Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Blanka1 @ 2013 04 11, 14:02)
Selione, gerai mąstai dėl poilsio. Jei laikas nespaudžia, tai pasinaudok gyvenimu. Mes, kai tik susituokėme, tai ir pradėjome visus žygius, nes nuojauta kuždėjo, kad kažkas ne taip. Na ir pasitvirtino. Taip tampomės 7 metus. Gerai, kad pavyko mano mažulis antrasis ivifukas wub.gif Tai iš tikrųjų, nulis atostogų, nulis pramogų, nulis drabužių, seksas pagal kalendorių lotuliukas.gif Jau vemt versdavo. Bet nesigailiu nieko, buvo verta. Jei reikėtų, praeičiau tą patį kelią. O dėl ašarų, man žinok irgi nebesiverkė po 4 IVF. Vyras sulaužė pora kėdžių iš nevilties, o aš tik stebėjau... O pasiryžau dar kartelį nelaukiant, nes gal jau ir laikas spaudžia, ne jauniklė, o ir finansinės galimybės per tą laiką pagerėjo. Pamenu, kai nepavyko 1 IVF, iš nevilties renkant pinigus 2 IVF atidaviau į lombardą mamos dovanotą grandinėlę. Tai buvo brangus man daiktas, kadangi mama prieš mirdama man jį padovanojo... Bet turiu tokią neblogą anytą. Ji, kai sužinojo, tai liepė atsiimti ir didesne dalimi prisidėjo. Linkiu Tau pailsėti ir pasiekti mūsų tikslą 4u.gif

Oho, kaip sunku tau buvo.... unsure.gif ir aš nesigailėčiau nei pinigų nei sveikatos, jei žinočiau, kad pavyks, kaip sakiau savo vyrui - ir paskola milžiniška pasimčiau išsimokėtinai visam gyvenimui už vaika, jei tik butu 100 proc tikimybė.
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 12:43)
na seip tai dar tik 8dpi 4u.gif kaip ir ankstoka dar butu uztai ir dariausi nieko nesitikedama..bet rytoj ryte vel pakartosiu.. ax.gif  blush2.gif

Kaip smagu,kad jau matai vaiduokliuka...,linkiu ,kad su kiekviena diena tos juosteles rysketu...
O jei nenori nervotis,tai nusipirk elektronini testuka ir tada jis parasys pregnant or not pregnant,dar yra su sypsenelem, nes koks skirtumas ar viena karta normaliai pamatysi ar leisi pinigelius ant pigiu ir matysi tik vaiduokliuka... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meirute1 @ 2013 04 11, 12:24)
labas rytas mergaitciukes...na sendien neistverus NTpasidariau,kodel nezinau seip ant durniau visgi viltis o drug parodys... 4u.gif  blush2.gif    ziuriu ziuriu o gi vaiduokliuka matau bet nerysku toky,gal dievulis isklause mano maldu?jetau 4u.gif ...eisiu sendien y miesta dar pora nusipirksiu ir rytoj ryte tik atsikelus antra darysiu....vyruj nieko nesakau nes jai drug ne tai bijau kad dziaugsis o po to dar labiau nusivils..lauksim iki trecedienio tada jam sakysiu... clap.gif jeigu nieks nepasikeis o vaiduokliukas liks blush2.gif

Niu pagaliau vel dziugios zinios aplanke musu skyreli wink.gif O kada kraujuka pridavinesi? wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Pas mane blogos naujienos. Siandien buvo isodinimas. Is 7 idealiai besidalinusiu antra diena, siandien 5 nustojo dalintis. Liko 2 tik po 6 lasteles, kuriuos isodino. SAnsai itin mazi. Nesitikiu stebuklo
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 11, 16:57)
Sveikos merginos. Pas mane blogos naujienos. Siandien buvo isodinimas.  Is 7 idealiai besidalinusiu antra diena, siandien 5 nustojo dalintis. Liko 2 tik po 6 lasteles, kuriuos isodino. SAnsai itin mazi. Nesitikiu stebuklo

