Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2013 04 10, 21:39)
Mergaites, o dabar greitai kuri nors rasykit apie save ar savo drauges, pazystamas, kurioms irgi temperatura buvo taip lengvai pakilusi kaip ir man 1-2 DPI, ir viskas baigesi  nestuke.gif  Nes kitaip suesiu save gyva, kad nesisaugojau pakankamai  doh.gif (nors realiai tai saugojaus jauciu 3x labiau nei visada unsure.gif )

pas mane visas 2 laukimo savaites temperatura laikesi auksta, na pirmom dienom is po isodinimo gal ne, bet paskui kai sukilo blink.gif tai iki pat testo dienos - manau tai buvo progesterono poveikis g.gif

sekmes rytoj 4u.gif labai grazus derliukas pas tave 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 10 balandžio 2013 - 20:49
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 22:24)
Sveikutes 4u.gif

Cituli,mergaites kitos-man pasidare idomu o po kiek jus geriate DHEA ir Royal Jelly turiu omenyje mg?gal man pabandyt g.gif gal pagerintu kiausialasciu kokybe,nes mes dabar tik natur laukiam realiai stebuklu stebuklo,bet vistiek tikimes.Dar skaiciau kad metforminas gerina kiausialasciu bukle,bet man kazko nuo jo nelabai gera g.gif

As siandien nupirkau biciu pieneli(ang. royal jelly) ir Q10, pagersiu ir vyrui duosiu pagerti iki punkcijos, nemanau, kad pakenks. Vakar googlinant radau, kad TPKebioriokst naudojo juos, bet jau forume aptarinejo pirkima, tai lyg vartoti reiktu :royal jelly 100-300mg, Q10 lyg ir 75 mg. Tai as vartosiu 2 tabletes po 50mg biciu pienelio(pirkau eurovaistineje 20vnt apie 16-19lt) ir 2 kapsules po 30mg Q10 (jamiesono apie 60 lt). Del DHEA nieko negaliu pasakyti g.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
na mergytes ir mes jau snaigutes susirinksim birzelio menesi wub.gif dar ilgai laukti - pora menesiuku, bet tikiuosi neprailgs. Na taip patys nusprendem. Uzsisakem atsotogas, pasisildysim Vidurzemio juros pakrantese,gausim saulytes vitamino D kurio taip stinga cia doh.gif , pilsesim nuo visu tu planavimu, nesekmiu (o gal ir naturaliai stebukliuka pagausim atostogu metu wub.gif ) gryze kibsim i darbus su snaigutem smile.gif

buvom pas savo konslutanta, apipyliau klausimais, kodel nepavyko ir ka daryti geriau, taciau jis sako sekme ne nuo to priklauso, neieskok problemu savyje, viska darem teisingai, organizmas sureagavo gerai, tik paprasciausiai nepavyko ta karta smile.gif

snaigutes des naturaliame cikle, nes mato kad viskas pakankamai gerai dirba pas mane 4u.gif is tikruju dziaugiuosi, nes arkliskos dozes vaistu irgi negerai schmoll.gif

o kaip jums mergytes dejo - naturaliame ar ant vaistu, pasidalinkit nuomone kaip geriau 4u.gif

visoms PUPO (jei tokiu turim) kantrybes belaukiant finisho 4u.gif

o toms kurioms nepasiseke ir vel verysad.gif - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif matau selioneinepasiseke verysad.gif stiprybes mergyt 4u.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu Pelargonija, Neverk, mama ir Selione del nesekmes. verysad.gif As taip tikejau, kad prisijungsite prie manes. Laikykites.
Dabar visos viltys sudetos i Meiles kibirkstele 4u.gif

