QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 04 19, 11:58)

bet jei nuo jaunu dienu jinai sveikai maitinasi, pajuda, tai nereikia bado dietu
sportas ziurint koks, vaiksciojimas irgi sportas
Negaliu kalbeti uz kitas, snekesiu uz save

Jau anksciau sakiau, kad yra moteru/merginu, turinciu sportine figura. Idejau Meilutytes nuotrauka, kaip pavyzdi. Jos amziaus merginos(mano podukrai siuo metu 15m, ugis toks, kaip Meilutytes, ne zalga, o labai graziais apvalumais, duok Dieve, jai sveikatos) sveria apie 50, nu max 55. Meilutyte sveria 64. Kaip ir anksciau sakiau, nebutu ji uzdirbusi mums aukso medaliu ir stovetu salia savo amziaus merginu, ji butu laikoma stambi. Platus peciai, isplesta krutines lasta, liemens nerasta, uzpakalis kol kas mazas, nes negimdziusi. Baigs sportininkes karjera, pagimdys vaikus ir figura taps kvadratine, t.y. peciai-liemuo-klubai bus vienam lygmeny. Kad ir kaip sportuos toliau-svorio nekris.
Mano figura jaunysteje buvo analogiska Meilutytei:platus peciai, isplesta krutines lasta, tik liemuo ir uzpakalis buvo vienodam lygmeny. Visa gyvenima dirbau fizini darba, nes tevai buvo ukininkai, taip kad su tom sporto salem ir menkais fiziniais pratimais kudosios lai nejuokina

Joms nera teke nei sieno krauti, nei meslo kresti, nei tarybiniu kilometriniu eiliu, vadinamomis normomis, raveti. As taip pat ukininke, tiesa, tai jau antras darbas, pirmas darbas-sedimas prie kompo.
Taigi, nuo pat gimimo mane lydejo fizinis darbas ant koju, nuo pat paauglystes lydejo virsvoris, tik jis buvo mazesnis, kol jauna buvau, galejau valgyti kiekius didesnius. Dabar kiekiai perpus mazesni, o svoris kyla.

Net kai pernai gulejo ligos patale be tu 15kg, daktarai sudare mitybos plana toki, kad ataugo tie kg su vejeliu. Tada is daktaru ir isgirdau: "kad ir kiek karve badu marintum, ozka ji niekada netaps".