Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, kurioms pasisekė, kelių ląstelių ir kelintą dieną jums įsodino?
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2013 04 12, 09:09)
Merginos, kurioms pasisekė, kelių ląstelių ir kelintą dieną jums įsodino?

kaip ir rasiau man isodino 2 lasteliu
Atsakyti
Prince, o tau įsodino 2 dieną 2 ląstelių?

QUOTE(Prince @ 2013 04 12, 09:30)
kaip ir rasiau man isodino 2 lasteliu

Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 08:40)
Merginos!!!!!

tikekite stebuklais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As si ryta pasidariau NT ir jis rodo II  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

As vis dar negaliu patiketi ir vis dar esu soko ir visu kitu imanomu busenu, vaziuoju i labarotorija darytis kraujo.
As dar vakare, pries miega po duso maude pilva, lyg tuoj tuoj pramus MMM. Net atsikeliau is lovos, galvoju niekaip neuzmigsiu, isgeriau ibuprofeno, isidejau iklota ir nuejau miegot visa liudna, kad stebuklu nebuna ir MMM jau garantuotai ateidineja....

doh.gif

Mazute tiesiog neturiu zodziu wub.gif wub.gif Absoliutus stebuklas!!! K su G darysi? Galvoju gal vis tik nuvaziuok? gal paziures ar kileres nesukile, juk jos labiausiai linke sukilti nestumo metu. Nu sakes neagliu atsitoket. Kaip noreciau stebuklo galimybes bet be kiausintakiu jis tikrai neateis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 09:40)
Merginos!!!!!

tikekite stebuklais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
As si ryta pasidariau NT ir jis rodo II  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

As vis dar negaliu patiketi ir vis dar esu soko ir visu kitu imanomu busenu, vaziuoju i labarotorija darytis kraujo.
As dar vakare, pries miega po duso maude pilva, lyg tuoj tuoj pramus MMM. Net atsikeliau is lovos, galvoju niekaip neuzmigsiu, isgeriau ibuprofeno, isidejau iklota ir nuejau miegot visa liudna, kad stebuklu nebuna ir MMM jau garantuotai ateidineja....

doh.gif

Zinok pirma karta perskaiciusi, pati nepatikejau wub.gif Galvoju gal ne taip supratau ax.gif

Bet S wub.gif V wub.gif E wub.gif I wub.gif K wub.gif I wub.gif N wub.gif U su jusu stebukleliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 05:40)
Merginos!!!!!

doh.gif

Sveikinu thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Nu tikrai gi buna stebuklu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 12, 08:40)
Merginos!!!!!

Tikiu tikiu tikiu!!!!
yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 11, 23:43)
man netgi iki 37.8 buvo ir taip visas dvi savaites, nemeluoju, prakaituodavau ziauriai naktimis - ryte viskas normaliai lyg tais, o po pietu ziauriai uzkildavo doh.gif  nezinau ar tai i gera ar i bloga, taciau man nebuvo tas kartas sekmingas, taip pat galvojau kad implantacija, taciau...mano nuomone tai tikrai tik progesterono salutinis poveikis, nes tik ji nustojau vartoti is karto viskas susitvarke 4u.gif

na tikekim kad tau implantacija su laiminga pabaiga mirksiukas.gif  4u.gif

Na as neprakaituoju naktim, jei paracetamolio neisgeriu eidama gulti su silta arbata.
O temperaturos implantacijai tikrai neprirasau, nes nuo 1 DPI ji kilstelejusi pas mane smile.gif
Atsakyti
Temperatura uzkelia progesteronas, iki 37.5 ji nepavojinga, bet geriau, kad daugiau nekiltu.
Atsakyti
GB,didziausi sveikinimai !!! Kaip tu cia taip prisidirbai? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, man žiauriai neramu.... Ar tikrai galima kažko tikėtis, kuomet įsodinti du 6 ląstelių embrioniukai 3 dieną? Ar bent kažko galima tikėtis? Kiti 5 trečią dieną ir liko 4 ląstelių, kuriuos sakė jau galima išmesti. O iš 6 ląstelių viltis labai nedidelė
Atsakyti
gingerbella bigsmile.gif bravo! biggrin.gif

ingw - nu ko tu dabar stresuoji.. va, paklausk gingerbellos, ar imanoma su kruva problemu pastoti natur smile.gif sansu visada yra. pastoja su kreivais-sleivas embrionais, nepastoja su puikiausiais.. loterija. galu gale, kas pasikeis nuo to, kad suzinosi, jog imanoma/neimanoma.. darbas jau atliktas, dabar belieka sedeti ramiai ir laukti rezultato. stresas siuo atveju tikrai nepades 4u.gif
Atsakyti