Įkraunama...
Įkraunama...

Dviračių sportas

oj kaip laukiu oru atsilimo, negaliu, atrodo tas tikrasis pavasaris niekada neateis, temperatura niekaip tu +10C nepramusa schmoll.gif
vakar kaip tik ziurinejau foto, viena su dviraciu pasitaike ir as dar su trumpom rankovem maikike, oj brrrr... kiek dar reikes laukti?!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 16:03)
oj kaip laukiu oru atsilimo, negaliu, atrodo tas tikrasis pavasaris niekada neateis, temperatura niekaip tu +10C nepramusa  schmoll.gif
vakar kaip tik ziurinejau foto, viena su dviraciu pasitaike ir as dar su trumpom rankovem maikike, oj brrrr... kiek dar reikes laukti?!!
user posted image

Aprangą kartais ne iš ajasport pirkote? biggrin.gif lygtais tokią pačią maikytę matavausi, bet nusipirkau kitą biggrin.gif į temą, tai mes jau nieko nelaukę mynėm ir vakar ir šiandien. Šiandien su didesniais nuotykiais biggrin.gif reikėjo varyt ten pat kur vakar, bet sakom davai varom 30km, kaip tik yra aplinkelis 10km dar biggrin.gif tai viso kelionė gavosi 12km, nes kaip durneliai nusukom prie žaliųjų ežerų (ten tokį nedidelį gabalėlį reikia apsukt per juos), visai nepagalvoję, kad miškai dar pilni sniego biggrin.gif na tai dviračius ir nešėm, ir vežėm, ir batai peršlapo, tai pasukom namo ir papildomų 20km nebevažiavom doh.gif lotuliukas.gif tai va, šiaip bliuzonas labai gelbėja specialus skirtas iki +15 laipsnių, atrodo nieko ten neapsirengi, bet tikrai ganėtinai šilta thumbup.gif nuotraukytes keliu į fb puslapį dabar. Kątik sukūrėm, kol kas tik pažįstamų ratas ten, tai kam įdomu junkitės ir draugus dviratininkus pakvieskit mirksiukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
http://www.facebook....isvalaikioRatai

Ai, ir dar ir man labai jau skauda žiūrėt į tokias nuotraukas su maikytėm lotuliukas.gif kol kas tenka atrodyti taip lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 14 balandžio 2013 - 18:47
as ne lt - dauguma perku is wiggle.co.uk ar chainreactioncycles.com, nors siuo metu manau turiu pakankamai prisipirkus porai metu mano tokiam silpnam vazinejimui (pernai 5600km kazkur), symet bus maziau, nes pernai siuo metu lakiojau vos ne kasdien.

o kur tamstos salmas? pas mus policija pastabdytu ir atrasytu pamoksla uz tokius nuotykius tongue.gif bet keliukas tai fainas uznagary, pas mus labai danga prasta, plius dar kalnai ir vejai, ech...
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 14, 19:45)
Aprangą kartais ne iš ajasport pirkote?  biggrin.gif  lygtais tokią pačią maikytę matavausi, bet nusipirkau kitą  biggrin.gif  į temą, tai mes jau nieko nelaukę mynėm ir vakar ir šiandien. Šiandien su didesniais nuotykiais  biggrin.gif  reikėjo varyt ten pat kur vakar, bet sakom davai varom 30km, kaip tik yra aplinkelis 10km dar  biggrin.gif  tai viso kelionė gavosi 12km, nes kaip durneliai nusukom prie žaliųjų ežerų (ten tokį nedidelį gabalėlį reikia apsukt per juos), visai nepagalvoję, kad miškai dar pilni sniego  biggrin.gif  na tai dviračius ir nešėm, ir vežėm, ir batai peršlapo, tai pasukom namo ir papildomų 20km nebevažiavom  doh.gif  lotuliukas.gif  tai va, šiaip bliuzonas labai gelbėja specialus skirtas iki +15 laipsnių, atrodo nieko ten neapsirengi, bet tikrai ganėtinai šilta  thumbup.gif  nuotraukytes keliu į fb puslapį dabar. Kątik sukūrėm, kol kas tik pažįstamų ratas ten, tai kam įdomu junkitės ir draugus dviratininkus pakvieskit  mirksiukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
http://www.facebook....isvalaikioRatai

Ai, ir dar ir man labai jau skauda žiūrėt į tokias nuotraukas su maikytėm  lotuliukas.gif kol kas tenka atrodyti taip  lotuliukas.gif

user posted image

O kur šalmai???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 19:10)
as ne lt - dauguma perku is wiggle.co.uk ar chainreactioncycles.com, nors siuo metu manau turiu pakankamai prisipirkus porai metu mano tokiam silpnam vazinejimui (pernai 5600km kazkur), symet bus maziau, nes pernai siuo metu lakiojau vos ne kasdien.

o kur tamstos salmas? pas mus policija pastabdytu ir atrasytu pamoksla uz tokius nuotykius tongue.gif bet keliukas tai fainas uznagary, pas mus labai danga prasta, plius dar kalnai ir vejai, ech...

