Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(Avijacija @ 2013 04 17, 11:25)
tik kad čia sutarve foto smile.gif ne mano. Įsidėjau kad nepamirščiau kaip atrodo. Aš jau tas raudonas šiek tiek maišau. Gal kai vienu metu visos žydės tai atskirsiu  biggrin.gif

Netikrinau, kieno čia foto, jūsų įkeltoj nuorodoj albume radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 17, 08:57)
Užuojauta...
O kas tai per baubas? kokie pirmieji ligos požymiai? kaip nuo jo apsisaugoti?

Mano paprastutės, bet žydi nerealiai didžiuliais žiedais. Žiemojo darbe, rūsy vietos jau joms nebuvo.

Gražuolė wub.gif mano tokia šiuo metu irgi džiugina vienu žiedu biggrin.gif
Atsakyti
Jediara, negaliu Jums laiško parašyti, pilna dėžutė ax.gif
Atsakyti
as siemet pirma karta bandau augint ir pirktu daigeliu, nes labai jau norisi paciai pasidaryt ivairiu kompoziciju. zydi keletas
user posted image
user posted image
bet va sita sakyciau ko tais nesuzydejo kaip priklauso g.gif
user posted image

ir turiu klausima: kokiom trasom tokioj stadijoj geriausia tresti? ar jau gausiai zydincioms? ar dar kazkokiom kad labiau formuotusi? ir apskritai gal turit patarimu, gal cia man ka nugnybt reikia kad daugiau sakotusi, kad labiau zydetu ir panasiai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 04 17, 14:30)
as siemet pirma karta bandau augint ir pirktu daigeliu, nes labai jau norisi paciai pasidaryt ivairiu kompoziciju. zydi keletas
bet va sita sakyciau ko tais nesuzydejo kaip priklauso g.gif
ir turiu klausima: kokiom trasom tokioj stadijoj geriausia tresti? ar jau gausiai zydincioms? ar dar kazkokiom kad labiau formuotusi? ir apskritai gal turit patarimu, gal cia man ka nugnybt reikia kad daugiau sakotusi, kad labiau zydetu ir panasiai ax.gif  4u.gif

Labai gražiai visos atrodo thumbup.gif Aš savo pelargonijas su cimžieda supiršiu biggrin.gif
Laistau su schultz (all purpose), tai bujoja kaip pašėlę bigsmile.gif O kad šakotusi, tai nugnybk viršunėles, tada pradės leisti ūgliukus iš pažastėlių mirksiukas.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif kaip viskas gražu wub.gif

Bauhofe 85%nuoliada daigeliams doh.gif biggrin.gif
vargani,bet vistiek porą pasiėmiau wub.gif
Atsakyti
Kadangi neseniai tik pirkau, tai laikiau toliau nuo tiesioginių saulės sp, pavėsy. Bus jau praėję 2 sav. Galima jas laikyt ant pietinės palangės, nenudegins lapų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 17, 09:57)
O kas tai per baubas? kokie pirmieji ligos požymiai? kaip nuo jo apsisaugoti?

Mano paprastutės, bet žydi nerealiai didžiuliais žiedais.

Tai, kad juodoji kojelė tik sėjinukams baisi. Perlaistymas žemoj temperatūroj. Pakenktą vietą galima išpjaustyt aštriu peiliuku ir cinamonu ar trintu angliuku pabarstyt, sausai laikyt, kol žaizda užsitrauks

Sakyč Salmon Queen pelargonija. Labai graži bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 16:53)
Kadangi neseniai tik pirkau, tai laikiau toliau nuo tiesioginių saulės sp, pavėsy. Bus jau praėję 2 sav. Galima jas laikyt ant pietinės palangės, nenudegins lapų? g.gif

Neturėtų, bet visiems augalams galioja ta pati taisyklė - į nuolatinę vietą perkelti vakare arba apsiniaukusią dieną. Dabar jau vakaras ir nelabai pikta saulė.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 17, 17:01)
Sakyč Salmon Queen pelargonija. Labai graži  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

ar kuri iš jūsų turi geltoną,ar gelsvą pelargoniją ax.gif

užsireikė rolleyes.gif
Papildyta:
Amarile,turi karališką baltą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 17, 16:01)
Tai, kad juodoji kojelė tik sėjinukams baisi. Perlaistymas žemoj temperatūroj. Pakenktą vietą galima išpjaustyt aštriu peiliuku ir cinamonu ar trintu angliuku pabarstyt, sausai laikyt, kol žaizda užsitrauks

Perlaistymas nelabai baisu, aš taip prisiskaičiau, kad tik neperlaistyti, kad dažniau būna nepalietos biggrin.gif Jau MB, žiūrėk, ir ragina pasilaistyti gėles.
Aš taip apsidžiaugiau, kad April Snow sukrovė žiedyną, o ji man pokštą - vienas vienintelis žiedelis žiedyne, nei juoktis, nei verkt, nei kam parodyti ax.gif
Atsakyti
Daimura, kaip tik parodykit mums biggrin.gif

O aš irgi jau pastebiu kad žiedynkočius plonyčius kelios leidžia, sėtos vasario 7 d, tai nežinau, bet baisiai smalsu, kokia spalva, tai gal leisiu žydėt, kaip sakot?

[COLOR=yellow]
P.S. Amarille, koks jūsu "diedulis" šaunuolis, kad dar gėlytes apeina thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labas.
DIMILE ar daug gelyciu pripirkai jau mirksiukas.gif
Atsakyti