Kokių gražių vaizdų įmesta
*MONAMI*
, kokia gausi jūsų kolekcija
Dimile , man irgi kol kas visai pasiteisino sėklos
Gal pamenat, balandžio 1 d užsisakiau pelargonijų sėklų iš Thompson and Morgan parduotuvės, tai šnd jau jos pas mane
labai gerai supakuotos, instrukcijos įdėtos.
Taip maga kelias pasisodint šiom dienom...
Ar labai kažin pakenkčiau?...

Dimile , man irgi kol kas visai pasiteisino sėklos

Gal pamenat, balandžio 1 d užsisakiau pelargonijų sėklų iš Thompson and Morgan parduotuvės, tai šnd jau jos pas mane

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 14:05)

Kuo galite pakenkti? Jei nežiūrite į mėnulio fazes, galite sėti

Ačiū, Jediara , bandysiu pažaist
Tai turiu 7 pakuotes po 6 sėklas: 1) geranium Maverick mixed; 2) geranium Picasso; 3) geranium A. Salmon; 4) geranium Tango; 5) geranium W. Orbit; 6) geranium Hollywood ir 7) geranium Geronimo
Tai galėsiu parašyti tiriamąjį darbą apie skirtingų pelargonijų dygimo ypatumus
arba tiksliau "kaip debiutantas diletantas pelargonijas bandė sėti ir kas iš to išėjo"

Tai turiu 7 pakuotes po 6 sėklas: 1) geranium Maverick mixed; 2) geranium Picasso; 3) geranium A. Salmon; 4) geranium Tango; 5) geranium W. Orbit; 6) geranium Hollywood ir 7) geranium Geronimo

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 14:32)

Jei sėklos geros, tai už savaitės jau džiaugsitės daigeliais

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 13:32)
arba tiksliau "kaip debiutantas diletantas pelargonijas bandė sėti ir kas iš to išėjo" 

Prašom informuot pastoviai, kaip sėjot, kur laikėt, kada sudygo.... viskas įdomu

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 09, 07:46)
į kokio dydžio vazoną susodinote?
aš nusipirkau tokius bliūdus kokių 15cm aukščio ir tas plotis dabar galvoju gal 30cm ne mažiau,žadėjau po 4vnt sodinti,bet žiūriu,kad trys max
man gaila kai jos suspaustos,nors pvz žiūrėjau tai mažesniam 6 ar 7buvo
aš nusipirkau tokius bliūdus kokių 15cm aukščio ir tas plotis dabar galvoju gal 30cm ne mažiau,žadėjau po 4vnt sodinti,bet žiūriu,kad trys max

man gaila kai jos suspaustos,nors pvz žiūrėjau tai mažesniam 6 ar 7buvo

O man grazu, kai ju vienam vazone daug

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 13:32)

Tikrai pavyks jei seklytes daigios. Maniskes popieriuje jau po paros pradejo dygt, taigi sudygo greiciau nei per savaite

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 09, 09:17)
Antroje foto sakyčiau plastikinės.
QUOTE(dimile @ 2013 04 09, 14:34)
O man grazu, kai ju vienam vazone daug
Todel ir sodinau po tris. Gal kiek ankstoka bus. Ale gi jei ka persodinsiu i didesni. Maniskiai ~25 cm.

30cm diametro vazone auginau berods 10 daigų. Buvo pirmamečiai ir pats tas tankumas.
Sveikos,
jediara, jei skaitysit, tai negaliu jums až parašyti, nes jūsų dėžutė pilna

QUOTE(smileja @ 2013 04 09, 15:59)
Sveikos,

Jau "pravaliau"

O sakykite,kai jus sodinate pelargonijaS i lauko lovelius,kokia naudojate zeme,paprasta darzo ar perkate kokia durpe?