau tikrai netrūks, kaip mano mažius sako- ne, ne, ne  schmoll.gif  biggrin.gif

hm, ir kiek jos kainuoja jei nepaslaptis, kazkaip nesidomejau niekad jomis, kol neuzsiminei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shampe: 29 gegužės 2013 - 12:03
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 13:02)
Miegojau siandien ilgai ilgai  thumbup.gif  vakar dar skaidres taisiau, po to i priimamaji teko vaziuot, tai taip ir uzsitempe iki nakties doh.gif  smile.gif
hm, ir kiek jos kainuoja jei nepaslaptis, kazkaip nesidomejau niekad jomis, kol neuzsiminei mirksiukas.gif

O kas nutiko, kad į priimamąjį teko vykt? unsure.gif
Aš pirkau pačią paprasčiausią už 259lt smile.gif ten taip pat galima įsikelt foto, video, muzikos, audio knygų. Dabar prisisunčiau pdf formatu knygų, tai kuriam laikui rami būsiu, nors nuolaidos knygoms knygynuose ir prekybos centruose vilioja biggrin.gif
Atsakyti
aha Shampe kas tau nutiko? unsure.gif

Aquarel puiki dovana mokslu baigimo proga smile.gif))) gal kažkada ir aš tokį daigtą pasidovanosiu smile.gif)))))
p.s. o tos akcijos iš kelio išveda biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 29 gegužės 2013 - 12:32
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 13:17)
O kas nutiko, kad į priimamąjį teko vykt?  unsure.gif
Aš pirkau pačią paprasčiausią už 259lt  smile.gif  ten taip pat galima įsikelt foto, video, muzikos, audio knygų. Dabar prisisunčiau pdf formatu knygų, tai kuriam laikui rami būsiu, nors nuolaidos knygoms knygynuose ir prekybos centruose vilioja  biggrin.gif

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 13:22)
aha Shampe kas tau nutiko?  unsure.gif

Aquarel puiki dovana mokslu baigimo proga smile.gif))) gal kažkada ir aš tokį daigtą pasidovanosiu smile.gif)))))

ai, saviski biskuti veziau 4u.gif

ir as jau uzsimaniau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 13:22)
aha Shampe kas tau nutiko?  unsure.gif

p.s. o tos akcijos iš kelio išveda biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Oi blogis tos akcijos knygoms doh.gif bet dabar teks apsiramint, nes jau vyras sakė- nusipirkai skaityklę, tai dabar rami sėdėk ir į akcijas nebežiūrėk lotuliukas.gif bet gi ne visos knygos dar elektroniniu formatu išleistos ax.gif blush2.gif
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 13:36)
ai, saviski biskuti veziau 4u.gif

ir as jau uzsimaniau wub.gif

Pradžioj galvojau planšetinį kompiuterį pasiimt, bet gerai, kad su protingu žmogum pakalbėjau, tai sutaupiau pinigų ir užteko tik skaityklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 13:44)
Pradžioj galvojau planšetinį kompiuterį pasiimt, bet gerai, kad su protingu žmogum pakalbėjau, tai sutaupiau pinigų ir užteko tik skaityklės  biggrin.gif

tai ir plansetese galima knygas skaityt? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 12:57)
tai ir plansetese galima knygas skaityt? 4u.gif  blush2.gif

aišku, kad galima smile.gif galima skaityti ir per išmanujį tel. bet skaityklėje yra specialiai pritaikyta šviesa, kuri nevargina akių ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniukste: 29 gegužės 2013 - 13:32
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 13:57)
tai ir plansetese galima knygas skaityt? 4u.gif  blush2.gif

Plansete tai kaip laptopas tik be klaviaturos (cia taip liaudiskai aiskinant biggrin.gif) kaip man paaiskino, jei turi laptopa ir ismanuji telefona, tai plansete ne toks jau ir butinas daiktas, jei nesi verslininkas. Kadangi gera plansete kainuoja beveik kaip laptopas, o kartais ir tiek pat, tai atsisakiau to varianto. Kadangi as norejau del knygu, tai emiau skaitykle, nes jos pakrautos gali islaikyt iki men. ir ju ekranu apsvietimas padarytas taip, kad nevargintu akiu kaip kompas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 14:31)
aišku, kad galima smile.gif galima skaityti ir per išmanujį tel. bet skaityklėje yra specialiai pritaikyta šviesa, kuri nevargina akių  ax.gif  rolleyes.gif

QUOTE(Aquarel @ 2013 05 29, 14:33)
Plansete tai kaip laptopas tik be klaviaturos (cia taip liaudiskai aiskinant biggrin.gif) kaip man paaiskino, jei turi laptopa ir ismanuji telefona, tai plansete ne toks jau ir butinas daiktas, jei nesi verslininkas. Kadangi gera plansete kainuoja beveik kaip laptopas, o kartais ir tiek pat, tai atsisakiau to varianto. Kadangi as norejau del knygu, tai emiau skaitykle, nes jos pakrautos gali islaikyt iki men. ir ju ekranu apsvietimas padarytas taip, kad nevargintu akiu kaip kompas smile.gif

o apsvietet mane, plansete turiu, bet kazkaip nepagalvojau net apie knygas, kol nepaminejot g.gif
Atsakyti
prašom smile.gif
kaip jautiesi prieš rytojų? 4u.gif
Atsakyti