Na jo, neblogas silpnas pasivažinėjimas lotuliukas.gif man dar daug iki tiek lotuliukas.gif bet kada nors pasieksiu tokį lygį, o dabar dar ir laiką reikia ištaikyt kad užtektų pasivažinėjiui biggrin.gif o šalmai, hmmm biggrin.gif principai neleidžia jo įsigyti, nors reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 20:10)

Silpnas pasivažinėjimas 5600 km???? g.gif Tai ką mums tada kalbėti su savo 500 km doh.gif Reiškias yra kur tobulėt.

O šalmas asmeniškai man labai nepatinka. Turiu tokį "bliūdą", bet ji naudoju tik vienąkart metuose - "Velomaratone".
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:27)
Silpnas pasivažinėjimas 5600 km????  g.gif  Tai ką mums tada kalbėti su savo 500 km  doh.gif Reiškias yra kur tobulėt.

O šalmas asmeniškai man labai nepatinka. Turiu tokį "bliūdą", bet ji naudoju tik vienąkart metuose - "Velomaratone".

Aš spėju ji tuo labai rimtai užsiiminėja biggrin.gif man dabar su savo 1000km tikslu pasislėpt po lapais reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 04 14, 20:32)
Aš spėju ji tuo labai rimtai užsiiminėja  biggrin.gif  man dabar su savo 1000km tikslu pasislėpt po lapais reikia  lotuliukas.gif

Na, nieko, aš džiaugsiuos ir 1000 km šįmet pasiekusi.

Veidui ne šalta šiandiena buvo? Važiavom Molėtų plentu, nemažai dviratininkų matėm, tai daug važiavusių su "kaukėm", prisidengę veidus.
Atsakyti
merginos nejuokaukit, salmas gali isgelbeti jums gyvybe. tereikia priprasti su salmu vazinet ir be jo net nesinores.
taip, as skautau save silpna vaziuotoja - rimti varo 10000km+ mano desine koja apie 1cm trumpesne ir klubas kazkoks pasislinkes/pasisukes ir del to netinka nei vienas balnelis, tai 30km galiu pakenciamai patogiai nuvaziuot, o toliau jau kancia gaunas...

nesvarbu kiek vaziuojat, svarbu kad isvis vaziuojat - bet koks sportas yra geriau uz drybsojima ant sopkos.
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 14, 19:38)
Na, nieko, aš džiaugsiuos ir 1000 km šįmet pasiekusi.

Veidui ne šalta šiandiena buvo? Važiavom Molėtų plentu, nemažai dviratininkų matėm, tai daug važiavusių su "kaukėm", prisidengę veidus.

Nešalta, ausis tik su vata užsikišau smile.gif ir nosį dažniau pūsti reikia. Bet visumoj yra ir šalčiau buvę veidui biggrin.gif aš galvoju įsigyt skarelę tokią specialią, ir kaklą ir veidą apsirišt tuo pačiu gali smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 19:40)
merginos nejuokaukit, salmas gali isgelbeti jums gyvybe. tereikia priprasti su salmu vazinet ir be jo net nesinores.
taip, as skautau save silpna vaziuotoja - rimti varo 10000km+ mano desine koja apie 1cm trumpesne ir klubas kazkoks pasislinkes/pasisukes ir del to netinka nei vienas balnelis, tai 30km galiu pakenciamai patogiai nuvaziuot, o toliau jau kancia gaunas...

nesvarbu kiek vaziuojat, svarbu kad isvis vaziuojat - bet koks sportas yra geriau uz drybsojima ant sopkos.

Ne, aš nesiginčyju kad šalmas blogai kažkuo biggrin.gif čia jau kita istorija, bet kada nros gal susišvies kitaip, man dažnai nuomonė keičiasi biggrin.gif kaip ir vakar, sakau man tai tiks senas mano laidinis spidometas nuo seno dviračio. Draugas naują pirko. Ai nu sakau tai reik ir man lotuliukas.gif taip ir su šalmu kokią dieną bus lotuliukas.gif
Bet tai tuos 30km turbūt kiekvieną dieną jau tada mini smile.gif aš tai papildomai į salę dar einu 3-4 kartus per sav tai nevisad belieka jėgų, po kokios kojų dienos kalną pamačius tai ir apsiverkt norisi lotuliukas.gif ir šiaip yra kitų darbų sočiai, tai va džiaugiuosi labai kelis kart per savaitę išmindama 20-30km, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 04 14, 20:40)

yra planuose normalus šalmas...bet toks klausimas? Jums nekaršta galvai? Ir šiaip man jis nepatinka, nes graužia kaktos oda.
Atsakyti
as visada deviu, hm kaip cia pavadinus, na tokia juosta aplink ausis, "ear warmer" angl. ziema storesni, vasara plonesni - kitaip nuo vejo ausis skauda, nesvarbu silta ar salta.
user posted image
Atsakyti