Del keturkojo
Afrodite - as Royal Jelly geriu kapsules 500mg viena per diena. O DHEA Gorgis sake taip: esu auksta, mano svoris apie 72kg, sake gerti 25mg po 3vnt i diena su salyga kad AMH zemas. Kadangi mano AMH beveik norma, tai sakiau gersiu po 2vnt i diena. ir sake rezultatas pasirodo tik po apie 3 menesiu gerimo
Del keturkojo
100%. Visada norejom suniuko, bet kadangi abu su MB nebunam namie visa diena tai butu truputi ziauru suneli viena taip ilgam palikti. Taigi nusprendem kad kaciukas gi toks gyvunelis kuris lengviau isbuna visa diena vienas o ir prieziuros jis nori minimaliai tai isigijom rusu melynaji. Nerealus
o miega irgi beje su mumis ir labai patogiai isitaiso lovoj, taip patogiai kad net man nelabai patogu palieka
Del keturkojo
Sveikutės,
sulaukiau savo raudonųjų. Įdomu visgi. Ciklas kreivas, pirmas po IVF, paskutinės mmm vasario 23, po ovuliacijos tas priepuolis, skysčiai, o vis tiek mmm LYGIAI po 2 savaičių po O. Tik per IVF išimtis būna. Nu keista.
nu vat galvoju..aš , ko gero, negalėčiau taip pasakyti. Tikriausiai kiekvienos kita situacija ir netgi gal pačią Bykovą irgi magnetinės audros veikia
Man nelabai pas ją patiko, išleidom daug, pridarė krūvą tyrimų, kurių beveik nekomentavo, iš tikrųjų tiesiog išsamūs kraujo tyrimai, dėl imuniteto ji man beveik neturėjo, ką pasakyti, vyrui liepė vartoti visus tuos skiestus jaučius ir cikloferonus (ir man), mane taip žiauriai bėrė tada, gyvenime tokio veido nesu turėjusi, nežinau, nu gal taip ir turi būti..blūdijo, neaiškino, neatsakinėjo, teisinosi, kad jai vis žaibas trenkia ir kompą išjungia
, tada liepė tą C16D56 tyrimą pasidaryti jau po LIT, nesuprato nei klinikose, nei Santariškėse, kodėl taip daroma, tyrimas rodė, kad NK nedaug, bet ji nieko nekomentavo ir skyrė dar LIT, tada per punkciją net neatvažiavo , laukiau 7 ryto, ji pramiegojo..Be LIT nieko daugiau mums ir neskyrė, tik vis tyrė, tyrė, vis po kokį tūkstantuką... Nežinau, mano patirtis nekokia, bet suprantu, kad kitoms kitaip
Paskui Adas irgi panašiai, tai sako, kad man LIT iš viso nereikia, tai jau padarom..BAigiu jau prieit išvados, kad jei jau su imuninėm, tai pas G, o visa kita.. Jei būtume atsidėję tada vietoj šitų išlaidų, galėtume ruoštis kitam IVF, bet aikšu ,jei būtų pavykęs kuris nors iš jau padarytų, kitaip kalbėčiau turbūt
šaunu
š.....juodas laikas...Gaila, niekas neveda statistikos, man atrodo, dar nėra buvę tokių procentų kaip pastaruoju metu
Ką turite?
Kaip fainai dėl mopsiuko
O klas tau su gimda?
