Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą. Bendri vargai

QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 14:50)
prašom  smile.gif 
kaip jautiesi prieš rytojų?  4u.gif

Jau neramiai schmoll.gif recenzijos vis nesulaukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 14:02)
Jau neramiai schmoll.gif  recenzijos vis nesulaukiu verysad.gif

na dar palauk, manau iki 17 val atsius tau. kelinta val eini gintis?
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 15:11)
na dar palauk, manau iki 17 val atsius tau. kelinta val eini gintis?

aj, as paciam gale, tai manau tas nustatytas laikas keisis, faktas kad po piet jau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 14:21)
aj, as paciam gale, tai manau tas nustatytas laikas keisis, faktas kad po piet jau bus blush2.gif

na jau kai tik turėsi galimybę ar baigsi švęsti informuok ir mus smile.gif ryt bus pati geriausia diena tau smile.gif)))) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 15:29)
na jau kai tik turėsi galimybę ar baigsi švęsti informuok ir mus smile.gif ryt bus pati geriausia diena tau smile.gif))))  wub.gif

Butinai pranesiu thumbup.gif thumbup.gif diena nekokia manau ryt bus, bet vakaras jau geras tikriausiai, toks ramus ramus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 14:31)
Butinai pranesiu thumbup.gif  thumbup.gif  diena nekokia manau ryt bus, bet vakaras jau geras tikriausiai, toks ramus ramus rolleyes.gif

tai jau tikrai... sedesi visa apsipatenkinus biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif as pavydėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 15:39)
tai jau tikrai... sedesi visa apsipatenkinus biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  as pavydėsiu  bigsmile.gif

o dabar tai as tau pavydziu, kad tau ramu ir toli visas stresas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 15:04)
o dabar tai as tau pavydziu, kad tau ramu ir toli visas stresas mirksiukas.gif

man visas stresas bus birzelio menesi smile.gif)) nera man ko pavydeti smile.gif manes laukia du egzaminai ir analizes atsiskaitymas smile.gif o tau cia tik vienas darbo pristatymas smile.gif)) pamatysi viskas bus gerai, apsiginsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 16:08)
man visas stresas bus birzelio menesi smile.gif)) nera man ko pavydeti smile.gif manes laukia du egzaminai ir analizes atsiskaitymas smile.gif o tau cia  tik vienas darbo pristatymas smile.gif))  pamatysi viskas bus gerai, apsiginsi  4u.gif

isgyvensiu kaip nors lotuliukas.gif aciu uz palaikyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 05 29, 15:23)
isgyvensiu kaip nors lotuliukas.gif  aciu uz palaikyma bigsmile.gif

nėra už ką smile.gif))) reikia palaikyti smile.gif kas daugiau supras jei ne likimo drauges rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2013 05 29, 16:28)
nėra už ką smile.gif))) reikia palaikyti smile.gif kas daugiau supras jei ne likimo drauges  rolleyes.gif

Tiesa bigsmile.gif
Atsakyti
Shampe, kuo dideliausios sekmes ryt thumbup.gif laikysiu kumstukus uz tave smile.gif
Atsakyti