Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(jokema @ 2013 04 17, 21:12)
O aš irgi jau pastebiu kad žiedynkočius plonyčius kelios leidžia, sėtos vasario 7 d, tai nežinau, bet baisiai smalsu, kokia spalva,  tai gal leisiu žydėt, kaip sakot?

bigsmile.gif kokias sejot? Mano setos sausio 23 d., bet dar tikrai nieko nesimato unsure.gif Pasirodykit ar labai jos jau ugtelejusios? bigsmile.gif

O kodel nereiketu leisti zydeti, kad krumas stiresnis uzaugtu? g.gif

QUOTE(esposa @ 2013 04 17, 22:54)
labas.
DIMILE ar daug gelyciu pripirkai jau mirksiukas.gif

Labas, pirkau tik karaliska, nes gi susejau visas 20 ir va visos puikiai auga smile.gif Tai neturiu vietos kur daugiau det, nes dar tarp ju visu ir pomidorai balkoniniai auga biggrin.gif Pati stebiuosi kaip tiek tilpo i mazyti balkoniuka biggrin.gif Bet pasirinkimo pas mus tikrai yra. Karalisku visokiu visokiausiu. Kompaktiniu spalvu labai graziu, svyranciu... Zodziu, laukiu kada turesim daug vietos ir tada pirksiu daaaaaug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 17, 17:29)
drinks_cheers.gif

ar kuri iš jūsų turi geltoną,ar gelsvą pelargoniją  ax.gif

užsireikė  rolleyes.gif
Papildyta:
Amarile,turi karališką baltą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sitos saunios ponios deka ir as ju turiu jau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos gal pasakysit kodel mano pelargonija keicia ziedu spalva?
Pirkta ir zydejo taip
user posted image

Pries tris dienas pastebejau,kad ziedai pradejo ruzavet ir pilnas ziedelis nebera balta krasciuko. g.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=dimile,2013 04 17, 22:11]
bigsmile.gif kokias sejot? Mano setos sausio 23 d., bet dar tikrai nieko nesimato unsure.gif Pasirodykit ar labai jos jau ugtelejusios? bigsmile.gif

Sėjau paprastas, multiflora mix mirksiukas.gif sėjau 10, sudygo visos, bet išaugo 8, dvi tokios užsikonservavę kūdikystės stadijoj, nieko iš jų nebus. Tai va iš tų 8 normalių daigiukų du jau išleido nabagiukus žiedynkočius smile.gif, pabandysiu nufotografuot šnd, nors ten realiai nėr į ką žiurėt, gal po kokį vieną žieduką ir išstenės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2013 04 17, 23:11)
bigsmile.gif kokias sejot? Mano setos sausio 23 d., bet dar tikrai nieko nesimato  unsure.gif Pasirodykit ar labai jos jau ugtelejusios?  bigsmile.gif

O kodel nereiketu leisti zydeti, kad krumas stiresnis uzaugtu?  g.gif
Labas, pirkau tik karaliska, nes gi susejau visas 20 ir va visos puikiai auga smile.gif Tai neturiu vietos kur daugiau det, nes dar tarp ju visu ir pomidorai balkoniniai auga biggrin.gif Pati stebiuosi kaip tiek tilpo i mazyti balkoniuka biggrin.gif Bet pasirinkimo pas mus tikrai yra. Karalisku visokiu visokiausiu. Kompaktiniu spalvu labai graziu, svyranciu... Zodziu, laukiu kada turesim daug vietos ir tada pirksiu daaaaaug biggrin.gif

Čia turėjot galvoj sėklas? Kur čia jų toks pasirinkimas? blush2.gif
Atsakyti
kada ketinat savo gražuoles kraustyti į lauką? prie kokios temp. jos jau gali sėkmingai augti ir " klesteti" nestiklintam balkone? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažko apstojo augt unsure.gif Turbūt ant lentynos per mažai saulės, padėjau ant stalo prieš pat langą ax.gif

user posted image

Gavau ir aš kelias rožiažiedes vakar iš narės bigsmile.gif Ne visas fotkinau ax.gif

user posted image

user posted image

Šią pasiliksiu sau bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 18, 11:17)

Šią pasiliksiu sau  bigsmile.gif

user posted image[/color]

neatiduosit mamai? biggrin.gif
Mane šitie lapeliai irgi pakerėjo bei st. lawrenice wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2013 04 18, 10:40)
kada ketinat savo gražuoles kraustyti į lauką? prie kokios temp. jos jau gali sėkmingai augti ir " klesteti" nestiklintam balkone? g.gif  4u.gif

šiandien turguj pirkau šlamučių daigelių, tai dėdulė kuris jais prekiavo sakė kad gėles pavasarį galima nešti į lauką kai yra 6 laipsnių temperatūros svyravimas. Tada gėlės gerai jaučiasi.
Papildyta:
QUOTE(kristele10 @ 2013 04 18, 10:12)
Čia turėjot galvoj sėklas? Kur čia jų toks pasirinkimas?  blush2.gif

esu ebay, amazon mačiusi daug sėklų
Atsakyti
lauke 20 isnesiau ilauka ir persodinau i lovelius vejukas yra bet siltas, kazin ar jas galimagrudinti taip kaip pomidorus g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš šiandien irgi į balkoną visas pelargonijas ir kitus daigelius išnešiau, šilta, tegu lepinasi ax.gif prieš naktį atgal parsinešiu ir jaučiu žaisiu taip, kol ir naktimis gana šilta bus smile.gif
Atsakyti
štai manosios
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 18 balandžio 2013 - 19:49