Aš perku bičių pienelį pas tokį fitoterapeutą, ten po 300, o DHEA nusipirkau, bet bijau gerti
Sakau, gal Treijso paklausiu, ar man galima
Ten, kaip suprantu, nėra toks nekaltas dalykas, kaip, tarkim, vitaminai ar pan.
jetus, kaip man dėl to negera...
man nuo skausmo tik šitie du ir padeda, labiau nimesilis..žinau, kad negerai.... Dabar (AČIŪ aspirinui) man su galva
, gyvenime taip nebuvo (kad tik neprisikalbėčiau, būna, pagalvoji ,kad seniai skaudėjo ir pradeda), net prieš mmm neskaudėjo, ko nėra buvę, bet seniau tai be nimesilio dvi dienas vemdama ir griūdama gulėdavau, tai irgi negerai, sako, labai stiprus skausmas irgi labai nuodija organizmą, kažkokios negeros medžiagos skiriasi..jokie kiti vaistai man nepadeda..va kad ir per pirmąją mmm dieną..
labai labai geras planas, pernai mes taip darėm, liepą atostogos, saulė, rugpjūtį IVF, labai gerai jaučiausi, laba igaila, kdda nepavyko, labai nroėčiau vėl rugpjūtį, tiesa, šiemet kažin ar pavyks, nekalbant apie atostogas, labai gaila..nes žinau, kda jei nedarysiu rugpjūtį,. turbūt dar metus nedarysiu...Žiemą daugiau nebenoriu, ačiū.
Ar teisingai suprantu, kad jei AMH normalus, DHEA geriau negerti? Aš jo nesityrus... Tiesiog nroėtųsi pagerinti kiaušialąstės kokybę..
Tai tu iš viso 75 mg geri?
Dėl kačiuko
Mano vyras nė už ką nesutinka gyvūną turėti..
sulaukiau savo raudonųjų. Įdomu visgi. Ciklas kreivas, pirmas po IVF, paskutinės mmm vasario 23, po ovuliacijos tas priepuolis, skysčiai, o vis tiek mmm LYGIAI po 2 savaičių po O. Tik per IVF išimtis būna. Nu keista.
QUOTE(Pelargonija @ 2013 04 10, 09:56)
nu vat galvoju..aš , ko gero, negalėčiau taip pasakyti. Tikriausiai kiekvienos kita situacija ir netgi gal pačią Bykovą irgi magnetinės audros veikia
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 10, 10:05)
Sveikos merginos. Kaip minejau, is 12 apsivaisino 10, dalinasi visi 10: 7 labai gerai dalinsi, kiti trys - prastesnes kokybes. Rytoj isodinimas
šaunu
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 14:05)
š.....juodas laikas...Gaila, niekas neveda statistikos, man atrodo, dar nėra buvę tokių procentų kaip pastaruoju metu
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 10, 17:37)
Mes cia tokia grazuole metuku su trupuciu laiko irgi turime
Tai tikrai, kad namai siltesni ir pilnesni
Ką turite?
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 21:24)
Sveikutes
Kaip fainai dėl mopsiuko
O klas tau su gimda?
Aš perku bičių pienelį pas tokį fitoterapeutą, ten po 300, o DHEA nusipirkau, bet bijau gerti
QUOTE(mothernorth @ 2013 04 10, 21:25)
O be to dar, mergaites kurios norite pastoti, jei jums kas skauda, niekada nevartokite nimesilio ir ibupfofeno tipo nuskasminamuju, isderina moterims ciklus.
jetus, kaip man dėl to negera...
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 10, 23:26)
pas mus toks pats planas, - atostogos liepa, o tada issilseje, prisimaitine naturaliu vitaminu, prisigaude naturalaus vitamino D, issimasave - vaziuosime pasiimti snaiguciu rugpjuti
labai labai geras planas, pernai mes taip darėm, liepą atostogos, saulė, rugpjūtį IVF, labai gerai jaučiausi, laba igaila, kdda nepavyko, labai nroėčiau vėl rugpjūtį, tiesa, šiemet kažin ar pavyks, nekalbant apie atostogas, labai gaila..nes žinau, kda jei nedarysiu rugpjūtį,. turbūt dar metus nedarysiu...Žiemą daugiau nebenoriu, ačiū.
QUOTE(Citas @ 2013 04 11, 09:56)
esu auksta, mano svoris apie 72kg, sake gerti 25mg po 3vnt i diena su salyga kad AMH zemas.
