Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 11:36)
Į kurią kreiptis?  bigsmile.gif Noriu mamai ką gražaus pažiūrėt, ji kliedi tiesiog pelargonijomis  lotuliukas.gif [/color]

Narė Pieninė tik ar dar ką turės nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 16 balandžio 2013 - 12:12
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 16, 13:09)
Narė Pieninė tik ar dar ką turės nežinau blush2.gif

Ačiū, jau kreipiaus wink.gif
Atsakyti
Sveikos pelargonijų mylėtojos. Jungiuosi ir aš pagaliau po ilgo ilgo žiemos miego. Šiais metais dar neužsukus buvau blush2.gif

Ta va noriu prisiduoti, kad pas mane ligos požymių dar yra, bet situacija valdoma biggrin.gif Norėjau pasidalint patirtim žiemojimo. Užsienietes kelias teko prarasti dėl juodo kojelės.
O paprastos laukinės per žiemą tamsiame rūsyje peržiemojo. Prieš šalnas stipriai apgenėjau ir į tamsų, vėsų rūsį iki vasario uždariau. Tris kartu po truputį palaisčiau. Išgyveno 100 proc. ir jau mėnuo kaip žydi. Bandysiu šį rudenį ir užsienetes kišti rūsin.

O matau mano nick'ą minit smile.gif Gražių žiedų!
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2013 04 16, 20:47)
Sveikos pelargonijų mylėtojos. Jungiuosi ir aš pagaliau po ilgo ilgo žiemos miego. Šiais metais dar neužsukus buvau  blush2.gif

Ta va noriu prisiduoti, kad pas mane ligos požymių dar yra, bet situacija valdoma  biggrin.gif  Norėjau pasidalint patirtim žiemojimo. Užsienietes kelias teko prarasti dėl juodo kojelės.
O paprastos laukinės per žiemą tamsiame rūsyje peržiemojo. Prieš šalnas stipriai apgenėjau ir į tamsų, vėsų rūsį iki vasario uždariau. Tris kartu po truputį palaisčiau.  Išgyveno 100 proc. ir jau mėnuo kaip žydi. Bandysiu šį rudenį ir užsienetes kišti rūsin.

O matau mano nick'ą minit smile.gif  Gražių žiedų!

Dar kartą ačiū už šias gražuoles, būtinai pasirodysim vasarą 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos 4u.gif
noriu paprasyti jusu pagalbos ax.gif
kazkada bandziau sias gelytes auginti balkone, bet kazko nelabai grazios jos man ten buvo, zeme kazkokia suragejusi tapo :/ kokiu atstumu jas sodinti kad nevargtu?
gal galit parekomenduoti pradedanciajai zeme? pelargonitjos rusi(svyrancios) kad nebutu opi. Balkonas pas mus pietu/vakaru/rytu pusese

Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2013 04 16, 20:47)
Užsienietes kelias teko prarasti dėl juodo kojelės.

Užuojauta...
O kas tai per baubas? kokie pirmieji ligos požymiai? kaip nuo jo apsisaugoti?

Mano paprastutės, bet žydi nerealiai didžiuliais žiedais. Žiemojo darbe, rūsy vietos jau joms nebuvo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 balandžio 2013 - 08:58
daimura, labai grazi gelele Jusu. Ar cia tik ne Calais? Man rodos turiu tokia pacia.
Atsakyti
QUOTE(siguze @ 2013 04 17, 09:54)
daimura, labai grazi gelele Jusu. Ar cia tik ne Calais? Man rodos turiu tokia pacia.

Gėda prisipažinti, nežinau pavadinimo blush2.gif Apatinė lapų pusė bordo, tai įdomiai krūmas atrodo, tokiais rausvais lapais
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2013 04 16, 21:47)
Ta va noriu prisiduoti, kad pas mane ligos požymių dar yra, bet situacija valdoma  biggrin.gif  Norėjau pasidalint patirtim žiemojimo. Užsienietes kelias teko prarasti dėl juodo kojelės.
![/color]

na va o mano užsienietės 100 proc visos išgyveno ir dar jau prisidaugino smile.gif na jei jau kokiai kaunietei bais reiktų swanland pink ir rod rosenknop tai dar galėčiau suveikt po kokį daigiuką. Nes likusius gėrius vešiu jau mamkai į gėlynus biggrin.gif
Papildyta:
štai taip pas mane jos žydėjo praeitais metais:

http://www.public.fo...alai/page2.html
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 11:16)
na va o mano užsienietės 100 proc visos išgyveno ir dar jau prisidaugino smile.gif na jei jau kokiai kaunietei bais reiktų swanland pink ir rod rosenknop tai dar galėčiau suveikt po kokį daigiuką. Nes likusius gėrius vešiu jau mamkai į gėlynus  biggrin.gif

UlleoborgsUniversitet - ši pasakiška bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 11:20)
UlleoborgsUniversitet - ši pasakiška  bigsmile.gif  thumbup.gif

tik kad čia sutarve foto smile.gif ne mano. Įsidėjau kad nepamirščiau kaip atrodo. Aš jau tas raudonas šiek tiek maišau. Gal kai vienu metu visos žydės tai atskirsiu biggrin.gif
Papildyta:
Na dar paieškos karališkųjų buvo vakar ir šiandien tokios - senukuose nė su žiburiu neradau nieko verto dėmesio. Tai šiandien dar buvau stoties turguj Kaune, tai viena rūšis buvo. Violetinė tik, kitikių neturėjo. Gražūs dideli krūmeliai su daug žiedelių 15 lt. Gal ir nėra didelė kaina tik kad nereikia man tokio didelio krūmo, užtektų ir daigelio doh.gif
Atsakyti
user posted image

Nu pasakykit kas čia joms yra?
Atsakyti