Dėkui merginoms už parama.
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 22:20)
keturkojis butu tik i nauda

sakau tai is savo patirties

... neisivaizduoji kiek dziaugsmo jis mums teikia

niekada nemegau katinu, o dabar teisiog dievinu
Lollypopai Bandžiau vakar vyrą įkalbėti keturkojui - bet jis dar spyriojasi, bet kaip nors.
QUOTE(simba0220 @ 2013 04 10, 23:05)
....As 2 ivf turejau lietuvoje, bet abu nesekmingi ent nebande kabintis tai nusprendem bandyti latvijoje kuria visi tiap giria sakykite o del kokiu priezasciu jums reikia ivf, pa mus tai MB turtas lb menkas vos 2mln.
simba0220 Man kaip tik buvo atvirkščiai, LV dariausi 1 IVF ir nekibo, o paskutines 3 LT, iš kurių vienas buvo nesivystantis. Pas mus ir bėdos su MB turtu. O šiaip įtariu koks nors nesuderinamumas (nes apsivaisina, bet bėda, kad jie - lėtai dalinasi ir išvis nustoja vystytis jau nuo 3 dienos).
Įtariu, kad su kitu vyru man - o jam su kita moterimi be problemų gautųsi, bet negi dėl to skirtis?
QUOTE(GingerBella @ 2013 04 10, 23:26)
manau, kad planas po atostogu yra labai geras

pas mus toks pats planas, - atostogos liepa, o tada issilseje, prisimaitine naturaliu vitaminu, prisigaude naturalaus vitamino D, issimasave - vaziuosime pasiimti snaiguciu rugpjuti
GingerBella super - jei ir neparašysiu - tai žinok Foruma nuolat seku ir laikau bei laikysiu už VISAS kumščius !!!
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 04 10, 21:24)
Sveikutes
Selione,as irgi pritariu del augintinio-nuostabus dalykas
..........
Afrodite69 
sekiau tavo visas istorijas, naujienas, o kad mopsiuką auginat - nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(kocik @ 2013 04 10, 22:56)
... Bet as tik uz tai, visi tyrimai geri net ir patys svarbiausi ir rimti, dabar tik lieka vienas klausimas kodel ne kibo

o cia Lt tai vis dar siulo daryti ir be jokiu tyrimu.....
kocik 
man atrodo, kad su IVF yra loterija...jei gyd. žinotų kokius tyrimus daryti, kad nustatyti priežastį ir ją pašalinti - nebūtų tiek LV ar LT ar DB ir t.t. nepavyksių IVF.
p.s. Žilaitiene kiek tyrimu visokiu mano vyrui dare, ypač po nesivystančio. svarstė siust pas genetike, bet paskui pasake - kad mūsų atveju nebus naudos, tik tiek, kad patys ramesni būsime, kad va pasidarėme ir viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 04 10, 22:15)
buvom pas savo konslutanta, apipyliau klausimais, kodel nepavyko ir ka daryti geriau, taciau jis sako sekme ne nuo to priklauso, neieskok problemu savyje, viska darem teisingai, organizmas sureagavo gerai, tik paprasciausiai nepavyko ta karta
....
matau
selioneinepasiseke

stiprybes mergyt
Dėkui,
Lollypopai laikausi,
Pritariu - kad priklauso nuo organizmo, ir kaip minėjau - tai Loterija