Įkraunama...
Įkraunama...

Moterų figūrų ypatumai

QUOTE(Karusia @ 2013 04 19, 11:55)
Jei MUMS tai nekliudo, tinka, kodėl tai kliudo tau?

Ne man sakei, bet atsakysiu aš-MAN NEKLIUDO . schmoll.gif Visiškai. Kaip kas nori taip tas atrodo. 4u.gif Bet aš turiu tik SAVO nuomonę, kaip ir tu sakykim jauseną, kada TAU nekliudo, kada viskas tinka. Ir tiek.O čia bandoma kažkas išvedinėti. Bent jau aš išsakau tik savo nuomonę, ir nieko daugiau. schmoll.gif Kažkam gerai būti 90 kg. ir liuks, ir tegul būna, bet MANO nuomone jinai nėra liekna ir gražiai neatrodo, ar turėtų mano nuomonė keistis apie jos išvaizdą , vien dėl to, kad JINAI jaučiasi gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 19, 11:58)
drinks_cheers.gif  bet jei nuo jaunu dienu jinai sveikai maitinasi, pajuda, tai nereikia bado dietu  smile.gif

sportas ziurint koks, vaiksciojimas irgi sportas smile.gif
Papildyta:
man dzin, jau sakiau  doh.gif  o Marla pati paprase placiau papasakot apie tai, kodel maitintis 2 kartus per diena nera sveika. pasiskaitykit pat pirma jos posta.

Taip ir paskui atsakydama postan parašiau, kodėl man tai netiko. Ir būtent tuo norėjau parašyti, kad nėra visiems vieningo recepto kaip ir ką valgyti. Lygiai kaip panašaus svorio dvi moterys - viena tą patį svorį mes greičiau, kita lėčiau. Tiesiog neįsiskaitote į tai, kas norėta pasakyti. Aš iš tų, kuriems svoris krenta labai labai lėtai, nesvarbu kokiu būdu maitinuosi. Tik su vienu planu mitybos aš kankinuosi, o šis naujasis man tinka labiau. Aš nesakau, kad esu manekenė, bet svoris man gyventi netrukdo. Bet tai, kad svoris man gyvent netrukdo nereiškia, kad aš negaliu gerinti savo gyvenimo kokybės ir sveikatos po truputį numesdama nereikalingus kilogramus. Čia pagal filosofiją- man gerai, bet visada geriau kai gali dar geriau. Ir jokių prieštaravimų aš tame neįžvelgiu.

tuo tarpu Jūs apsėsta idėjos, kad visi iš eilės bando Jus įtikinti, kad antsvoris yra labai gerai, o iš tikro visos, turinčios bent truputį anstvorio yra nelaimingos, kompleksuotos moterys, pasmerktos baisioms ligoms. Taip, yra ir tokių, bet nereikia aiškinti, kad tokios yra VISOS.

O dėl grožio- pasitikėjimas savimi ir teigiamas požiūris į save daro moterį gražią ir patrauklią kitiems. Klaidinga manyti, kad apkūniosios rengiasi nestilingai, nesidaro manikiūro ar makiažo ir nevaikšto pas kirpėją. Taip pat klaidinga manyti, kad visos apkūnios moteriškaitės demonstruoja suvaidintą laimę ir juoką. Lygiai tą patį galėčiau stereotipiškai tvirtinti apie lieknuoles- gražuoles, kad jos visos neprivalgiusios, amžiais surūgusios, lyg šūdo kandusiu veidu ir pastoviai rypuoja apie tą pusę kilogramo, kuris bjauroja jos kairį subinės pusrutulį.
Atsakyti
pziurejau dzinsus F KAZKOKS ZENKLAS IR VEL F , BET TU MATAI,as tai net nezinau,man rodos visokiu rubu pas mane ir visi mazdaug 38 dydzio,bent jau kelnes,megztukai,tia zinot gali pasitempti ar laisviau kaboti,bet kelnes visos 38 dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 04 19, 11:55)

Būtent. SAU
TAU gražiau, TAU patogiau. o tau nepatogu, kad Marla ir aš sveriame daugiau, nei priklauso pagal kažkieno sugalvotą formulę? Jei MUMS tai nekliudo, tinka, kodėl tai kliudo tau?

