Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 19, 13:16)
Ir net nešovė į galvą, kad Monroe - ne liekna.
Dabar gaunasi situacija, kad pačios mušat, pačios šaukiat.
Pačios propaguojate iki maximumo liesumo kultą, keldamos lieknų moterų pavyzdžius, kaip "ale laikomų storų".....
Nes eiliniam žmogui niekada ir nesusišviestų, jog tokios figūros moteris gali pasirodyti kažkam per stambi. Tik jums pačiai.

Ne, ne, nesupratot. MAN ji liekna, jokiu būdu nestora, bet realiai buvau dalyvavusi diskusijoje, (ne SM) kai buvo pareikšta, kad ji buvo apkūni. Taip pat kartais permesdavau akimis komentarus geltonuosiuose internetiniuose puslapiuose, kur panašūs apvalumai buvo vadinami apkūnumu, tešlėjimu ir rekomenduojama dieta ir sportas. Tas labiau liečia šiuolaikinio liekno (lieso) kūno garbintojus, tiek vyrus, tiek moteris. Ar normalu, kai Opapa pupos skelbiasi žiniasklaidoje nusisiurbusios riebalus? O paksui eina antraštės- padailinusios kūno linijas puputės demonstravo tokios tai firmos naują kolekciją. Ir to apstu. Lygiai taip pat žiauru, kai ir už Monro lieknesnė mergina skundžiasi savo drambliškom šlaunim ar pilvu, kuris atsisėdus užkloja visus kelius. Vėlgi iškreiptas savęs matymas ir bandymas pasiekti lieso kūno idealą.
Atsakyti
Cia niekas nepropaguoja to, tiesiog ikele aptarimui siu laiku tendencijas, kuriose tiek Monroe, tiek Jankauskaite, Armoskaite, tiek Beyonce su Kardashian tikrai ne vienam lietuviui/lietuvei atrodo storos karves. Paskaitykit komentarus pvz po sarku Gintares foto... Na, suapvalejo mergina, bet tikrai nera kazkas tooookiooo, kad reiktu sleptis po lapais ax.gif Deja, sveikai mastanciu, lieka vis maziau, nes jaunajai kartai tiesiog brukama, kad tik labai lieknas (o gal net liesu jau galima pavadint) zmogus yra grazus...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 19, 13:29)
Cia niekas nepropaguoja to, tiesiog ikele aptarimui siu laiku tendencijas, kuriose tiek Monroe, tiek Jankauskaite, Armoskaite, tiek Beyonce su Kardashian tikrai ne vienam lietuviui/lietuvei atrodo storos karves. Paskaitykit komentarus pvz po sarku Gintares foto... Na, suapvalejo mergina, bet tikrai nera kazkas tooookiooo, kad reiktu sleptis po lapais ax.gif Deja, sveikai mastanciu, lieka vis maziau, nes jaunajai kartai tiesiog brukama, kad tik labai lieknas (o gal net liesu jau galima pavadint) zmogus yra grazus...

Uf, bent kas nors suprato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 04 19, 13:28)
Lygiai taip pat žiauru, kai ir už Monro lieknesnė mergina skundžiasi savo drambliškom šlaunim ar pilvu, kuris atsisėdus užkloja visus kelius. Vėlgi iškreiptas savęs matymas ir bandymas pasiekti lieso kūno idealą.

Monroe ir nebuvo liekna, vidutinė moteris ir tiek. O žvaigždės dažnai kritikuojamos, nes kūnas jų vizitinė kortelė, jų darbo įrankis, ir taikomi kiti standartai. Dėl paauglių, kurios aklai tas žvaigždes mėgdžioja - tai jei madinga būtų stambesnis kūno sudėjimas, vėl prasidėtų problemos, "aš soti, bet dar pavalgysiu"..
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 04 19, 10:12)
Na kiekvienas turi savo nuomonę. Ir tiek. Tu neplauk galvos  kelias savaites ir gali svaigti kaip gražiai atrodai, tau netrukdo, o man tu būsi tiesiog riebaluotais plaukais, gali nesiprausti, nedepiliuoti įvairių vietų  , bet nuo to man estetiškai neatrodysi, nei kvepėti pradėsi, nei graži būsi,  ta prasme, kažkaip kitos kūno vietos kaip ir normalu susitvarkyti, bet va jau pats  kūnas, pati didžiausia ,,vieta'' lai būna bile kokia. Ir visi turėtų matyti ten tik grožį ir niekaip kitaip. Jei aš pastebiu riebaluotus plaukus, tai pastebiu ir didelį antsvorį. Manau tai natūralu. Ir tada sprendžiu estetiška man ar ne, ir nuo mano požiūrio niekas nesikeičia ir keistis neturi, bet nuomonę aš gal galiu turėti, ar tai uždrausta?

Būtent. Nes stambiųjų gynėjos kažkaip nori įrodyti, kad savo nuomonės turėti negalima, nors ta pati Vaiva nei vienai neaiškino, ką ji būtinai turi daryti. O protingas, beje, įsiklausys į patarimus ir pasidarys išvadas, vienokias ar kitokias, o ne puls ir ironizuos, ką būtent daro kai kurios čia rašančios.

QUOTE(alfija @ 2013 04 19, 10:37)
sveikas maistas yra tas, kuris nesugedęs. Tai tas ir sveikas. Lygiai kaip su dieta, jei jos gydytojas nepaskyrė- storam ar kūdam, dėl kokio ten sunegalavimo, tai jų išradinėt ir nereiktų.
Visą gyvenimą jausti diskomfortą, nuolatinį alkį, neleidimą patirti sau vieno iš didžiausių maonumų. Riboti instinktą maitintis, turėti amžiną neurozę- vardanto, kad sverti 15 kilų mažiau- gali tik visiškas kvailys.

Faktas. Bet galima atrodyti gerai ir lieknai ir nejautus nuolatinio alkio. Bet jūs gi medikas, jūs gi žinote biggrin.gif

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 19, 12:36)
O man atrodo, kad dalyvės nesusikalba.
Ir dar žinote kaip atrodo?
Ogi kad tos, kurios labiausiai stengiasi argumentuoti, kad ir stambios gali būti ir gražios, ir jaustis gerai, ir kad svoris nesvarbu, labiausiai yra paveiktos liesumo kulto (gal ne visos, bet dauguma). Kodėl?

Nes būtent JOS sugebėjo įkelti Meilutytės, Loren nuotrauką ir pareikšti, kad "va šitos dabar jau atrodys visiems stambios". tą patį ir apie Merlin Monroe pasakė. Kas jokiam normaliam žmogui, garantuoju, net į galvą neateitų... Ir būtent stambiųjų gynėjos įsitikinusios, kad visuomenė moteris, netelpančias į XS - S dydžio rūbus laiko stambiomis. Ko šiaip irgi, manau, dauguma net nepagalvotų. Ir ko nė per plauką neteigė nei Vaiva number 1, nei kitos ją palaikančios.

P.S. Aš nepalaikau nei vienos pusės, mano galva, kas kaip nori, taip atrodo, kiek nori, tiek sveria, ir tai mažiausiai aktualus man dalykas  smile.gif  na, parūptų, nebent ant kojos užmintų  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 04 19, 13:32)
Uf, bent kas nors suprato smile.gif

matomai ne visiems lemta suprasti apie ką tema. Net gi čia pat forume yra įrašas (kitoje temoje) apie pirmame lape paminėtą Beatą, kad jai reikia numesti kokius 15 kg ir tada viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 04 19, 13:43)
matomai ne visiems lemta suprasti apie ką tema. Net gi čia pat forume yra įrašas (kitoje temoje) apie pirmame lape paminėtą Beatą, kad jai reikia numesti kokius 15 kg ir tada viskas bus gerai.

matomai biggrin.gif
nemaciau tokio pasiulymo ir tikrai nemanau, kad jai 15 km reikia numest.

cia kazkuri vis bando irodyt, kad galima labai normaliai atrodyt sveriant ir 80-100 kg. tik kazkodel deda i tema foto normalaus sudejimo moteru, kurios nesveria daugiau nei 70 kg. tai jei sakot, kad galima svert netoli 100 kg ir gerai atrodyt, tai imeskit nors viena foto, kur moteris, sverianti netoli 100 atrodo gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 19 balandžio 2013 - 12:55
QUOTE(Braun @ 2013 04 19, 13:35)
Monroe ir nebuvo liekna, vidutinė moteris ir tiek. O žvaigždės dažnai kritikuojamos, nes kūnas jų vizitinė kortelė, jų darbo įrankis, ir taikomi kiti standartai. Dėl paauglių, kurios aklai tas žvaigždes mėgdžioja - tai jei madinga būtų stambesnis kūno sudėjimas, vėl prasidėtų problemos,  "aš soti, bet dar pavalgysiu"..

Tai negi tie "kiti" standartai niekaip neįtakoja žmonių masių gyvenimo- idealų, siekių ir savimonės?
Jei taip nebūtų ir visi suvoktų kad aktorių, manekenių figūros tai tik darbinė išraiška - dietų ir grožio industrijai ateitų krachas. O ji ohoho kaip bujoja. Mada ateina nuo tų žvaigdžių į mases ir visi žino kaip reiktų atrodyti: kokius drabužius pirkti, iki kokio dydžio lieknėti, kaip dažytis ir lakuoti nagus. Kaip atėjo kroksų ar ugų mada, nors nei jie ten gražūs nei ką, bet va žvaigždės pradėjo nešiot, nešioja visame pasaulyje. MadMan serialo ažiotažas sukėlė vintažinę bangą. Botoksas, Ugg, plastika (papai, pūpos), kišeniniai šuniukai, miniatiūriniai paršeliai, žvaigždžių dietos, ir lenktynės "kas daugiau". Negi tai neformuoja visuomenės nuomonės?

Beje, lieknumas (o ir siūlomos dietos jam pasiekti) plačiosiose mass media jūrose- mariose dažniausiai akcentuojamos kaip grožio ir laimės, o ne sveikatos šaltinis. Būsi liekna = būsi graži = būsi laiminga. Vien atraštės ko vertos "Pasitik pavasarį lieknesnė", "Tilpk į 2 dydžiais mažesnį bikinį vos per 20 dienų", "Išvalyk kūną- pagražink formas", "Apsuk jam galvą lieknesne talija- mitybos planas savaite"....ir t.t.
Nori - nenori spaudimas jaučiamas nemažas būtent iš visuomenės, o visuomenė stebi žvaigždes ir sklaido gliancinių žurnalų puslapius. nesusigalvojo visi vieną dieną, kad reik būt lieknam, tai šou biznio įtaka.
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2013 04 19, 13:43)

pala, pala. Tema apie tai, ką kokia anoreksikė kažkur SM storulėmis apvadino? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 04 19, 11:16)
Bet suprantat, kame bėda. Tas svoris toks jautrus dalykas patampa, kad nebegali pasakyti nuomonės. Lyg ir kalta jauties, nors nei reikalauji, kad tas žmogus tą svorį numestų (arba jo priaugtų), nei ten įžeist stengies. Dažniausiai nesakau nieko niekam apie svorį, nesu pavadinus nė vienos nei tešle, nei perkarusia,

būtent toks požiūris ir priimtinas. Nesiparinimas kad jos nuomone, Marla ar Karusia per per storos, nes žinote, jos nesportavusios et ctr. nes Vaivai su numerėliu negražu.

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 19, 11:36)
Nes būtent JOS sugebėjo įkelti Meilutytės, Loren nuotrauką ir pareikšti, kad "va šitos dabar jau atrodys visiems stambios". tą patį ir apie Merlin Monroe pasakė.

peržvelk į kitas forumo diskusijas. Merilyn Monroe, šiaip jau nešiojo 40/42 dydžius, plačios visuomenės (ypač jaunos) akimis - tikrus maišus....

QUOTE(Braun @ 2013 04 19, 12:35)
Monroe ir nebuvo liekna, vidutinė moteris ir tiek. O žvaigždės dažnai kritikuojamos, nes kūnas jų vizitinė kortelė, jų darbo įrankis, ir taikomi kiti standartai. Dėl paauglių, kurios aklai tas žvaigždes mėgdžioja - tai jei madinga būtų stambesnis kūno sudėjimas, vėl prasidėtų problemos,  "aš soti, bet dar pavalgysiu"..

tais kitais standartais ir vadovaujasi paauglės bei kitos reklamos aukos.

beje, gal žinote, kas iš jaunųjų žvaigždžių nešioja M arba L dydžio drabužius?
ir kiek miršta paauglių nuo persivalgymo sukeltų ligų ir kiek nuo anoreksijos, nes Bekhemų Viktutė labai daili ir moteriškų formų?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 19, 14:17)
būtent toks požiūris ir priimtinas. Nesiparinimas kad jos nuomone, Marla ar Karusia per per storos, nes žinote, jos  nesportavusios et ctr. nes Vaivai su numerėliu negražu.
peržvelk į kitas forumo diskusijas. Merilyn Monroe, šiaip jau  nešiojo 40/42 dydžius, plačios visuomenės (ypač jaunos) akimis - tikrus maišus.... 
tais kitais standartais ir vadovaujasi paauglės bei kitos reklamos aukos.

beje, gal žinote, kas iš jaunųjų žvaigždžių nešioja M arba L dydžio drabužius?
ir kiek miršta paauglių nuo  persivalgymo sukeltų ligų ir kiek nuo anoreksijos, nes Bekhemų Viktutė labai daili ir moteriškų formų?

man,žinokit, skaitant temą susidarė įspūdis, kad būtent tos, kurios labai gina stambiąsias, M ar L dydį laiko maišais, o tokias moteris - per stambiomis šiandieniniams standartams.
Nes jų oponentės nė vienoj vietoj to nerašė ir taip neakcentavo.
pasikartosiu - iki šiandienos, kol neperskaičiau tokių komentarų, kaip šis, jūsiškis, aš save su savo 175 ūgiu ir M, ir beje, kartasi L (dažniausiai kelnės) rūbų dydžiu laikiau save LIEKNA, ir nuolat tai girdėjau iš aplinkos.
Jei būčiau jautriasielė, po tokio posto kaip jūsiškis, verkčiau pagalvę apsikabinus, nes pasirodo, kad aš visuomenės nuomone esu karvė, ir visi iki šiol išsijuosę man melavo.
Ir iš kur aš tą kraupią tiesą sužinau? Ogi iš tų, kurios gina stambaus sudėjimo moteris. Gina nuo ko? Nuo savo susikurtų priešų. Nes bent aš nemačiau, kad jūsų oponentės rašytų, jog 175 moteris, sverianti 63kg, neatitinka standartų biggrin.gif
Atsakyti
Ui, nuo vakar dienos uzsivyre tikrai karsta diskusija. Kol viska perskaiciau doh.gif
Pasirasau po kiekvienu Jadzes zodziu. Matosi, kad zmogus rupinasi smegenu svorio augimu, o ne tik kuno tobulinimu biggrin.gif Musu laikais labai sudetinga atskirti kas yra tiesa, kas ne. kas sveika, kas ne. reikia tureti loginio, kritinio mastymo, norint atrinkti tai kas is tiesu naudinga musu sveikatai. ar niekada nesusimastete, kiek uzdirba Sveikos gyvensenos, Sporto, Grozio industrijos Imperijos??? Daug straipsniu, moksliniu darbu, TV laidu yra uzsakyti. Juk einate i sporto sale, perkate kremus, eco produktus, maitinates ne uz dyka smile.gif Anksciau zmones turejo kitas vertybes, nes buvo kiti laikai ir grozio industrija nebuvo tokia isvystyta. dabar viskas negrazu: rauksles,celiulitas, plaukai, pigmentenes demes ir pan. gaila man vaiku...Jiems nuo gimimo brukiami grozio etalonai. Ir tos pacios mamos savo pavyzdziu parodo, kad neduok dieve sustoresi, atsiras celiulitas ir pan. vyras mes, aplinkiniai smerks. Kazkodel niekas nesmerkia bukumo, nekulturingo elgesio ir pan. Niekas nesirupina Sielos groziu, nes is toneuzdirbsi daug pinigu biggrin.gif Kalami i galva grozio standartai, kad is aviu bandos isgauti kuo daugiau PINIGU doh.gif

Nesakau, kad reikia apsileisti, nesirupinti sveikata ir valgyti bet ka. Bet as pavyzdziui negaliu be saldumynu ir tortu. Be ju man atsiranda depresija lotuliukas.gif Iki gimdymo turejau idealu svori pagal ta lentele 55 - 57 kg., dabar 63 kg. ir dar nevirsiju normalaus 65 kg. Bet is aplinkiniu jau isgirstu, kad tuireciau kuo greiciau susiimti, nes jau esu STORA lotuliukas.gif nesioju 38 (m) dydzio rubus doh.gif
Sportuoti megstu, valgome mes sveikai seimoje, bet saldumynu niekada neatsisakysiu doh.gif
Atsakyti