marla,jus tikrai netelpat i 38 dydi,as toki nesioju,ugis 170,svoris 63-64 kg.kai sveriau 85,tada nesiojau-44-46 dydi,figura-smelio laikrodis,cia tokia lentele radau,kur issiaiskinau figuros tipa,tikrai netelpat,nebent i kazkokipos vienos firmos,kur ten padidnti dydziai.kartais ir 40 dydis geras,je pamazinti tie dydziai.
QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 19, 11:50)
marla,jus tikrai netelpat i 38 dydi,as toki nesioju,ugis 170,svoris 63-64 kg.kai sveriau 85,tada nesiojau-44-46 dydi,figura-smelio laikrodis,cia tokia lentele radau,kur issiaiskinau figuros tipa,tikrai netelpat,nebent i kazkokipos vienos firmos,kur ten padidnti dydziai.kartais ir 40 dydis geras,je pamazinti tie dydziai.
Šiaip jau, damos, turiu racionalų pasiūlymą: prieš pateikdamos skaičius, patikslinkite kurios šalies dydžių lentele remiatės

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 19, 11:35)
nu tada skiriasi musu "brangu" suvokimas. uz 3 lt siai dienai duonos normalios nenusipirksi.
Būtent
QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 19, 11:50)
nebent i kazkokipos vienos firmos,kur ten padidnti dydziai.
Jcrew mano dauguma rubu XS .. bet tai nereiskia, kad as toki nesioju, tiesiog rubai stipriai padidinti

QUOTE(Paradoksualė @ 2013 04 19, 11:39)
keturis

Geriausias tortas-mesa

Macdonaldu visokiu, bulviu fri-nekenciu ir nuosirdziai nesuprantu, kaip mano pacios vaikai bludija del ju

Menesi visa kasdien sportavau po 20 minuciu-ne gramo nenumeciau

Uz tai si menesi "sedau ant bado", ledai pajudejo, -3kg

Ka norejau pasakyti: jaunai moteriai pakanka sutvarkyti mityba, ir svoris stebuklingai be pastangu nukrenta. Vyresniai moteriai nepakanka pereiti prie sveikos mitybos, ji ta esama svori tik islaiko nepakitusi. Ir sportas svorio nemazina, nes auginama raumenys, o jie sveria daugiau uz riebalus. Kas lieka vyresnei moteriskei? Badas, t.y. visu tu produktu, kuriuos ji sveikai valge, mazinimas per puse.
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2013 04 19, 11:51)
Šiaip jau, damos, turiu racionalų pasiūlymą: prieš pateikdamos skaičius, patikslinkite kurios šalies dydžių lentele remiatės 

Aš nežinau lentelių, matuojuosi ir perku kas tinka. Nes dydžiuose realiai nesigaudau, jie labai varijuoja stipriai.
QUOTE(Aimeja @ 2013 04 19, 09:58)
Man ir nereikia įrodymų
. Tiesiog Karusia ką parašė, palygink su tuo ką tu rašei. Ūgis beveik vienodas, svorio skirtumas didelis. O tu telpi į M, kai karusia būdama 63 kg. nešiojo L, +21 kg. ir vistiek M?
Tai aš ir sakau, kad tu nusišneki. Tiesiog.

Tai aš ir sakau, kad tu nusišneki. Tiesiog.

O tu ją gyvą matei? man regis aš mačiau. Ir visai tikiu, kad ji nešioja M. Aš tokį nešiojau nebent paauglystėje.
kartais skolindavausi mamos drabužius, tuos, kurie jai per platūs, nors ji svėrė daugiau už mane - aš per pečius neįlįsdavau.
skinrtinga kūno konstitucija. Nors metu svorį, bet tikrai nemanau, kad dietinsiuosi iki nesveikos KMI ribos MAN - 25. Bus kokie 28-29, toks, kokiu aš SAU graži.
QUOTE(Hmmm... @ 2013 04 19, 10:33)
Tai žinoma, kad kiekvienam ta riba individuali.
Ir vis dėlto, koks skirtumas, ką mano kiti, jei nuoširdžiai jautiesi gerai? Yra krūva žmonių, kuriems aš greičiausiai atrodau stora (tik dėl mano itin švelnaus būdo man turbūt nedrįsta to pasakyt
), yra krūva žmonių, kurie mano, kad aš per plona (nu čia tie, kur už mane storesni
Vienas štatuose sakė "you are so thin, you make me sick"
Nu turbūt nereik sakyt, kad jis už mane buvo gerokai didesnis
), žaliavalgiams aš turbūt neusivokusi idiotė, sportininkams - apsileidusi tinginė, kažkam - sektinas pavyzdys. Jei čia pradėjus dabar į kiekvieno nuomonę dėmesį kreipt, tai nusišaut durų rankena belieka 
Ir vis dėlto, koks skirtumas, ką mano kiti, jei nuoširdžiai jautiesi gerai? Yra krūva žmonių, kuriems aš greičiausiai atrodau stora (tik dėl mano itin švelnaus būdo man turbūt nedrįsta to pasakyt

Būtent. SAU
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 19, 10:44)
esme tokia, kad jeigu ta sekcija tilptu i miegamaji ir ten jinai atrodytu geriau, man del to patogiau butu - as ja tikrai persinesciau ( aisku, tam reiketu pastangu, laiko ir pan.), bet as ja persinesciau, o ne save bandyciau itikint, kad "ai, grazu ir gerai ir taip"
TAU gražiau, TAU patogiau. o tau nepatogu, kad Marla ir aš sveriame daugiau, nei priklauso pagal kažkieno sugalvotą formulę? Jei MUMS tai nekliudo, tinka, kodėl tai kliudo tau?
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 19, 11:53)
Ka norejau pasakyti: jaunai moteriai pakanka sutvarkyti mityba, ir svoris stebuklingai be pastangu nukrenta. Vyresniai moteriai nepakanka pereiti prie sveikos mitybos, ji ta esama svori tik islaiko nepakitusi. Ir sportas svorio nemazina, nes auginama raumenys, o jie sveria daugiau uz riebalus. Kas lieka vyresnei moteriskei? Badas, t.y. visu tu produktu, kuriuos ji sveikai valge, mazinimas per puse.

sportas ziurint koks, vaiksciojimas irgi sportas

Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2013 04 19, 11:55)
TAU gražiau, TAU patogiau. o tau nepatogu, kad Marla ir aš sveriame daugiau, nei priklauso pagal kažkieno sugalvotą formulę? Jei MUMS tai nekliudo, tinka, kodėl tai kliudo tau?
man dzin, jau sakiau

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2013 04 19, 10:51)

ir apie kurios firmos, kuriai šaliai siūtus. nes - skiriasi.
na tokius paprastus visiems aiskius -mazdaug uk 10,tai europinis 38 ,ten net surasyta ant paciu drabuziu kaip isversti.
QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 19, 11:00)
na tokius paprastus visiems aiskius -mazdaug uk 10,tai europinis 38 ,ten net surasyta ant paciu drabuziu kaip isversti.
HM ir Laredoute tas pats dydis skiriasi daugmaž 5-6 cm.
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 19, 11:53)
keturis
Geriausias tortas-mesa

Geriausias tortas-mesa

nekrito svoris,nes sportuojant riebalus pakeicia stiprejantis augantys raumenys,kurie sveria daugiau nei riebalai,del to daznai sportuojancius istinka sokas,nekrenta ne kilas,o tiek vargo

judejimas + sutvarkyta mityba ir rezultatai ryskes akyse

dviraciai,vaiksciojimas,meskit masinas