Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

Prašom, ciekavikitės http://pelargonium-club.com/
Atsakyti
aš čia biški po internatą vaikštau wub.gif

user posted image
*
user posted image
*
įdomu kiek šita metų ax.gif
user posted image
*
user posted image

susiskaičiavau saviškes ax.gif kompaktinių 14,svyrančių 4 ax.gif
Atsakyti
Kokių gražių vaizdų įmesta wub.gif *MONAMI* 4u.gif , kokia gausi jūsų kolekcija thumbup.gif

Dimile , man irgi kol kas visai pasiteisino sėklos drinks_cheers.gif

Gal pamenat, balandžio 1 d užsisakiau pelargonijų sėklų iš Thompson and Morgan parduotuvės, tai šnd jau jos pas mane smile.gif labai gerai supakuotos, instrukcijos įdėtos.

Taip maga kelias pasisodint šiom dienom... blush2.gif Ar labai kažin pakenkčiau?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 14:05)

Gal pamenat, balandžio 1 d užsisakiau pelargonijų sėklų iš Thompson and Morgan parduotuvės, tai šnd jau jos pas mane  smile.gif labai gerai supakuotos, instrukcijos įdėtos.

Taip maga kelias pasisodint šiom dienom... blush2.gif Ar labai kažin pakenkčiau?... g.gif

Kuo galite pakenkti? Jei nežiūrite į mėnulio fazes, galite sėti rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Jediara , bandysiu pažaist smile.gif

Tai turiu 7 pakuotes po 6 sėklas: 1) geranium Maverick mixed; 2) geranium Picasso; 3) geranium A. Salmon; 4) geranium Tango; 5) geranium W. Orbit; 6) geranium Hollywood ir 7) geranium Geronimo

Tai galėsiu parašyti tiriamąjį darbą apie skirtingų pelargonijų dygimo ypatumus smile.gif arba tiksliau "kaip debiutantas diletantas pelargonijas bandė sėti ir kas iš to išėjo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 14:32)

Tai galėsiu parašyti tiriamąjį darbą apie skirtingų pelargonijų dygimo ypatumus  smile.gif arba tiksliau "kaip debiutantas diletantas pelargonijas bandė sėti ir kas iš to išėjo"  biggrin.gif

Jei sėklos geros, tai už savaitės jau džiaugsitės daigeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 13:32)
Tai turiu 7 pakuotes po 6 sėklas: 1) geranium Maverick  mixed; 2) geranium Picasso; 3) geranium A. Salmon; 4) geranium Tango; 5) geranium W. Orbit; 6) geranium Hollywood ir 7) geranium Geronimo

Tai galėsiu parašyti tiriamąjį darbą apie skirtingų pelargonijų dygimo ypatumus  smile.gif arba tiksliau "kaip debiutantas diletantas pelargonijas bandė sėti ir kas iš to išėjo"  biggrin.gif

Prašom informuot pastoviai, kaip sėjot, kur laikėt, kada sudygo.... viskas įdomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 09, 07:46)
į kokio dydžio vazoną susodinote?
aš nusipirkau tokius bliūdus kokių 15cm aukščio ir tas plotis dabar galvoju gal 30cm ne mažiau,žadėjau po 4vnt sodinti,bet žiūriu,kad trys max  g.gif
man gaila kai jos suspaustos,nors pvz žiūrėjau tai mažesniam 6 ar 7buvo  g.gif

O man grazu, kai ju vienam vazone daug smile.gif Todel ir sodinau po tris. Gal kiek ankstoka bus. Ale gi jei ka persodinsiu i didesni. Maniskiai ~25 cm.

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 13:32)

Tikrai pavyks jei seklytes daigios. Maniskes popieriuje jau po paros pradejo dygt, taigi sudygo greiciau nei per savaite smile.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 09, 09:17)
aš čia biški po internatą vaikštau  wub.gif

Antroje foto sakyčiau plastikinės.

QUOTE(dimile @ 2013 04 09, 14:34)
O man grazu, kai ju vienam vazone daug smile.gif Todel ir sodinau po tris. Gal kiek ankstoka bus. Ale gi jei ka persodinsiu i didesni. Maniskiai ~25 cm.

30cm diametro vazone auginau berods 10 daigų. Buvo pirmamečiai ir pats tas tankumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 balandžio 2013 - 13:41
Sveikos,

jediara, jei skaitysit, tai negaliu jums až parašyti, nes jūsų dėžutė pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 04 09, 15:59)
Sveikos,

jediara, jei skaitysit, tai negaliu jums až parašyti, nes jūsų dėžutė pilna smile.gif

Jau "pravaliau" blush2.gif
Atsakyti
O sakykite,kai jus sodinate pelargonijaS i lauko lovelius,kokia naudojate zeme,paprasta darzo ar perkate kokia durpe? smile.gif
Atsakyti