Bet suprantat, kame bėda. Tas svoris toks jautrus dalykas patampa, kad nebegali pasakyti nuomonės. Lyg ir kalta jauties, nors nei reikalauji, kad tas žmogus tą svorį numestų (arba jo priaugtų), nei ten įžeist stengies. Dažniausiai nesakau nieko niekam apie svorį, nesu pavadinus nė vienos nei tešle, nei perkarusia, nu bet jei manęs tiesiai paklausia - ar tau tas ar kitas žmogus atrodo storas/apkūnus, nu tai kaip pasakyt neįžeidžiant, bet tuo pačiu ir atsakant į klausimą? g.gif

Nu pvz. Katunskytė kokia. Ar man ji atrodo stora? Taip. Ar aš norėčiau taip atrodyt? Tikrai ne. Ar aš manau, kad jai reikia numesti svorio? Man vienodai. Aš jos vietoje tikrai norėčiau atrodyt kitaip, bet jei jai gerai - džiaugiuosi. Ar tai reiškia, kad man jos svoris trukdo? Nu tikrai ne. Lygiai taip pat kažkam aš atrodau gal per stambi, gal per mažai sportiška, gal dar kažkokia. Ar mane tokia nuomone žeidžia? Tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 04 19, 12:14)
pziurejau dzinsus F KAZKOKS ZENKLAS IR VEL F , BET TU MATAI,as tai net nezinau,man rodos visokiu rubu pas mane ir visi mazdaug 38 dydzio,bent jau kelnes,megztukai,tia zinot gali pasitempti ar laisviau kaboti,bet kelnes visos 38 dydzio.

Aš džinsų neturiu ir kelnių neturiu, kelnės gal būtų koks 44.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 04 19, 12:16)
Aš jos vietoje tikrai norėčiau atrodyt kitaip, bet jei jai gerai - džiaugiuosi. Ar tai reiškia, kad man jos svoris trukdo? Nu tikrai ne. Lygiai taip pat kažkam aš atrodau gal per stambi, gal per mažai sportiška, gal dar kažkokia. Ar mane tokia nuomone žeidžia? Tikrai ne.

Hmmm, būtent. Jūs gi nesakote, kad ta apkūni (stora) moteriškė privalo būti nelaiminga, nes turi viršsvorio, kad tai jai baisiai nepatogu, ją žlugdo ir ji apsimetinėja, kad jai komfortabilu taip kaip yra, o ji sau (ir jos aplinkiniams) atrodo graži?
Jūs taip atrodyti nenorėtumėte, bet ir neteigiate, kad ji didžiai nelaiminga. Ir laimė ir grožis ateis tik tuomet, kai ji numes 20 kg
Atsakyti
Aš manau, kad jei stora/apkūni moteriškė tikrai norės numesti svorio, ji taip ir padarys, gal per metus, gal per du, gal griebsis operacijos, bet numes. Ir tada ji vis viena jausis laiminga ir graži. Bet jei ji to nori tik dėl visuomenės spaudimo, tai ir numetusi svorio ji nepasijus geriau, gal net blogiau. Taip ir tos dūsautojos, kad nepavyksta numest, manau, kad giliai širdyje jos ir nenori numesti to svorio, nes ir taip gerai. Ir jei sveikata nesiskundžia tai galiausiai ir nustoja kreipti dėmesį į tuos: reiktų numesti svorio.
Atsakyti
O man atrodo, kad dalyvės nesusikalba.
Ir dar žinote kaip atrodo?
Ogi kad tos, kurios labiausiai stengiasi argumentuoti, kad ir stambios gali būti ir gražios, ir jaustis gerai, ir kad svoris nesvarbu, labiausiai yra paveiktos liesumo kulto (gal ne visos, bet dauguma). Kodėl?

