Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(selione @ 2013 04 11, 07:11)
Dėkui merginoms už parama.
Lollypopai Bandžiau vakar vyrą įkalbėti keturkojui - bet jis dar spyriojasi, bet kaip nors.
simba0220 Man kaip tik buvo atvirkščiai, LV dariausi 1 IVF ir nekibo, o paskutines 3 LT, iš kurių vienas buvo nesivystantis. Pas mus ir bėdos su MB turtu. O šiaip įtariu koks nors nesuderinamumas (nes apsivaisina, bet bėda, kad jie - lėtai dalinasi ir išvis nustoja vystytis jau nuo 3 dienos).

Įtariu, kad su kitu vyru man - o jam su kita moterimi be problemų gautųsi, bet negi dėl to skirtis?  doh.gif
GingerBella super - jei ir neparašysiu - tai žinok Foruma nuolat seku ir laikau bei laikysiu už VISAS kumščius !!!
Papildyta:
Afrodite69 smile.gif  sekiau tavo visas istorijas, naujienas, o kad mopsiuką auginat - nepastebėjau
Papildyta:
kocik g.gif man atrodo, kad su IVF yra loterija...jei gyd. žinotų kokius tyrimus daryti, kad nustatyti priežastį ir ją pašalinti - nebūtų tiek LV ar LT ar DB ir t.t. nepavyksių IVF.

p.s. Žilaitiene kiek tyrimu visokiu mano vyrui dare, ypač po nesivystančio. svarstė siust pas genetike, bet paskui pasake - kad mūsų atveju nebus naudos, tik tiek, kad patys ramesni būsime, kad va pasidarėme ir viskas gerai.

Papildyta:
Dėkui, Lollypopai laikausi,
Pritariu - kad priklauso nuo organizmo, ir kaip minėjau - tai Loterija unsure.gif

Tai aisku kad priklauso nuo organizmo ir cia is tikruju loterija. Bet ramiau kad viska istyreme, nes kai darai tai galvoji gal tas ar anas negerai uztat ir nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2013 04 11, 22:10)
Man dave ta israsa bet nesurase kiek ko leido. Tyrimus patare atlikti Karpenko ir genetikos specialsitai. Medikai tarpusavyje nepazistami ir kiekviena siule vaziuoti tik i Latvija. Sake kad pas mus konvejeris. Taip ir yra. Man net paprastu tyrimu nesake daryti nors buvau ka tik po operacijos, laparaskopija dare. Pas mus problema su kiausintakiais  verysad.gif Ne kibo nei pirma karta nors dejo 99% kad bus viskas gerai, nes blastocistas dejo. O su saldytais irgi ne kibo, va. unsure.gif O Jus kur darete/?o kas tas MB? blink.gif nemoku sutrumpinimu

MB mano brangusis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 23:08)
o kas tas ovitrelis?as nesileidau..po ysodinomo tik prednison naudoju ir ultrogestana
blink.gif

ovitrelis tai toks ukolas, kuri leidaisi berods 36 val iki punkcijos, tam, kad ivyktu ovuliacija tiksliu laiku 4u.gif laikau kumstukus, viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 22:08)
o kas tas ovitrelis?as nesileidau..po ysodinomo tik prednison naudoju ir ultrogestana
blink.gif

ji pries punkcija pora dienu skiria leistis. O gal tu naturialiame cikle, su snaigutemis?

As manau, kad tikrai galime sveikinti nauja nestuke!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 11, 19:42)
Mergaites, as oficialiai pradedu panikuoti....
Temperatura po pietu pakyla stabiliai iki 37.3-37.4. Ir snd pradejo lyg ir gimda dilgcioti... Nu nestipriai, bet vistiek sad.gif

man netgi iki 37.8 buvo ir taip visas dvi savaites, nemeluoju, prakaituodavau ziauriai naktimis - ryte viskas normaliai lyg tais, o po pietu ziauriai uzkildavo doh.gif nezinau ar tai i gera ar i bloga, taciau man nebuvo tas kartas sekmingas, taip pat galvojau kad implantacija, taciau...mano nuomone tai tikrai tik progesterono salutinis poveikis, nes tik ji nustojau vartoti is karto viskas susitvarke 4u.gif

na tikekim kad tau implantacija su laiminga pabaiga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2013 04 11, 21:23)
MB mano brangusis  smile.gif

Dekui uz paaiskinima smile.gif as cia naujoke, tai man sunku susigaudyti blush2.gif O dabar rusiuosi pas Treisa operacija darys, gal kam buvo panasi istorija?Dare histero?
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 11, 21:42)
ji pries punkcija pora dienu skiria leistis. O gal tu naturialiame cikle, su snaigutemis?

As manau, kad tikrai galime sveikinti nauja nestuke!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

aaa ne neturames stimulemom...taip jy leidom bet tai buvo pries 2savaitesman atrodo o beto jai nuo jo butu tai kai vakar dariausi ir butu teigema rode...o rode neigema...viskas prasidejo nuo uzvakar pradejau slapintis labai daznai,tai man nebudinga todel su testais pradejau blush2.gif vakar dar nerode bet sendien visi trys...atciu uz sveikinimus tikiuosi tik kad viskas taip ir liks.. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 22:51)
aaa ne neturames stimulemom...taip jy leidom bet tai buvo pries 2savaitesman atrodo o beto jai nuo jo butu tai kai vakar dariausi ir butu teigema rode...o rode neigema...viskas prasidejo nuo uzvakar pradejau slapintis labai daznai,tai man nebudinga todel su testais pradejau blush2.gif vakar dar nerode bet sendien visi trys...atciu uz sveikinimus tikiuosi tik kad viskas taip ir liks.. nestuke.gif  4u.gif

Liks, liks!!! thumbup.gif nes tikrai, juk neigiama pries tai rode. Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 20:46)
o dieve negalejau patiket nuvazevau y vaistine nusipirkau kai tu sakai elektoniny ir dar viena kitoky vienas ..vienas rodo  pregnant kitas II bet antra nelabai ryski.........negaliu asros bega,bet is dziaugsmo laukiu vyro...nustebint jy noriu..atciu atciu uz patarimus... blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu,saugok save... thumbup.gif Niu va,saunuole ,kad paklausei , o tai butum parinusi su tais vaiduokliukais.... lotuliukas.gif Geriau vienas geras,nei 10 pigesniu..
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2013 04 12, 01:36)
Sveikinu,saugok save... thumbup.gif Niu va,saunuole ,kad paklausei , o tai butum parinusi su tais vaiduokliukais.... lotuliukas.gif Geriau vienas geras,nei 10 pigesniu..

taip thumbup.gif atciu tau labai uz patarima,patciai neatejo y galva.. doh.gif blush2.gif o tavo patarimo paklausius net du pasiemiau thumbup.gif vyras begalo apsidziauge nestuke.gif pirma kart gyvenime as jy matciau kad asara nubegtu 4u.gif
Atsakyti
Merginos!!!!!

tikekite stebuklais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As si ryta pasidariau NT ir jis rodo II bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

As vis dar negaliu patiketi ir vis dar esu soko ir visu kitu imanomu busenu, vaziuoju i labarotorija darytis kraujo.

As dar vakare, pries miega po duso maude pilva, lyg tuoj tuoj pramus MMM. Net atsikeliau is lovos, galvoju niekaip neuzmigsiu, isgeriau ibuprofeno, isidejau iklota ir nuejau miegot visa liudna, kad stebuklu nebuna ir MMM jau garantuotai ateidineja....

doh.gif
Atsakyti
GingerBella, jazau kaip smagu uz tave...nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti