Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

GingerBella, bet kas gali buti - ir durniuojantys hormonai, sutrikes ciklas po IVF, ir nestumas, nesuzinosi kol nepraes kritinis laikas, kai jau is testo bus galima patikimai kazka spresti.

O del spermos nu tiek ciudu as jau prisiziurejus, bent kelios drauges su absoliuciai beviltiska sperma (netinkancia net IUI) vaikus naturaliai pasigimde.
Atsakyti
exDaiva,

aciu labai. Kaip visada, tarei svaru zodi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As irgi suprantu, kad viskas gali buti doh.gif
Bet ta viltis, kankintoja, vis tiek kankina smile.gif Stai tau zmogau, nuspresk pailseti... Vis tiek neleidzia biggrin.gif

O MB turtas netinka net IVF be ICSI... tai cia sansai is viso... jam teratozoospermia ir dar immunisation...

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 balandžio 2013 - 16:39
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 11, 17:35)

O MB turtas netinka net IVF be ICSI... tai cia sansai is viso... jam teratozoospermia ir dar immunisation...

doh.gif  doh.gif  doh.gif

GingerBella, visko turiu lotuliukas.gif Tame tarpe 3 pazistamas su natur vaikais su ICSIne sperma, visokiu ciudu buna - niekada nezinai kur kam lemta mirksiukas.gif
Atsakyti
KittyKitty,

o kodel DHEA yra kazkuom neaiskus? As ji irgi noriu uzsisakyti. Kur daugiau galima pasiskaityti apie si produkta? Nes as irgi nesuprantu - apie ka jis doh.gif
[/quote]

Mane irgi sudomino kas tas DHEA, tai radau cia truputi: 4u.gif
http://altmedicine.a...dhea/a/dhea.htm

Nelabai ka apie vaisinguma cia mini g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jdjola13: 11 balandžio 2013 - 16:49
Sveikutės,

Gingerbella, tikrai gali būti visko. Man irgi dažnai vėluoja mmm, tiksliau nuolat nežinosi kada susirgsi. Ir ne vieną kartą yra taip pateplioję man: kartą, kai po IVF buvo praėję 1 mėn ar keli, kai kiaušidės buvo įplyšusios ir jos viduj man pakraujavo. Kitąkart kaip spėja gydytoja,ar cista plyšta, o jei taip atsitinka ciklo viduryje, tai sako, kad ovuliacinis toks patepliojimas. Žodžiu, nieko gero man niekada nepasakė... Bet gal tu būsi viena iš tų stebukliukų, kai netikėtai ima ir pasiseka wub.gif Duok, Dieve wub.gif thumbup.gif

Kantrybės laukiančioms HCG ir užuojauta sulaukusioms mmm.

O mes gyvename laukime wub.gif ax.gif Mažai jau ir naktimis miegu. Dievuliau, kaip laukiu, kada namuose krykštaus vaikas (-ai) wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Beila,

is esmes, gaunasi, kad reiketu gydytojui pasirodyti, kad apziuretu, jeigu kazkas ten plyso doh.gif o as cia svajoju apie II smile.gif

O jus kurioje stebukliuko laukimo stadijoje?4u.gif palauk, palauk, prisiminiau doh.gif kada jau turesite? kiek dar liko laukti?
Papildyta:
QUOTE(jdjola13 @ 2013 04 11, 17:48)

Nelabai ka apie vaisinguma cia mini  g.gif

As iziurejau apie vaisinguma, tai, kad konvertuoja organizmas DHEA i estrogena ir testosterona.
Ir dar yra naudinga begalei sveikatos dalyku, skamba kaip koks stebuklingas preparatas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 balandžio 2013 - 17:02
GingerBella, na kad kazkas plysta cia jau labai reti atvejai, as uz nestuma biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, as oficialiai pradedu panikuoti....
Temperatura po pietu pakyla stabiliai iki 37.3-37.4. Ir snd pradejo lyg ir gimda dilgcioti... Nu nestipriai, bet vistiek sad.gif

Kol nebuvau pastebejus, kad temp sukilus, ir jokiu dilgciojimu ir aplamai nieko nebuvo, buvau ramesne uz belga... O vat dabar jau pradejau panikuoti verysad.gif

GingerBella, stebuklu visada gi buna wink.gif Pasiskaityk kad ir Iveikiau nevaisinguma temute wink.gif ax.gif wub.gif Taip kad as irgi uz nestuma ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 11 balandžio 2013 - 17:44
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 11, 10:11)

O idomu kaip su nuskaiminanciu Ketanov? Nu as db negeriu jo, bet punkcijos diena isgeriau, ir viena diena po punkcijos isgeriau po 2 tabletes...

is Ketanov informacinio lapelio:

Ketanov vartoti negalima:
- nėštumo ir gimdymo laikotarpiu

4. galimas šalutinis poveikis
Lytinės sistemos ir krūties sutrikimai

Moterų nevaisingumas.

Tad geriau jo nevartok.

QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 11, 11:44)
Sveikutės,

jetus, kaip man dėl to negera... unsure.gif  man nuo skausmo tik šitie du ir padeda, labiau nimesilis..žinau, kad negerai.... Dabar (AČIŪ aspirinui) man su galva  thumbup.gif , gyvenime taip nebuvo (kad tik neprisikalbėčiau, būna, pagalvoji ,kad seniai skaudėjo ir pradeda), net prieš mmm neskaudėjo, ko nėra buvę, bet seniau tai be nimesilio dvi dienas vemdama ir griūdama gulėdavau, tai irgi negerai, sako, labai stiprus skausmas irgi labai nuodija organizmą, kažkokios negeros medžiagos skiriasi..jokie kiti vaistai man nepadeda..va kad ir per pirmąją mmm dieną..

Is nimesil inform. lapelio:

Jei planuojate pastoti, pasakykite apie tai gydytojui, nes Nimesil gali sutrikdyti moterų vaisingumą

Is ibupromo inform. lapelio:

Vaisingumas

Vaistinis preparatas priklauso vaistų grupei (NVNU), kurie gali sutrikdyti moterų vaisingumą. Šis poveikis praeina nutraukus vaisto vartojimą.

Man per 1 ivf(kuris visai nepavyko ir kai geriau nezinodama nimesila) buvo skirtos 250-300 mkg puregono, labai prastai stimuliavosi buvo vos 8 kiausialastes, apsivaisino 5, o trecia diena buvo tik 3, 6 lasteliu.... Per kitus ivf uztektavo ir 150 gonalio ir zymiai geresni rezultatai, net iki blastocistu augo. Gal gonalis man labiau tiko, bet as neatmetu galimybes, kad butent nimesilis pirmu atvevu viska sujauke...
Kittykitty o tu migrenos neturi? nes man galva irgi labai skaudejo, bet po to nustate, kad tai migrena, o migrenai turi buti specifiniai vaistai ne visi padeda.

Visom PUPO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 11, 17:07)
Beila,

is esmes, gaunasi, kad reiketu gydytojui pasirodyti, kad apziuretu, jeigu kazkas ten plyso doh.gif o as cia svajoju apie II smile.gif

O jus kurioje stebukliuko laukimo stadijoje?4u.gif palauk, palauk, prisiminiau doh.gif kada jau turesite? kiek dar liko laukti?
Papildyta:
As iziurejau apie vaisinguma, tai, kad konvertuoja organizmas DHEA i estrogena ir testosterona.
Ir dar yra naudinga begalei sveikatos dalyku, skamba kaip koks stebuklingas preparatas bigsmile.gif

Skamba tai jo, kaip ir dauguma preparatu.. doh.gif bet ten gi raso pradzioj kad nera pakankamai studiju atlikta kad irodyti kad taip veikia stebuklingai, ir taip pat ten raso kad tai yra steroidinis hormonas, kas mane truputi gasdina.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 11, 18:42)
Mergaites, as oficialiai pradedu panikuoti....
Temperatura po pietu pakyla stabiliai iki 37.3-37.4. Ir snd pradejo lyg ir gimda dilgcioti... Nu nestipriai, bet vistiek sad.gif

Kol nebuvau pastebejus, kad temp sukilus, ir jokiu dilgciojimu ir aplamai nieko nebuvo, buvau ramesne uz belga... O vat dabar jau pradejau panikuoti  verysad.gif
GingerBella, stebuklu visada gi buna wink.gif Pasiskaityk kad ir Iveikiau nevaisinguma temute wink.gif  ax.gif  wub.gif  Taip kad as irgi uz nestuma  ax.gif  wub.gif

pagal požymius sakyčiau - implantacija. Kodėl panikuojat?
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2013 04 11, 20:58)
pagal požymius sakyčiau - implantacija. Kodėl panikuojat?

Nes dar tik 3 DPI g.gif Ankstoka implantacijai g.gif g.gif g.gif

mothernorth --> nu zinok nuo dabar tikrai niekada niekada nebegersiu ketanovo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meiles_kibirkstele: 11 balandžio 2013 - 19:03