Nes būtent JOS sugebėjo įkelti Meilutytės, Loren nuotrauką ir pareikšti, kad "va šitos dabar jau atrodys visiems stambios". tą patį ir apie Merlin Monroe pasakė. Kas jokiam normaliam žmogui, garantuoju, net į galvą neateitų... Ir būtent stambiųjų gynėjos įsitikinusios, kad visuomenė moteris, netelpančias į XS - S dydžio rūbus laiko stambiomis. Ko šiaip irgi, manau, dauguma net nepagalvotų. Ir ko nė per plauką neteigė nei Vaiva number 1, nei kitos ją palaikančios.

P.S. Aš nepalaikau nei vienos pusės, mano galva, kas kaip nori, taip atrodo, kiek nori, tiek sveria, ir tai mažiausiai aktualus man dalykas smile.gif na, parūptų, nebent ant kojos užmintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 19, 11:58)
drinks_cheers.gif  bet jei nuo jaunu dienu jinai sveikai maitinasi, pajuda, tai nereikia bado dietu  smile.gif

sportas ziurint koks, vaiksciojimas irgi sportas smile.gif

Negaliu kalbeti uz kitas, snekesiu uz save 4u.gif Jau anksciau sakiau, kad yra moteru/merginu, turinciu sportine figura. Idejau Meilutytes nuotrauka, kaip pavyzdi. Jos amziaus merginos(mano podukrai siuo metu 15m, ugis toks, kaip Meilutytes, ne zalga, o labai graziais apvalumais, duok Dieve, jai sveikatos) sveria apie 50, nu max 55. Meilutyte sveria 64. Kaip ir anksciau sakiau, nebutu ji uzdirbusi mums aukso medaliu ir stovetu salia savo amziaus merginu, ji butu laikoma stambi. Platus peciai, isplesta krutines lasta, liemens nerasta, uzpakalis kol kas mazas, nes negimdziusi. Baigs sportininkes karjera, pagimdys vaikus ir figura taps kvadratine, t.y. peciai-liemuo-klubai bus vienam lygmeny. Kad ir kaip sportuos toliau-svorio nekris. schmoll.gif
Mano figura jaunysteje buvo analogiska Meilutytei:platus peciai, isplesta krutines lasta, tik liemuo ir uzpakalis buvo vienodam lygmeny. Visa gyvenima dirbau fizini darba, nes tevai buvo ukininkai, taip kad su tom sporto salem ir menkais fiziniais pratimais kudosios lai nejuokina biggrin.gif Joms nera teke nei sieno krauti, nei meslo kresti, nei tarybiniu kilometriniu eiliu, vadinamomis normomis, raveti. As taip pat ukininke, tiesa, tai jau antras darbas, pirmas darbas-sedimas prie kompo. drinks_cheers.gif
Taigi, nuo pat gimimo mane lydejo fizinis darbas ant koju, nuo pat paauglystes lydejo virsvoris, tik jis buvo mazesnis, kol jauna buvau, galejau valgyti kiekius didesnius. Dabar kiekiai perpus mazesni, o svoris kyla. doh.gif Net kai pernai gulejo ligos patale be tu 15kg, daktarai sudare mitybos plana toki, kad ataugo tie kg su vejeliu. Tada is daktaru ir isgirdau: "kad ir kiek karve badu marintum, ozka ji niekada netaps". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 19 balandžio 2013 - 12:07
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 19, 12:36)
O man atrodo, kad dalyvės nesusikalba.
Ir dar žinote kaip atrodo?
Ogi kad tos, kurios labiausiai stengiasi argumentuoti, kad ir stambios gali būti ir gražios, ir jaustis gerai, ir kad svoris nesvarbu, labiausiai yra paveiktos liesumo kulto (gal ne visos, bet dauguma). Kodėl?

