Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

QUOTE(Pumpum @ 2013 04 14, 20:46)

Bet tai tuos 30km turbūt kiekvieną dieną jau tada mini  smile.gif  aš tai papildomai į salę dar einu 3-4 kartus per sav tai nevisad belieka jėgų, po kokios kojų dienos kalną pamačius tai ir apsiverkt norisi  lotuliukas.gif  ir šiaip yra kitų darbų sočiai, tai va džiaugiuosi labai kelis kart per savaitę išmindama 20-30km, labai patinka  thumbup.gif

Treniruoklių salėj sportuoji?
Atsakyti
O sakyk, nėra skirtumo koks tas šalmas? Ta prasme, ar jie labai juo kuo skiriasi, ar tiesiog rinktis modelį patinkamą? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:50)
Treniruoklių salėj sportuoji?

Taip. Einu į kokį nors pilatesą arba stepą 1x savaitėj, 2x savaitėj kočioju geležį, ir 1x savaitėje darau crossfitą biggrin.gif likusias jėgas duodu dviračiui biggrin.gif bandžiau per žiemą bėgiot ant bėgtakio, bet man ten kažkoks savęs kankinimas biggrin.gif
Atsakyti
brangesnis salmas bus patogesnis, mazesnis, lengvesnis. o saugumo prasme - jie visi vienodi.

Pumpum: oho kokia sportininke, kiek mirties traukos istempi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 14 balandžio 2013 - 19:58
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 19:55)
brangesnis salmas bus patogesnis, mazesnis, lengvesnis. o saugumo prasme - jie visi vienodi.

Aišku, na dabar nusipirkau belaidį spidometrą tai biškį pamokėjau, ir purvasaugius kurių nepavyko pritvirint nes per dideli varžtai pridėti lotuliukas.gif tai kol kas no money for šalmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 14, 20:55)
O sakyk, nėra skirtumo koks tas šalmas? Ta prasme, ar jie labai juo kuo skiriasi, ar tiesiog rinktis modelį patinkamą?  biggrin.gif
Papildyta:

Taip. Einu į kokį nors pilatesą arba stepą 1x savaitėj, 2x savaitėj kočioju geležį, ir 1x savaitėje darau crossfitą  biggrin.gif  likusias jėgas duodu dviračiui  biggrin.gif  bandžiau per žiemą bėgiot ant bėgtakio, bet man ten kažkoks savęs kankinimas  biggrin.gif

Na už bėgiojimą man matyt nuobodesnio sporto near lotuliukas.gif nors mano draugas bėgioja, tai jam labia patinka.
Aš tai po tiek sporto dviračio jau matyt nebepaminčiau rolleyes.gif
O čia tiek sporto savo malonumui ar kokie kiti tikslai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 14 balandžio 2013 - 19:59
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 19:55)

Šiuo metu nedarau mirties traukos. Treneris kitus pratimus paskyręs. Turiu problemų su nugara, tai palyginti mažais svoriais nugarą dirbu, bet po daug pakartojimų. Apskritai viską ištvermei sportuoju, pratimus 3x15 atlikinėju, tai kaži kokių svorių irgi neužsimesi. Vienu metu darydavau 3x8, tai su žymiai didesniais darydavau viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 20:55)

aš tai galvoju apie UWEX, jie tokie malonūs paimti, lengvi. Tik nera pigūs, vidutiniškas ~250 lt.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:59)
Na už bėgiojimą man matyt nuobodesnio sporto near  lotuliukas.gif  nors mano draugas bėgioja, tai jam labia patinka.
Aš tai po tiek sporto dviračio jau matyt nebepaminčiau  rolleyes.gif
O čia tiek sporto savo malonumui ar kokie kiti tikslai?