Ar teisingai suprantu, kad jei AMH normalus, DHEA geriau negerti? Aš jo nesityrus... Tiesiog nroėtųsi pagerinti kiaušialąstės kokybę..
Tai tu iš viso 75 mg geri?
Dėl kačiuko
Mano vyras nė už ką nesutinka gyvūną turėti..
labas rytas mergaitciukes...na sendien neistverus NTpasidariau,kodel nezinau seip ant durniau visgi viltis o drug parodys...
ziuriu ziuriu o gi vaiduokliuka matau bet nerysku toky,gal dievulis isklause mano maldu?jetau
...eisiu sendien y miesta dar pora nusipirksiu ir rytoj ryte tik atsikelus antra darysiu....vyruj nieko nesakau nes jai drug ne tai bijau kad dziaugsis o po to dar labiau nusivils..lauksim iki trecedienio tada jam sakysiu...
jeigu nieks nepasikeis o vaiduokliukas liks
Kitty, nu jo G tipo sako jei AMH bus zemas tai tada pagerk. bet kadangi jis pas mane tik truputi zemesnis nei norma, tai gersiu bet ne 75mg o 50mg i diena. Kazkaip skaiciau kad jis vis tiek gerai kokybei pagerinti.
Manau kad gal issitirk AMH pirmiausia
Juk planuoji pas Treisa palekti, tai pas juos ir AMH bus pigiau
Zinok MB nekente kaciu sake tik suni gyvenime turesiu. O dabar nesioja ant ranku katinuka, kalba su juo, zaidzia
nors vis tiek sake kazkada tures suni kures suvalgys katinuka, jo jo cia tipo gi reikia savo vyriskuma parodyti 
Meirute - nuostabus jausmas pamatyti vaiduokliuka
Zinok MB nekente kaciu sake tik suni gyvenime turesiu. O dabar nesioja ant ranku katinuka, kalba su juo, zaidzia
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 12:24)
labas rytas mergaitciukes...na sendien neistverus NTpasidariau,kodel nezinau seip ant durniau visgi viltis o drug parodys...
ziuriu ziuriu o gi vaiduokliuka matau bet nerysku toky
Kelinta diena siandien po isodinimo?
As sulaukiau savo mmm ir ryt vaziuoju i klinika-kraujo, echo, pirmos dozes ir vaistu sekancioms dienoms. Sikart man pakeite vaistus visiskai, tai matysiu,kaip jausiuosi, anakart naudojau Menopur
Del skausmo- as per pirma mmm diena geriu aspirina, nes irgi labai galva skauda, man jis padeda. Paskui stengiuosi nieko nebenaudoti
Meirute, labai linkiu, kad vaiduoklis ryškėtų
nusipirkau jau aš tą DHEA, nu bet jei Treijsas sutiks, pasidarysiu ten AMH turbūt
Ačiū
Mano vyras nėra prieš gyvūnus iš principo, jis prieš gyvūnus NAMUOSE. Plaukai, draskymai ir t. t. Aš pati irgi alergiška gyvūnų plaukams... kai turėjau šunį, sloga net vasarą nepraeidavo. Ir dabar žiūriu į kačiukus, taip gražu, taip miela, bet vat po nosim jo kažkaip nesinori
Nors dukrytei, manau, būtų gerai turėti..
QUOTE(Citas @ 2013 04 11, 12:02)
Kitty, nu jo G tipo sako jei AMH bus zemas tai tada pagerk. bet kadangi jis pas mane tik truputi zemesnis nei norma, tai gersiu bet ne 75mg o 50mg i diena. Kazkaip skaiciau kad jis vis tiek gerai kokybei pagerinti.
