Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

Ga kilmingu pelargoniju augintojos - senbuves akmenim neuzmetys jei isstosiu su savo info ir naminiais geliukais> VILNIUJE turiu atliekamų antramečių kompaktinių raudonų pilnavidurių PELARGONIJŲ krūmelių, kai kurie jau su žiedais 17 vnt, už visus norėčiau 20 lt, taip pat turiu įšaknydintų tų pačių pelargonijų šakelių>
user posted image
1 vnt 1 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 10 balandžio 2013 - 09:19
QUOTE(Apelsina @ 2013 04 10, 09:18)
Ga kilmingu pelargoniju augintojos - senbuves akmenim neuzmetys jei isstosiu su savo info ir naminiais geliukais

Na ką jūs, iš kur tokios mintys kudlotos kyla biggrin.gif visos pelargonijos savaip žavios thumbup.gif
Atsakyti
Debiutanto pelargoniju sėja. Tęsinys.

Šnd pasėjau visas, kad nebūtu per mažai biggrin.gif

Kaip minėjau, buvo 7 rūšys po 6 sėklas, tačiau, atsidarius pakelius, paaiškėjo tikrasis sėklu kiekis:
1. Maverick mix 7
2. Tango 8
3. A. Salmon 17 blink.gif
4. W. Orbit 9
5. Hollywood 6
6. Picasso 10
7. Geronimo 5 g.gif

Susėjau pagal instrukcija, db lauksiu derliaus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 04 09, 20:17)
Na pas mus sudėtinga su tais senukais, bent dveji yra, bet apie daigelius tik pasvajoti gali, neprekiauja, o ir žemių ne ką pasirinkimas yra schmoll.gif bet vistiek reikės apeiti ir pasižiūrėti, gal nustebins biggrin.gif

pas mus analogiška situacija: dveji Senukai o gėlių 0, sėklų pasirinkimas irgi ne kažką verysad.gif Tik Kaune "atsigauna" dūšia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 10, 15:40)
pas mus analogiška situacija: dveji Senukai o gėlių 0, sėklų pasirinkimas irgi ne kažką  verysad.gif  Tik Kaune "atsigauna" dūšia biggrin.gif

na aš tada labai išranki būsiu - Kaune nieko gero Senukuose nerandu biggrin.gif bent jau pelargonijų........ reiks kurią dieną nušuoliuot pažiūrėt - gal karališkų bus daigelių. Nes porą kartų buvau - nieko nebuvo. mergaičių kolekcijos kurkas įspūdingesnės nei pasirinkimas mūsų centruose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 10, 14:45)
na aš tada labai išranki  būsiu - Kaune nieko gero Senukuose nerandu  biggrin.gif  bent jau pelargonijų........ reiks kurią dieną nušuoliuot pažiūrėt - gal karališkų bus daigelių. Nes porą kartų buvau - nieko nebuvo. mergaičių kolekcijos kurkas įspūdingesnės nei pasirinkimas mūsų centruose  4u.gif

Kol kas nėra nei Senukuose, nei Ermitaže, patikrinta schmoll.gif Gelbsti tik mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 balandžio 2013 - 14:54
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 10, 14:45)
na aš tada labai išranki  būsiu - Kaune nieko gero Senukuose nerandu  biggrin.gif  bent jau pelargonijų........ reiks kurią dieną nušuoliuot pažiūrėt - gal karališkų bus daigelių. Nes porą kartų buvau - nieko nebuvo. mergaičių kolekcijos kurkas įspūdingesnės nei pasirinkimas mūsų centruose  4u.gif

pas mane tik dvejos babytiškos (raudona ir rausva) ir perykštės išgyvenusios svyrančios tai visko noriu blush2.gif Šioj temoj prisižiūriu obelžiedžių, rožiažiedžių ir kitokių grožių net sapnuojasi 4u.gif
Pirmadienį važiuosim į Kauną tai va galvoju kur didesnis pasirinkimas gėlių daigelių: Senukuose ar Ermitaže? Į pastarąjį bet kokiu atveju važiuosim atramų augalams ir šiltnamis mano dar plikas.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 10, 14:54)
pas mane tik dvejos babytiškos (raudona ir rausva) ir perykštės išgyvenusios svyrančios tai visko noriu  blush2.gif Šioj temoj prisižiūriu obelžiedžių, rožiažiedžių ir kitokių grožių net sapnuojasi  4u.gif
Pirmadienį važiuosim į Kauną tai va galvoju kur didesnis pasirinkimas gėlių daigelių: Senukuose ar Ermitaže? Į pastarąjį bet kokiu atveju važiuosim atramų augalams ir šiltnamis mano dar plikas.

