Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

pas mane taip žydi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 19, 23:27)
pas mane taip žydi  ax.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 19, 22:27)

Kaip gausiai ir gražiai žydi wub.gif
Mano pernykščios svyrančios taip neblogai atrodo, bet žiedų tai dar gaili ax.gif
o paprastos, kur pernai buvo šviesiai rožinės, šiemet gerokai tamsesnės.Kaži, kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 22:31)
Labai gražu  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 20, 00:33)
Kaip gausiai ir gražiai žydi wub.gif
Mano pernykščios svyrančios taip neblogai atrodo, bet žiedų tai dar gaili ax.gif
o paprastos, kur pernai buvo šviesiai rožinės, šiemet gerokai tamsesnės.Kaži, kodėl? g.gif

4u.gif
aš jau matau kokių atsisakysiu,nes nepatinka žiedynai ir ttt ax.gif
iš svyrančių tai norėčiau turėti tik tokias kaip mano ta ružava,berods Sibyl ,nes ir kerojasi ir žiedų gausa wub.gif gal ir kitos spalvos taip pat būtų g.gif

vieną violetinę iš pernai turiu ir nauji prišaknydinti ir net nesimato,kad žiedelius krautų g.gif o laistau ir rūpinuosi kaip ir visas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 19, 21:27)

Kaip miela wub.gif Tikra vasara thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kažin kodėl mano pelergonijų lapai išnešus į laiką pradėjo raudonuoti?????
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2013 05 20, 13:49)
merginos, kažin kodėl mano pelergonijų lapai išnešus į laiką pradėjo raudonuoti?????

nuo saulės,bent maniškėms taip buvo pernai,šiemet dar neraudonuoja
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2013 05 20, 14:49)

"Išsigando" saulės ax.gif
Atsakyti
ir ką daryti... atrodo tai poprasčiai... nereikia niekuo pagardinti gyvenimą? smile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

MONAMI wub.gif wub.gif grazu

visu kitu merginu gelytes ,taip pat grazios wub.gif
as ir tikriausiai rasiu kazka prazydus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, toki trumpa klausimeli turiu- ar persodinant roziaziedes virsunes reikia nugnybti, nusipirkau daigeliu, bet kaip elgtis su tokiom kilmingom nezinau?
Ziedu dar nera, kokiu 15-20cm augaliukai.
Papildyta:
Sveikos, toki trumpa klausimeli turiu- ar persodinant roziaziedes virsunes reikia nugnybti, nusipirkau daigeliu, bet kaip elgtis su tokiom kilmingom nezinau?
Ziedu dar nera, kokiu 15-20cm augaliukai.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2013 05 20, 13:55)
ir ką daryti... atrodo tai poprasčiai... nereikia niekuo pagardinti gyvenimą? smile.gif

Tie lapeliai nepasidarys grazus,bet palaipsniui juos reikia isskinti,ir tiek. O gardinti gyvenima reikia normalia tvarka ax.gif
Atsakyti