Na šiaip aš muzikantė esu. Per dieną labai daug sėdžiu ir groju. Fizinio krūvio jei ne pati užsiiminėčiau negaučiau jokio. Ryšium su tuo jau turbūt nebepataisomai susigadinau nugarą, tai galiu tik apmažinti kančias sporto pagalba smile.gif tai va, pradėjau sportuoti, atsikračiau papildomų ~3kg, apmažinau skausmus, o dabar pačiai labai patinka ir dabar jau ir tą ir tą vis pagražint norisi lotuliukas.gif galo nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 14, 21:03)
Na šiaip aš muzikantė esu. Per dieną labai daug sėdžiu ir groju. Fizinio krūvio jei ne pati užsiiminėčiau negaučiau jokio. Ryšium su tuo jau turbūt nebepataisomai susigadinau nugarą, tai galiu tik apmažinti kančias sporto pagalba  smile.gif  tai va, pradėjau sportuoti, atsikračiau papildomų ~3kg, apmažinau skausmus, o dabar pačiai labai patinka ir dabar jau ir tą ir tą vis pagražint norisi  lotuliukas.gif  galo nėra  lotuliukas.gif

ak tos moterys, vis negana ir negana, tai tą, tai aną reikia paremontuot biggrin.gif

o nugara tai rimtas reikalas... dėl to pernai nuvažiuota tik 500 km, bet tikiuosiu, kad šiais metais viskas bus ok.

Tai kada bendras dviračių sezono atidarymas?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:01)
aš tai galvoju apie UWEX, jie tokie malonūs paimti, lengvi. Tik nera pigūs, vidutiniškas ~250 lt.

i UVEX ir as aki buvau pakabinus, bet matyt modelis kurio norejau buvo brangokas. turiu Giro Savant.

Pumpum: kai vaiksciojau i sportklubi, mirties trauka buvo mano mylimiausias pratimas 75kg tempiau no problem, svajojau viena diena 100 istraukt, bet persikraustem kitur gyvent ir baigesi mano sportai, kartais pasiilgstu tu gelezu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 20:10)
ak tos moterys, vis negana ir negana, tai tą, tai aną reikia paremontuot  biggrin.gif

o nugara tai rimtas reikalas... dėl to pernai nuvažiuota tik 500 km, bet tikiuosiu, kad šiais metais viskas bus ok.

Tai kada bendras dviračių sezono atidarymas?

Na mes jau kaip ir atidarėm lotuliukas.gif o bendrai, galim tiktis kitą savaitgalį susipažint artimiau thumbup.gif man irgi skauda kartais minant. Susuka nei iš šio nei iš to kartais. Atrodo laikais normaliai kelias savaites, po to vėl neįmanoma doh.gif kurį laiką tik tempimą nugarai dariau prieš pusantrų metų, dabar jau ir pakočioju, raumenukai matosi, faina thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 20:13)
i UVEX ir as aki buvau pakabinus, bet matyt modelis kurio norejau buvo brangokas. turiu Giro Savant.

Pumpum: kai vaiksciojau i sportklubi, mirties trauka buvo mano mylimiausias pratimas 75kg tempiau no problem, svajojau viena diena 100 istraukt, bet persikraustem kitur gyvent ir baigesi mano sportai, kartais pasiilgstu tu gelezu  ax.gif

Ooo šaunuolė, stipri bigsmile.gif o kiek kartų darydavai? 1? Ar daugiau pavykdavo? smile.gif man irgi patinka šis pratimas, bet mažai labai pasilenkt galiu tai neaišku ir kiek gerai čia jį man daryt smile.gif)) šiaip su tuščia štanga darydavau 3x20 bet nelabai ką jausdavau. Kituose pratimuose atsigriebdavau, visgi pavojingas pratimas, ir dar man, griaumedžiui nesusiriečiančiam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 14 balandžio 2013 - 20:19
pas mus zada lyt visa savaite, bet lyg ir atsils, tai meginsiu vel islyst. as vaziavau symet kelis kartus jau, bet kai salta, tai malonumas nekoks - nors ir prisirengi, bet koju ir ranku pirstai prededa raget gan greit.

darydavau 3x po 5-6 priejimus, ir kas pora savaiciu keldavau svori.
Atsakyti