Jei jau atvažiuosite iki Kauno, tai nepatingėkite palėkti iki Babtų, aš ten ruošiuosi važiuoti svyrančių
http://www.pajuriogeles.lt/page1.aspx
Kažkada kalbėjau su vadybininke Rasa, turėtų būti neblogas pasirinkimas (aišku, tų "kilmingų" tai tikrai nebus), kainos, sakė, žymiai mažesnės, nei Žiežmariuose ir turguose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 balandžio 2013 - 15:00
QUOTE(daimura @ 2013 04 10, 15:53)
Kol kas nėra nei Senukuose, nei Ermitaže, patikrinta  schmoll.gif Gelbsti tik mergaitės  thumbup.gif

na va ne aš viena nerandu. Na jei bus gražus oras tai nušuoliuosiu link senių. Nes jei kiekviena kartą dar už mikrą mokėt tokio pasižvalgymo - tai bankrotas būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 10, 14:58)
Jei jau atvažiuosite iki Kauno, tai nepatingėkite palėkti iki Babtų, aš ten ruošiuosi važiuoti svyrančių
Kažkada kalbėjau su vadybininke Rasa, turėtų būti neblogas pasirinkimas (aišku, tų "kilmingų" tai tikrai nebus), kainos, sakė, žymiai mažesnės, nei Žiežmariuose ir turguose.

labai ačiū už nuorodą tikrai pasirinkimas didelis 4u.gif Jei niekas nesutrukdys tai prašysiu MB ( iki to laiko turėsiu būt šilkinė devil.gif ).

P.S. net keista MB nebumbėjo blush2.gif daimura, jei anksčiau nei aš ten nuvažiuosit parašykit kokios kainos, pasirinkimas? Aš labiau krūminių norėčiau bet gal ir svyrančią kokią įsigyčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 10 balandžio 2013 - 15:35
QUOTE(daimura @ 2013 04 10, 15:58)

pasiskambinkit ir pasiklauskit ar dar turi išsirinktų,nes berods prieš 1,5mėn ten važiavo apsipirkinėti,tai kai kurių jau nebeturėjo ax.gif

galiu pasirodyti ax.gif man taip gražu kai jinai skleidžiasi wub.gif
Pink Sybil wub.gif

user posted image
*
user posted image
user posted image
*
user posted image
*
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 04 10, 15:40)
pas mus analogiška situacija: dveji Senukai o gėlių 0, sėklų pasirinkimas irgi ne kažką  verysad.gif  Tik Kaune "atsigauna" dūšia biggrin.gif

QUOTE(Avijacija @ 2013 04 10, 15:45)
reiks kurią dieną nušuoliuot pažiūrėt - gal karališkų bus daigelių. Nes porą kartų buvau - nieko nebuvo. mergaičių kolekcijos kur kas įspūdingesnės nei pasirinkimas mūsų centruose  4u.gif

Senukuose ką tik buvau, mažai išvis kas belikę unsure.gif Pagriebiau vėl 2vnt Angeleyes Randy, sodinsiu paaugus visas į vieną platų vazoną smile.gif
Reiks prašyt mūsų mergaičių, kad pasidalintų gražuolėmis ax.gif biggrin.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 10, 17:01)
galiu pasirodyti ax.gif man taip gražu kai jinai skleidžiasi  wub.gif
Pink Sybil  wub.gif

http://images60.fotk...P4100015-vi.jpg

thumbup.gif wub.gif

Gal kuri pasakys, kokia čia čia pelargonija? Viduriukas tamsesnės spalvos rolleyes.gif Einant iš svečių "pasiskolinau" vaikiuką...

user posted image

user posted image
Atsakyti