Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

Aš galvoju pūst padangas sekmadienį biggrin.gif praneša saulėtą dieną smile.gif be to ir man seniau būdavo baisu leistis visu pajėgumu. Pristabdydavau ir pan. Bet kai dažnai nuo to pačio kalno leidiesi, tai pripranti ir dar pamini paskui kad greičiau būtų biggrin.gif naujose vietose irgi nedrąsu būna. O paskui į tą kalną atgal užmint tai kosmosas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 10, 19:40)
Aš galvoju pūst padangas sekmadienį  biggrin.gif  praneša saulėtą dieną  smile.gif  be to ir man seniau būdavo baisu leistis visu pajėgumu. Pristabdydavau ir pan. Bet kai dažnai nuo to pačio kalno leidiesi, tai pripranti ir dar pamini paskui kad greičiau būtų  biggrin.gif  naujose vietose irgi nedrąsu būna. O paskui į tą kalną atgal užmint tai kosmosas  doh.gif  biggrin.gif

Aš tai galvoju, kad savaitgalį bus galimybė tik išsiblizginti dviratį, nes kiek matau pagal šios dienos prognozes - tai savaitgalį lietus g.gif Na bet,turiu dar vilties, nes ta orų pronozė keičiasi kelis kartus per dieną biggrin.gif

Kritinėse masėse dalyvaujat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 11 balandžio 2013 - 08:36
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 11, 08:35)
Aš tai galvoju, kad savaitgalį bus galimybė tik išsiblizginti dviratį, nes kiek matau pagal šios dienos prognozes - tai savaitgalį lietus  g.gif Na bet,turiu dar vilties, nes ta orų pronozė keičiasi kelis kartus per dieną  biggrin.gif

Kritinėse masėse dalyvaujat?

orelis.lt praneša lietų, o orai.lt normaliai viską biggrin.gif šiuo metu norisi tikėti orais biggrin.gif labai jau noriu greičiau išvažiuoti ax.gif o kritinėje masėje neteko dar dalyvauti, dabar jau nepamenu kodėl nesudalyvavom kai vyko paskutinį kart biggrin.gif kažkur turbūt išvyykę buvom biggrin.gif gal šiemet pavyks smile.gif o jūs dalyvaujat?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 11, 10:07)
orelis.lt praneša lietų, o orai.lt normaliai viską  biggrin.gif  šiuo metu norisi tikėti orais  biggrin.gif  labai jau noriu greičiau išvažiuoti  ax.gif  o kritinėje masėje neteko dar dalyvauti, dabar jau nepamenu kodėl nesudalyvavom kai vyko paskutinį kart  biggrin.gif  kažkur turbūt išvyykę buvom  biggrin.gif  gal šiemet pavyks  smile.gif  o jūs dalyvaujat?

Kritinėje masėje dar kol kas nesam dalyvave, teko tik stebėti. Esam dalyvave 2 metus iš eilės Velomaratone. Labai patiko. Šaunus renginys dviratininkams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 11, 09:38)
Kritinėje masėje dar kol kas nesam dalyvave, teko tik stebėti. Esam dalyvave 2 metus iš eilės Velomaratone. Labai patiko. Šaunus renginys dviratininkams  thumbup.gif

Tai jau taip smile.gif bet aš tik praeitą sezoną prasilaužiau truputį ant dviračio Taip tai kadaise nesportuojantis žmogus buvau, ir numynus 5km sakydavau kietai pavariau biggrin.gif tai apie jokius renginius nė į galvą nešaudavo biggrin.gif o vasarą va teko rimčiau užsiimt, dabar kėtinu dar rimčiau, gal ir patys kokį žygį su draugu kada suorganizuosim į vasaros galą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 11, 10:48)
Tai jau taip  smile.gif  bet aš tik praeitą sezoną prasilaužiau truputį ant dviračio Taip tai kadaise nesportuojantis žmogus buvau, ir numynus 5km sakydavau kietai pavariau  biggrin.gif  tai apie jokius renginius nė į galvą nešaudavo  biggrin.gif  o vasarą va teko rimčiau užsiimt, dabar kėtinu dar rimčiau, gal ir patys kokį žygį su draugu kada suorganizuosim į vasaros galą  biggrin.gif

Pernai vienas mano klientas siūlė važiuoti kartu į žygį http://www.neptunas.lt/dzukija/

Jis pats važiavo kelis maršrutus, sakė, kad labai patiko. Smagūs maršrutai ir kompanija draugiška susirinko. Gal šiemet ir mes išsiruošim. smile.gif

Tik dabar žiūriu, kad pernai maršrutai įdomesni buvo. O šiais metais idomesniems maršrutams MTB reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 11 balandžio 2013 - 10:51
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 11, 10:45)
Pernai vienas mano klientas siūlė važiuoti kartu į žygį http://www.neptunas.lt/dzukija/

Jis pats važiavo kelis maršrutus, sakė, kad labai patiko. Smagūs maršrutai ir kompanija draugiška susirinko. Gal šiemet ir mes išsiruošim.  smile.gif

Tik dabar žiūriu, kad pernai maršrutai įdomesni buvo. O šiais metais idomesniems maršrutams MTB reikia  doh.gif

Faina irgi čia bigsmile.gif o man tai mtb kažkaip nelabai vilioja. Nesaugumo jausmas miško keliais dardant biggrin.gif
Atsakyti
Na šiandien jau atidarėm sezoną thumbup.gif truputį vėsoka, bet aprangos puikiai gelbėjo. Pirmi 20km jau padaryti, faina buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 13, 20:17)
Pirmi 20km jau padaryti, faina buvo  wub.gif

Kokiu maršrutu važiavot?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 13, 20:43)
Kokiu maršrutu važiavot?

Nuo Balsių mokyklos padarėm apvažiavimą ir išlindom į žalių ežerų gatvę, tada link Europos parko ir dar tiesiai kol baigėsi kelias ir prasidėjo žvyrkelis. Apsisukom ir grįžom. Kadangi kol kas tik dviese ir dar daug kur šlapia, tai niekur kitur kol kas nesibeldėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 13, 21:10)
Nuo Balsių mokyklos padarėm apvažiavimą ir išlindom į žalių ežerų gatvę, tada link Europos parko ir dar tiesiai kol baigėsi kelias ir prasidėjo žvyrkelis. Apsisukom ir grįžom. Kadangi kol kas tik dviese ir dar daug kur šlapia, tai niekur kitur kol kas nesibeldėm  smile.gif

Gerai pavažiavot, mes irgi kartais tuose kraštuose sukinėjamės, bet labiau iš miesto pusės link žaliųjų minam, o paskui atgal. Įdomu, ar šiemet verkių g. palei Nerį darys dviračių taką.

Jau ne tas žodis, kaip pasiilgau dviratuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 13 balandžio 2013 - 21:38
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 13, 21:38)
Gerai pavažiavot, mes irgi kartais tuose kraštuose sukinėjamės, bet labiau iš miesto pusės link žaliųjų minam, o paskui atgal. Įdomu, ar šiemet verkių g. palei Nerį darys dviračių taką.

Jau ne tas žodis, kaip pasiilgau dviratuko  wub.gif

Ai čia toks maršrutas kai nežinai daugiau kur važiuot lotuliukas.gif įdomu ir man. Žadėjo kažką ir pačiuose Balsiuose daryt. Bet kol padarys pražilt spėsiu lotuliukas.gif tai va, kai jau išminsit į plačiuosius vandenis, tai irgi kažkur į temą važiuojat žiūriu, va jau tryse būtume mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti