QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:38)
Na, nieko, aš džiaugsiuos ir 1000 km šįmet pasiekusi.
Veidui ne šalta šiandiena buvo? Važiavom Molėtų plentu, nemažai dviratininkų matėm, tai daug važiavusių su "kaukėm", prisidengę veidus.
Nešalta, ausis tik su vata užsikišau

ir nosį dažniau pūsti reikia. Bet visumoj yra ir šalčiau buvę veidui

aš galvoju įsigyt skarelę tokią specialią, ir kaklą ir veidą apsirišt tuo pačiu gali
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 19:40)
merginos nejuokaukit, salmas gali isgelbeti jums gyvybe. tereikia priprasti su salmu vazinet ir be jo net nesinores.
taip, as skautau save silpna vaziuotoja - rimti varo 10000km+ mano desine koja apie 1cm trumpesne ir klubas kazkoks pasislinkes/pasisukes ir del to netinka nei vienas balnelis, tai 30km galiu pakenciamai patogiai nuvaziuot, o toliau jau kancia gaunas...
nesvarbu kiek vaziuojat, svarbu kad isvis vaziuojat - bet koks sportas yra geriau uz drybsojima ant sopkos.
Ne, aš nesiginčyju kad šalmas blogai kažkuo

čia jau kita istorija, bet kada nros gal susišvies kitaip, man dažnai nuomonė keičiasi

kaip ir vakar, sakau man tai tiks senas mano laidinis spidometas nuo seno dviračio. Draugas naują pirko. Ai nu sakau tai reik ir man

taip ir su šalmu kokią dieną bus
Bet tai tuos 30km turbūt kiekvieną dieną jau tada mini

aš tai papildomai į salę dar einu 3-4 kartus per sav tai nevisad belieka jėgų, po kokios kojų dienos kalną pamačius tai ir apsiverkt norisi

ir šiaip yra kitų darbų sočiai, tai va džiaugiuosi labai kelis kart per savaitę išmindama 20-30km, labai patinka