Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos IV tema

QUOTE(jokema @ 2013 04 09, 13:05)
Kokių gražių vaizdų įmesta  wub.gif *MONAMI*  4u.gif , kokia gausi jūsų kolekcija  thumbup.gif

Taip maga kelias pasisodint šiom dienom... blush2.gif Ar labai kažin pakenkčiau?... g.gif

4u.gif mirksiukas.gif

oi kaip smagu jaučiu iš sėklų ,kitais metais gal ir aš pabandysiu jei vietos ant palangių turėsiu biggrin.gif

QUOTE(dimile @ 2013 04 09, 14:34)
O man grazu, kai ju vienam vazone daug smile.gif Todel ir sodinau po tris. Gal kiek ankstoka bus. Ale gi jei ka persodinsiu i didesni. Maniskiai ~25 cm.

na žiūrėsiu kaip čia man bus g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 09, 14:40)
Antroje foto sakyčiau plastikinės.
30cm diametro vazone auginau berods 10 daigų. Buvo pirmamečiai ir pats tas tankumas.

rimtai,geriau įsižiūrėjus tokios netikros,bet pats vaizdas patiko ax.gif

oho,tada mano bliūdai ne 30 schmoll.gif nes niekaip tiek netilptų g.gif

QUOTE(skorpe555 @ 2013 04 09, 17:46)
O sakykite,kai jus sodinate pelargonijaS i lauko lovelius,kokia naudojate zeme,paprasta darzo ar perkate kokia durpe? smile.gif

aš visada į pirktinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2013 04 09, 16:46)
O sakykite,kai jus sodinate pelargonijaS i lauko lovelius,kokia naudojate zeme,paprasta darzo ar perkate kokia durpe? smile.gif

Aš pernai maišiau nurūgštintas durpes su komposto žeme, komposto dėjau daugiau. Ir toje lauko vazonų žemėje įmaišiau ilgalaikių trąšų, nes tokius lauko vazonus laistyti beveik nereikėjo, užteko lietaus, tai nebūtų kaip ir patręšti be tų ilgalaikių.
O kilmingoms švedukėms tai pirkau Verdeteros žemę su biohumusu (specialiai gėlėms), labai man ji patinka thumbup.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 09, 20:38)
Aš pernai maišiau nurūgštintas durpes su komposto žeme, komposto dėjau daugiau. Ir toje lauko vazonų žemėje įmaišiau ilgalaikių trąšų, nes tokius lauko vazonus laistyti beveik nereikėjo, užteko lietaus, tai nebūtų kaip ir patręšti be tų ilgalaikių.
O kilmingoms švedukėms tai pirkau Verdeteros žemę su biohumusu (specialiai gėlėms), labai man ji patinka  thumbup.gif

O kur tos Verdeteros žemes su biohumusu gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2013 04 09, 19:53)
O kur tos Verdeteros žemes su biohumusu gauti?  g.gif

Pirkau Megos Senukuose, jos sudėtos apačioje po vazoninėmis gėlėmis O Ermitaže yra http://www_biohumuss...umuso-pagrindu/, šitą žemę naudojau pomidorams, nes Verdeteros nebuvo, irgi gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 09 balandžio 2013 - 20:02
QUOTE(kristele10 @ 2013 04 09, 20:53)
O kur tos Verdeteros žemes su biohumusu gauti?  g.gif

aš jau irgi norėjau klausti, bet pagooglinau pirmiausia:

Verdeteros žemė

Pagal teritoriją pasirinkus ilgiausią sarašą išmeta kur galima įsigyti, net ir maximose bigsmile.gif reikės pažiūrėti ar pas mus maximoj yra ax.gif
Atsakyti
aš čia ne į temą truputį, bet va dabar sutarve tinklapį apžiurėjau ir man lb krito į akis dar tos tulpiažiedės wub.gif gal kuri turit Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 04 09, 20:04)

Verdeteros žemė

Pagal teritoriją pasirinkus ilgiausią sarašą išmeta kur galima įsigyti, net ir maximose bigsmile.gif reikės pažiūrėti ar pas mus maximoj yra ax.gif

Aš ieškojau visokiose maximose ir pan, net paskui jas skambinau į tą firmą, tai pasakė, kad šiais metais prekybcentriai dar neužsakė tos žemės kažkodėl schmoll.gif Bet Senukuose gėlėms vis dar yra.
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 04 09, 22:04)

Verdeteros žemė

Taip, ši žemė tikrai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 09, 21:09)
Aš ieškojau visokiose maximose ir pan, net paskui jas skambinau į tą firmą, tai pasakė, kad šiais metais prekybcentriai dar neužsakė tos žemės kažkodėl  schmoll.gif  Bet Senukuose gėlėms vis dar yra.

Na pas mus sudėtinga su tais senukais, bent dveji yra, bet apie daigelius tik pasvajoti gali, neprekiauja, o ir žemių ne ką pasirinkimas yra schmoll.gif bet vistiek reikės apeiti ir pasižiūrėti, gal nustebins biggrin.gif
Atsakyti
pasiguosiu bent jums. Vyras tai juoktųsi jaučiu doh.gif nunešiau darželin gėlikę rod rosenknopp, jau žiedelį krauna. Auklėtoja su vaikučiais žiedelių pražystant laukia. NA pas mane namie swanland pink sukrovė žiedelį, na sakau nunešiu dovanų dar ir šią. Ką čia man vienai apsigrobus laikyt jas. Ateinu vakar į balkoną.......... vazonas nuvirtęs. Gėlė guli žiūriu.......nu galvoju gal viskas gerai, įsodinsiu ir vsio. Na gėlė kaip ir sveika apžiūriu o žiedelio nėraaaaaaaaaa verysad.gif guli nulūžęs ant žemės. tai va ir baigės mano labdara. Nors jei jau paskyriau tai visvien nunešiu kad ir be žiedelio doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Avijacija @ 2013 04 10, 09:03)
Nors jei jau paskyriau tai visvien nunešiu kad ir be žiedelio  doh.gif

Taigi kitas žiedelis išaugs, tik ilgiau vaikams teks palaukti 4u.gif
Atsakyti