Niu kas dabar cia per nuotaikos??? Ir su 6 lasteliu embrioniukais merginos pastoja! Man pvz isodino 8+6 lasteliu, tai as abiem tikiu vienodai ax.gif Vat jei butum pasakius 4 lasteliu... tada jau kitas reikalas... O dabar nosyte aukstyn, ir mintis kreipk tik gera linkme wink.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 11, 15:57)
Sveikos merginos. Pas mane blogos naujienos. Siandien buvo isodinimas.  Is 7 idealiai besidalinusiu antra diena, siandien 5 nustojo dalintis. Liko 2 tik po 6 lasteles, kuriuos isodino. SAnsai itin mazi. Nesitikiu stebuklo

labai normalus tie sansai, kai kuriom merginom po viena sodina...man sodino 4-iu lasteliu, va rudeni jau i mokykla eis, auksciau nosyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 11, 15:57)

na kas cia per nesamone,man iseme 5 is ju du apsivaisino ir idejo2-2 lasteliu ir va rezultata greit turesime smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bet trecia diena tik 6 lasteles, pasak Treijso, sansai zemesni nei vidutiniski. Kazkur tikejimas dingo.
Atsakyti
Citai,

mes irgi apie rusu melynaji galvojom, bet isigijom britu trumpaplauki. Ji yra nuostabi katyte, taciau ''per atstuma''. Siuo atveju nepasiseke. Neateina pas mane paguleti, miega atskirai, savo lovyteje ant grindu doh.gif doh.gif doh.gif Bet be galo smalsi. Sekioja is paskos, kaip suniukas. Viska turi matyti ir kontroliuoti, kas vyksta. Tad kompensuojasi biggrin.gif

KittyKitty,

katyte pas mus. MB irgi nebuvo katinu myletojas. O dabar jie geriausi draugai mirksiukas.gif

Tik jeigu alergiju turite, geriau jau nereikia. Maciau tokiu bandymu isigyti, palaike kuri laika, paskui su asaromis ir skaudanciomis sirdimis skyresi su gyvuneliais.

Meirute,

vaiduokliukas tikrai daug vilciu teikia, jeigu jau yra praeje 10-12 dienu po Ovitrelio susileidimo 4u.gif

Blanka,

sekmes liepa 4u.gif As busiu visiskai nerysyje, tad siunciu linkejimus is anksto 4u.gif

Selione,

taip, gerai padaryti pertrauka 4u.gif
Mes irgi darome pertrauka. Tai tikrai miela ir gera vel gyventi normalu gyvenima. Kaip bebutu, IVF-ai isbalansuoja unsure.gif

Ingw,

sveikinu PUPO 4u.gif mergaites pateike pavyzdziu, kad tikrai galima pastoti su tokiais embrioniukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 balandžio 2013 - 15:35
ingw123 nenusiteikt iškart pesimistiškai. Vilties juk yra, kad ir lėčiau dalijasi !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 11 balandžio 2013 - 16:10
Vakar mirė IVF išradėjas ir Nobelio premijos laimėtojas Robert Edwards. sad.gif
IVF dėka nuo 1978 m. pasaulyje gimė 5 milijonai vaikučių. smile.gif

http://edition.cnn.c...it-edwards-ivf/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 11 balandžio 2013 - 16:22
Merginos,

idomi situacija man atsitiko. Jau gera para kankinuosi, NT gadinu ir ivairiu minciu kamuojama esu doh.gif doh.gif
Siuo metu nei IVF, nei FET, niekas nevyksta. Taigi, po ND pamaciau tokius mini rausvo/rusvo (ne svieziai raudono) kraujo pedsakus. Pagalvojau, kad atejo MMM. nes jos man turi ateiti bet kada nuo treciadienio iki sekmadienio. Kadangi mano MMM be galo skausmingos, isgeriau vaistu nuo skausmo ir nuejau miegoti, kad nelabosios manes neprikeltu is skausmo viduryje nakties. Atsikeliau ryte, begte praustis, rengtis, lekti i darbelius, dar viena ibuprofeno tablete isgeriau. Ir jau tik gerokai idienojus ir nuejus vel ir vel i WC, supratau, kad MMM taip ir neatejo blink.gif

Reziumuojant, prisiskaiciau internete, kad tai gali buti pastojimo pozymis, implantacijos ir t.t. Kad implantacija gali vykti 6-12 dienu po O. Mano skaiciavimais tas kraujavimas buvo 12 diena po O (25 c.d.). Taigi, durneju. Bet oficialiai MMM dar neveluoja ir NT nieko nerodo.

Gal jus turite panasiu patirciu su pakraujavimu (mini mini) pries MMM? Ar cia pvz. gali buti zenklas, kad kokia cista ir pan. nuo IVF stimuliaciju uzaugo?

doh.gif doh.gif doh.gif

nes kazkaip naivu butu tiketis, kad su tokia MB diagnoze, kas butu gavesi naturaliai blink.gif doh.gif

KittyKitty,

o kodel DHEA yra kazkuom neaiskus? As ji irgi noriu uzsisakyti. Kur daugiau galima pasiskaityti apie si produkta? Nes as irgi nesuprantu - apie ka jis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 11 balandžio 2013 - 16:28