Juk planuoji pas Treisa palekti, tai pas juos ir AMH bus pigiau
nors vis tiek sake kazkada tures suni kures suvalgys katinuka, jo jo cia tipo gi reikia savo vyriskuma parodyti 
nusipirkau jau aš tą DHEA, nu bet jei Treijsas sutiks, pasidarysiu ten AMH turbūt
Mano vyras nėra prieš gyvūnus iš principo, jis prieš gyvūnus NAMUOSE. Plaukai, draskymai ir t. t. Aš pati irgi alergiška gyvūnų plaukams... kai turėjau šunį, sloga net vasarą nepraeidavo. Ir dabar žiūriu į kačiukus, taip gražu, taip miela, bet vat po nosim jo kažkaip nesinori
QUOTE(KittyKitty @ 2013 04 11, 13:12)
Ir dabar žiūriu į kačiukus, taip gražu, taip miela, bet vat po nosim jo kažkaip nesinori
Nors dukrytei, manau, būtų gerai turėti..
as galvojau,kad tu kaciuka turi-del nicko ir nuotraukos profilyje
Kitty, nu žinok, kad ir aš neprisimenu tokių juodų mėnesių... Savo 4 nesėkmę nurašau blogam žvaigždžių išsidėstymui. Liepą planuoju 5 IVF, nors, sakiau, kad daugiau niekada
Na bet taip jau norisi sumeistravoti dukrai brolį ar sesę
na seip tai dar tik 8dpi
kaip ir ankstoka dar butu uztai ir dariausi nieko nesitikedama..bet rytoj ryte vel pakartosiu..
QUOTE(Blanka1 @ 2013 04 11, 13:39)
neprisimenu tokių juodų mėnesių... Savo 4 nesėkmę nurašau blogam žvaigždžių išsidėstymui. Liepą planuoju 5 IVF, nors, sakiau, kad daugiau niekada
Šaunuole, kad tokia drąsi! Aš tai tikrai dabar neskubesiu su savo 5 IVF - palauksiu, gal medicina patobules
QUOTE(Mika... @ 2013 04 11, 12:14)
man šiaip patinka labai kačiukai, mes dukrytę visada kačiuku vadinam, mūsų namuose pilna kačių visur, pradedant paveikslais ir baigiant drabužiais, bet tikro neturim:)
QUOTE(Blanka1 @ 2013 04 11, 13:39)
Kitty, nu žinok, kad ir aš neprisimenu tokių juodų mėnesių... Savo 4 nesėkmę nurašau blogam žvaigždžių išsidėstymui. Liepą planuoju 5 IVF, nors, sakiau, kad daugiau niekada
suprantu tave... ir labai linkiu sėkmės
Selione, gerai mąstai dėl poilsio. Jei laikas nespaudžia, tai pasinaudok gyvenimu. Mes, kai tik susituokėme, tai ir pradėjome visus žygius, nes nuojauta kuždėjo, kad kažkas ne taip. Na ir pasitvirtino. Taip tampomės 7 metus. Gerai, kad pavyko mano mažulis antrasis ivifukas
Tai iš tikrųjų, nulis atostogų, nulis pramogų, nulis drabužių, seksas pagal kalendorių
Jau vemt versdavo. Bet nesigailiu nieko, buvo verta. Jei reikėtų, praeičiau tą patį kelią. O dėl ašarų, man žinok irgi nebesiverkė po 4 IVF. Vyras sulaužė pora kėdžių iš nevilties, o aš tik stebėjau... O pasiryžau dar kartelį nelaukiant, nes gal jau ir laikas spaudžia, ne jauniklė, o ir finansinės galimybės per tą laiką pagerėjo. Pamenu, kai nepavyko 1 IVF, iš nevilties renkant pinigus 2 IVF atidaviau į lombardą mamos dovanotą grandinėlę. Tai buvo brangus man daiktas, kadangi mama prieš mirdama man jį padovanojo... Bet turiu tokią neblogą anytą. Ji, kai sužinojo, tai liepė atsiimti ir didesne dalimi prisidėjo. Linkiu Tau pailsėti ir pasiekti mūsų tikslą