Cia kelios mano mintys apie senesnes diskusijas:
apie foline r.:
ji reikalinga nauju lasteliu formavimuisi. Apsisaugant nuo apsigimimu ir nervinio vamzdelio patologiju rekomenduojama foline r. vartoti 3 men. iki pastojimo ir 3 men. pastojus. Iki pastojant pakanka 400 mikrogramu, veliau jau reikia ne maziau 800-1000 mikrogramu, o kartais skiriama iki 4000. Kiek metu pastoviai vartojau minimalia doze net nepamenu, bet kai tik pradejau ruostis IVF ir FET (dar tik geriant kontraceptikus) gyd. skyre specialu kompleksa "Folgard" turinti 2200 mikrogramu folines, B6 ir B12. Is savo karcios patirties nuosirdziai patariu vartoti foline r.;
apie rezima po isodinimo:
rekomenduojama diena po isodinimo pagulineti, o toliau gyventi normalu gyvenima, bet sunkiai nekilnoti, nesikaitinti pirtyje/karstoje vonioje, nerukyti, negerti alkoholio, kavos, kuo maziau valgyti juros gerybiu (del gyvsidabrio), gerti daug skysciu ir valgyti daug lastelienos, kad neuzkietetu viduriai. Si karta ne taip kaip visada, po isodinimo neskubejau ant sofutes, o uzsukome i musu megstama restoraneli, skaniai pavalgeme ir tik po to priguliau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2013 04 10, 16:46)
Tikrai juodasis periodas, bet kažkaip nebeverkiu - matyt, išsisėmiau  unsure.gif . Manau, mes esame "nusibaigusios" nuo planavimu, vaistu, nuolatinio galvojimo, organizmai visų išsekę.
Eisiu turbūt 2 metų šuns arba katės auginimo atostogų - matau, kad pribrendo reikalas kažkam mažam po namus lakstyti  ax.gif

keturkojis butu tik i nauda 4u.gif sakau tai is savo patirties smile.gif isigijom kaciuka, nes suniukui neturim salygu ( abu dirbam, reiktu parlekt namo isvest laukan , 9 val vienam namie irgi suneliui butu trauma ir pan) todel isigijom katina - neisivaizduoji kiek dziaugsmo jis mums teikia wub.gif wub.gif niekada nemegau katinu, o dabar teisiog dievinu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simba0220 @ 2013 04 10, 19:06)
Nu  gal  truputi  per  ziauriai  nuskambes bet  geriau  kad  kazka  randa  treisas  ir  bando  isgydyti  o  nekaip  lietuvos  daktarai  tik  greiciau  darom IVF  ir  mokek  pinigus o  rezultatas 0. Sakykite o  jus  vezetes  pas Treisa Lietuvoje darytoivf istorija  (ta  prasme  visa  eiga  kokius  vaistus  kokiom  dozem  naudojot  kiek  isodino  keliu  lasteliu  ir  t.t ta  prasme  visa savo  gydymo  istorija).Ir  jei  ne paslaptis  kur  LT bandete savo laime.

tAIP IR YRA. Pas Treisa visus tyrimus vezemes ir visus atsakymus. Deja mano daktaras kuri dare cia IVF atsiunte tik bendra info apie IVF procedura, kokia sxema buvo ir kiek dejo kiek salde. Doziu nesurase deja. Bet kai Treisas pamate kruva popieriu (tyrimu), pasake kad nieks dar taip nedare po primo IVF tiek visko smile.gif Bet as tik uz tai, visi tyrimai geri net ir patys svarbiausi ir rimti, dabar tik lieka vienas klausimas kodel ne kibo g.gif o cia Lt tai vis dar siulo daryti ir be jokiu tyrimu, as pati po visu proceduru viska sutikrinau, ka tik galima, ivairiu tyrimu pridariau ir pas Treisa, nes taip siule musu medikai.Dariausi Northway klinikoje. O Jus jau bandete cia LT ar tiesiai pas Treisa?
Atsakyti
QUOTE(kocik @ 2013 04 10, 21:56)
tAIP IR YRA. Pas Treisa visus tyrimus vezemes ir visus atsakymus. Deja mano daktaras kuri dare cia IVF atsiunte tik bendra info apie IVF procedura, kokia sxema buvo ir kiek dejo kiek salde. Doziu nesurase deja. Bet kai Treisas pamate kruva popieriu (tyrimu), pasake kad nieks dar taip nedare po primo IVF tiek visko smile.gif Bet as tik uz tai, visi tyrimai geri net ir patys svarbiausi ir rimti, dabar tik lieka vienas klausimas kodel ne kibo g.gif o cia Lt tai vis dar siulo daryti ir be jokiu tyrimu, as pati po visu proceduru viska sutikrinau, ka tik galima, ivairiu tyrimu pridariau ir pas Treisa, nes taip siule musu medikai.Dariausi Northway klinikoje. O Jus jau bandete cia LT ar tiesiai pas Treisa?

na man nelabai s ekais gauti is savo buvusio gydytojo israsa apei visa eiga bet tikekime s akd pavyks kaip issimusti, as tik uz tai ka d butu kuo daugiau atlikta tyrimu prie s pati ivf nes kad paskui nebutu va gal ta s pakiso koja o gal anas o kaip jsu zinojote kokiu tyrimu jums reikia ar juos jums surase Treisas.As 2 ivf turejau lietuvoje, bet abu nesekmingi ent nebande kabintis tai nusprendem bandyti latvijoje kuria visi tiap giria sakykite o del kokiu priezasciu jums reikia ivf, pa mus tai MB turtas lb menkas vos 2mln.
Atsakyti
Lollypopai,

man dejo 3 kartus naturaliame cikle. Jokiu papildomu vaistu, nes pasak gydytojo viskas vyksta kaip priklauso 4u.gif

manau, kad planas po atostogu yra labai geras thumbup.gif pas mus toks pats planas, - atostogos liepa, o tada issilseje, prisimaitine naturaliu vitaminu, prisigaude naturalaus vitamino D, issimasave - vaziuosime pasiimti snaiguciu rugpjuti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 10 balandžio 2013 - 22:28
gingerbella 4u.gif 4u.gif 4u.gif tavo planas chuliganas laaaabai geras thumbup.gif
kiek snaiguciu pas jumis like? ir kiek planuoja deti atgal?

bet kaip idomiai kad 3 kartus naturaliam ir nieko verysad.gif a kodel nepakeicia taktikos jeigu jau tris kartus taip nepaviko? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 23:52)
gingerbella 4u.gif  4u.gif  4u.gif tavo planas chuliganas laaaabai geras thumbup.gif
kiek snaiguciu pas jumis like? ir kiek planuoja deti atgal?

bet kaip idomiai kad 3 kartus naturaliam ir nieko verysad.gif a kodel nepakeicia taktikos jeigu jau tris kartus taip nepaviko? g.gif  4u.gif

Mes turime 2. Bet sioje salyje deda tik po 1 dazniausiai. Nezinau kodel nepavyksta. Vaziuosiu pas G tirtis ar organizme nera Natural Killer Cells ir kt. imunologiniu dalyku, trukdanciu implantacijai.

Jums viskas bus anksciau, tad linkiu didziausios sekmes is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif Svarbiausia pasiilseti is sirdies mirksiukas.gif

Oi, susimaisiau. Dejo 2 kartus naturaliame cikle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 10 balandžio 2013 - 22:59
Dėkui merginoms už parama.

QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 22:20)
keturkojis butu tik i nauda 4u.gif sakau tai is savo patirties smile.gif ... neisivaizduoji kiek dziaugsmo jis mums teikia wub.gif  wub.gif niekada nemegau katinu, o dabar teisiog dievinu wub.gif  wub.gif

Lollypopai Bandžiau vakar vyrą įkalbėti keturkojui - bet jis dar spyriojasi, bet kaip nors.

QUOTE(simba0220 @ 2013 04 10, 23:05)
....As  2 ivf  turejau  lietuvoje, bet  abu  nesekmingi  ent  nebande  kabintis  tai  nusprendem  bandyti  latvijoje  kuria  visi tiap  giria  sakykite  o del  kokiu  priezasciu  jums  reikia  ivf, pa mus  tai  MB turtas  lb   menkas  vos  2mln.

simba0220 Man kaip tik buvo atvirkščiai, LV dariausi 1 IVF ir nekibo, o paskutines 3 LT, iš kurių vienas buvo nesivystantis. Pas mus ir bėdos su MB turtu. O šiaip įtariu koks nors nesuderinamumas (nes apsivaisina, bet bėda, kad jie - lėtai dalinasi ir išvis nustoja vystytis jau nuo 3 dienos).

Įtariu, kad su kitu vyru man - o jam su kita moterimi be problemų gautųsi, bet negi dėl to skirtis? doh.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 04 10, 23:26)
manau, kad planas po atostogu yra labai geras thumbup.gif pas mus toks pats planas, - atostogos liepa, o tada issilseje, prisimaitine naturaliu vitaminu, prisigaude naturalaus vitamino D, issimasave - vaziuosime pasiimti snaiguciu rugpjuti ax.gif

GingerBella super - jei ir neparašysiu - tai žinok Foruma nuolat seku ir laikau bei laikysiu už VISAS kumščius !!!
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 21:24)
Sveikutes 4u.gif
Selione,as irgi pritariu del augintinio-nuostabus dalykas 4u.gif
..........

Afrodite69 smile.gif sekiau tavo visas istorijas, naujienas, o kad mopsiuką auginat - nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2013 04 10, 22:56)
... Bet as tik uz tai, visi tyrimai geri net ir patys svarbiausi ir rimti, dabar tik lieka vienas klausimas kodel ne kibo g.gif o cia Lt tai vis dar siulo daryti ir be jokiu tyrimu.....

kocik g.gif man atrodo, kad su IVF yra loterija...jei gyd. žinotų kokius tyrimus daryti, kad nustatyti priežastį ir ją pašalinti - nebūtų tiek LV ar LT ar DB ir t.t. nepavyksių IVF.

p.s. Žilaitiene kiek tyrimu visokiu mano vyrui dare, ypač po nesivystančio. svarstė siust pas genetike, bet paskui pasake - kad mūsų atveju nebus naudos, tik tiek, kad patys ramesni būsime, kad va pasidarėme ir viskas gerai.

Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 22:15)
buvom pas savo konslutanta, apipyliau klausimais, kodel nepavyko ir ka daryti geriau, taciau jis sako sekme ne nuo to priklauso, neieskok problemu savyje, viska darem teisingai, organizmas sureagavo gerai, tik paprasciausiai nepavyko ta karta smile.gif
....
matau selioneinepasiseke verysad.gif stiprybes mergyt 4u.gif

Dėkui, Lollypopai laikausi,
Pritariu - kad priklauso nuo organizmo, ir kaip minėjau - tai Loterija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 11 balandžio 2013 - 07:14
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 22:24)
Meiles kibirkstele,saulyte,as sukryziavusi pirstukus bus gerai 4u.gif

Saulyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(mothernorth @ 2013 04 10, 22:25)
siaip jei temp virs 38 pakyla tada jau nelabai gerai, bet iki 38 tai gal ir nieko blogo, nes kai moteris pastoja tai jai truputi pakyla temperatura, galu gale po pastojimo bazaline temperatura yra virs 37, reikia tiketis kad viskas bus gerai.  Matai, man tada labai skaudjejo pilva , gimda, net nezinau kas toje sryti ir  taip stipriai, kad net atsikelti is lovos negalejau ir temp kylo, ir kylo. Tai jei neturi tokiu pozymiu, tai viskas bus gerai.

Aciukas, nuraminai wub.gif

O idomu kaip su nuskaiminanciu Ketanov? Nu as db negeriu jo, bet punkcijos diena isgeriau, ir viena diena po punkcijos isgeriau po 2 tabletes...

QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 22:48)
pas mane visas 2 laukimo savaites temperatura laikesi auksta, na pirmom dienom is po isodinimo gal ne, bet paskui kai sukilo blink.gif  tai iki pat testo dienos - manau tai buvo progesterono poveikis.

Niu idomiai cia g.gif Dabar aisku man irgi mintys visokios pradejo listi i galva, kad gal nuo PRG... As naudoju leidziama PRG, idomu ar gali ir nuo jo temp kilti g.gif

QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 23:15)
na mergytes ir mes jau snaigutes susirinksim birzelio menesi

Lauksim tik geru naujienu po atostogu wink.gif

QUOTE(burzge @ 2013 04 10, 23:16)
Dabar visos viltys sudetos i Meiles kibirkstele  4u.gif

Niu tik tiek kad man dar negreit kraujuka priduoti ax.gif
O be to, snd turesim dar viena PUPO, jei gerai pamenu, ingw wub.gif Tad dalis atsakomybes nenuviltu jusu visu teks ir jai blush2.gif wub.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 04 11, 00:26)
pas mus toks pats planas, - atostogos liepa, o tada issilseje, prisimaitine naturaliu vitaminu, prisigaude naturalaus vitamino D, issimasave - vaziuosime pasiimti snaiguciu rugpjuti.

Super planas wink.gif wub.gif

O man mergaites snd kazkaip idomiai kiausides vis paduria. Nu nesmarkiai, bet paduria... Jauciu po punkcijos vel nusprende priminti apie save g.gif
Atsakyti