Nes būtent JOS sugebėjo įkelti Meilutytės, Loren nuotrauką ir pareikšti, kad "va šitos dabar jau atrodys visiems stambios". tą patį ir apie Merlin Monroe pasakė. Kas jokiam normaliam žmogui, garantuoju, net į galvą neateitų... Ir būtent stambiųjų gynėjos įsitikinusios, kad visuomenė moteris, netelpančias į XS - S dydžio rūbus laiko stambiomis. Ko šiaip irgi, manau, dauguma net nepagalvotų. Ir ko nė per plauką neteigė nei Vaiva number 1, nei kitos ją palaikančios.

P.S. Aš nepalaikau nei vienos pusės, mano galva, kas kaip nori, taip atrodo, kiek nori, tiek sveria, ir tai mažiausiai aktualus man dalykas  smile.gif  na, parūptų, nebent ant kojos užmintų  smile.gif

Bite, kalba buvo apie dabartinius standartus ir siekiamybę. atsiprašau, jei ištampys foto, bet štai kelios skirtingo laiko mados ir grožio ikonų foto:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sakote liekno kūno šeimininkės nepasakytų, kad ji irgi jau nebeatrodo baisiai dailiai, reikėtų pasportuoti ir pariboti porcijas

Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 04 19, 13:01)
Sakote liekno kūno šeimininkės nepasakytų, kad ji irgi jau nebeatrodo baisiai dailiai, reikėtų pasportuoti ir pariboti porcijas

nei viena is moteru nera stora, mano akim.ir tikra nei viena nesveria daugiau nei 70 keliu kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 19 balandžio 2013 - 12:14
QUOTE(Marla @ 2013 04 19, 13:01)
Bite, kalba buvo apie dabartinius standartus ir siekiamybę.

Manau, tik LABAI liesumo manijos paveikti asmenys pasakytų, kad Marilyn Monroe atrodo stora.
Apie ką aš ir kalbu - kaip JUMS šauna į galvą įkelti tokios figūros moterį, kaip per stambios?
Monroe ir yra liekno kūno šeimininkė.
Aš pati nešioju 38 dydžio rūbus. Kol ŠIOJE temoje iš stambiųjų gynėjų nesužinojau, kad jei nenešioji 34, esi laikoma stambia, laikiau save liekna. Ir aplinkiniai mane laikė liekna. O dabar, Jūsų, didžiosios kūno formų laisvės gynėjų dėka sužinojau, kad man visi melavo, ir aš stooooraaa bigsmile.gif Gerai, kad aš suaugus motera, ir man vienodai, bet jei paskaitytų paauglė?
Ir net nešovė į galvą, kad Monroe - ne liekna.

Dabar gaunasi situacija, kad pačios mušat, pačios šaukiat.
Pačios propaguojate iki maximumo liesumo kultą, keldamos lieknų moterų pavyzdžius, kaip "ale laikomų storų".....
Nes eiliniam žmogui niekada ir nesusišviestų, jog tokios figūros moteris gali pasirodyti kažkam per stambi. Tik jums pačiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 19 balandžio 2013 - 12:20
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 04 19, 13:16)
Manau, tik LABAI liekno kūno paveikti asmenys pasakytų, kad Marilyn Monroe atrodo stora.
Apie ką aš ir kalbu - kaip JUMS šauna į galvą įkelti tokios figūros moterį, kaip apvalainos?
Monroe ir yra liekno kūno šeimininkė.
Aš pati nešioju 38 dydžio rūbus. Kol ŠIOJE temoje iš stambiųjų gynėjų nesužinojau, kad jei nenešioji 34, esi laikoma stambia, laikiau save liekna. Ir aplinkiniai mane laikė liekna. Ir net nešovė į galvą, kad Monroe - ne liekna.
Dabar gaunasi situacija, kad pačios mušat, pačios šaukiat.
Pačios propaguojate iki maximumo liesumo kultą, keldamos lieknų moterų pavyzdžius, kaip "ale laikomų storų".....
Nes eiliniam žmogui niekada ir nesusišviestų, jog tokios figūros moteris gali pasirodyti kažkam per stambi. Tik jums pačiai.

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti