Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

Pradeda "liepsnoti" Vancouver Centennial
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 05 16, 13:51)

thumbup.gif šaunus derinukas biggrin.gif
Atsakyti
Štai, kaip skirias Ruby rosebud ir Borholm lapų dydis lotuliukas.gif gaila, kad žiedų nėra... Borholm turi užkonservavus vieną šakelę su pumpuriuku, bet gal saulutės mažai... g.gif

Labai norėčiau Vancouver Centennial , gal kuri turit Vilniuje šakelę? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 16 gegužės 2013 - 16:50
Apsipumpuravo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2013 05 16, 17:49)
Štai, kaip skirias  Ruby rosebud ir Borholm lapų dydis lotuliukas.gif  gaila, kad žiedų nėra... Borholm turi užkonservavus vieną šakelę su pumpuriuku, bet gal saulutės mažai...  g.gif

Labai norėčiau Vancouver Centennial , gal kuri turit Vilniuje šakelę? rolleyes.gif

user posted image
kazkodel neprisege nuotraukos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 05 16, 14:51)

Kokia gražuolė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, Ruby dar pakankamai maži lyginant su Dood's Super Double biggrin.gif Ten lapai per visą mano plaštaką ir dar didesnių yra.
Atsakyti
Kas galit patarti, ka as ne taip darau... Kruminiu pelargoniju sukasi lapai, o vijokliniu virsutiniai lapeliai is viduriuku gelsta... Dekui uz ats...
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2013 05 16, 22:01)
Oi, Ruby dar pakankamai maži lyginant su Dood's Super Double  biggrin.gif Ten lapai per visą mano plaštaką ir dar didesnių yra.

man tai ir šita gigantiškai atrodo, kai nesu mačius tokiu lotuliukas.gif doh.gif
bet šiaip lapai irgi per mano plaštaką bigsmile.gif tik nuotraukoj nesimato to didumo
Atsakyti
Maniskiu Maverick kai kuriu labai vos ne dvi mano plastakos biggrin.gif Auga nedideliam vazonelyje 3 ir viena taip isbujoja biggrin.gif Jau kelios ziedynus auginasi, oi kaip laukiu kokiom spalvom prazys smile.gif Kitas kaip ir jus saket nuskabiau, nes jau aukstokos buvo. Tad reiks ilgiau lukteret.
Atsakyti
Sveikos merginos.Gal kas auginate 'Merry Go Round','Capetown','Alison March','Allesley Shadow' ar dar kokiu veisliniu pelargonijyciu margais lapeliais? ax.gif
Papildyta:
Sveikos merginos.Gal kas auginate 'Merry Go Round','Capetown','Alison March','Allesley Shadow' ar dar kokiu veisliniu pelargonijyciu margais lapeliais? ax.gif Gal kas turit pardavimui kokia sakele?siulykit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 15, 11:26)
St. Lawrence pirmasis žiedas...o jau spalvos ryškumas...

Super žiedas. Ji labai linkusi daug žiedstiebių krauti ir nuolat žydėti.. bent pas mane.
Atsakyti