Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimoje tarp vyrų. 3 tema

Laba ryt 4u.gif

Muminuk - 4u.gif dabar tikrai zinau ,kad man jos reikia lotuliukas.gif o tai vis blaskiausi lotuliukas.gif Tik reiks MB ikalbet kazkaip blink.gif Kai nama statemes jai vietos nenumatem doh.gif( Kazkaip buvau uzsispyrus ,kad man jos nereik doh.gif ) , teks i katiline kokia prasytis su visom skalbimo masinom lotuliukas.gif

Benux - mano MB be 5 min skorpionas mirksiukas.gif Matau ir Kaunas sviecia 4u.gif kuriam tu gale ? Gal jungsies i zoo prie musu mirksiukas.gif

Mano rytas bjaurus - sedau vazuiot , masina ne krust , kazkas sugedo doh.gif , laukiu kol avarine iki meistru nutransportuos verysad.gif Tikiuosi nieko rimto ten ir greit pataisys verysad.gif
Atsakyti
aha, aš iš Kauno Eigulių raj. Kada jūs planuojat į zoo, visai norėčiau ax.gif
mes džiovyklėj savo bute vietos radom, tai name tikrai rasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 04 30, 09:29)
aha, aš iš Kauno Eigulių raj. Kada jūs planuojat į zoo, visai norėčiau  ax.gif
mes džiovyklėj savo bute vietos radom, tai name tikrai rasit  biggrin.gif

Kai bus silta ir tinkama maziams diena 4u.gif nesusitarem dar konkreciai del datos

As bute ir turejau , bet kazkaip masciau ,kad name jos nereiks lotuliukas.gif tipo lauke dziovinsiu lotuliukas.gif

Skalbianke dusinej stovi , dziovykllai ten nera vietos . Tai ir mastau gal su viskuo i katiline kraustytis g.gif
Papildyta:

Baltike - lysk is pogrindzio 4u.gif vistiek mums berniuku mama lieki smile.gif prisimenam tave 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta .. ka tik atsikeliau 4u.gif nzn kokia cia bus diena ir kaip cia jauciuos .... ciaudau kazko rolleyes.gif
Tensei o tau neiseina pastatyti dziovykles ant skalbykles virsaus ? Pas mane taip buvo...o po ja dar galima pajungti staliuka kuris issitraukia ... thumbup.gif
Kaip masina ?
Benux- ajai uzjauciu 4u.gif kaip yra sunku su tokiu gyvenumu, biskeli kas ne taip ir pasekmes verysad.gif
muminuk- su satinu labai liuks patalynes Iske kazkada uz 3ol t pirkau .. nes reikejo isikurti.. tai buvo dzin kokia bus patalyne... kad tik butu.... bet kai pradejau naudoti, nu negalejau atsidziaugti thumbup.gif Mane tai daznai vaikiskos patalynes nervina .. nu jau tokio kietumo buna ... doh.gif kazkada su sreku turejau .... ojei ... doh.gif
mano naujausia sita dabar
user posted image
O siaip tai as susipirkciau visas jauciu, man kazkokia silpnybe jom rolleyes.gif
O jus miegat po atskirom kaldrom ar po viena dydele ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 30, 10:06)
Laba ryta .. ka tik atsikeliau  4u.gif  nzn kokia cia bus diena  ir kaip cia jauciuos ....  ciaudau kazko  rolleyes.gif
Tensei o tau neiseina pastatyti dziovykles ant skalbykles virsaus ?  Pas mane taip buvo...o po ja dar galima pajungti staliuka kuris issitraukia ...  thumbup.gif
Kaip masina ?
Benux- ajai uzjauciu  4u.gif kaip yra sunku su tokiu gyvenumu, biskeli kas ne taip ir pasekmes  verysad.gif
muminuk-  su satinu labai liuks patalynes Iske kazkada uz 3ol t pirkau .. nes reikejo isikurti.. tai buvo dzin kokia  bus patalyne... kad tik butu.... bet kai pradejau naudoti, nu negalejau atsidziaugti  thumbup.gif  Mane tai daznai vaikiskos patalynes nervina .. nu jau tokio kietumo buna ...  doh.gif  kazkada su sreku turejau .... ojei ...   doh.gif
mano naujausia sita dabar
user posted image
O siaip tai as susipirkciau visas jauciu, man kazkokia silpnybe jom  rolleyes.gif
O jus miegat po atskirom kaldrom ar po viena dydele ?

Man irgi satinas patinka , silkas per slidus .

Mes po viena didele miegam tongue.gif tryse lotuliukas.gif

Dar laukiu , kol nutransportuos mano masiniuka verysad.gif

O vaikiska tikrai labai kieta buna dazniausiai doh.gif nors ir laaabai grazi ...

Neiseina ant virsaus pastatyt , nes gyvatuka pakabinom . Ir siaip labai uzgriozdinta patalpa atrodytu g.gif Dabar jau gailiuosi ,kad skalbimo masina duse staciau , tiesiog nepamasciau apie nepatogumus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tensei: 30 balandžio 2013 - 09:15
Tai del zoo viskas aisku, laukiam tinkamo oro ir galesim eit 4u.gif

Patalyne satino pati paciausia wub.gif Mes miegodavom po atskirom, nes mb susisuka kaip i kokona koki, kojos nuogos, o as megstu but visa uzsiklojus biggrin.gif
Atsakyti
Laabas 4u.gif

Mano naktis sokiai.gif sokiai.gif
na 4 krūminiai kalas vienu metu - tai ko norėt rolleyes.gif
tai po to jėgų neturiu daug kam... ax.gif
---
aš ir turiu džiovyklę wub.gif (vajei kaip pagerina gyvenimą), kol jos neturėjau - beveik viską lyginau. Dabar tik dalis lieka, kuriai lygintuvo prireikia, o patalynę po džiovyklės nebreik lygint (bent jei aš neperdžiovinu, o po jos išpurtau ir pakabinu - būna lygutėlė - nemėgstu nelygintos patalynės)

OJE - toks aparačiukas kurs išrušiuoja praverstų ir man thumbup.gif

QUOTE(Tensei @ 2013 04 29, 17:22)
Mazius laistytuvo is ranku nepaleido  lotuliukas.gif viskas prilaistyta , net drabuziai 

kaifas nu ... thumbup.gif

te tau 4u.gif kad greit pataisytų
---

patalynė - tai satinas wub.gif bet to pačio satino būna skirtingo, turim vieną - tokią... niam niam biggrin.gif Sisley firmos... santuokos metinių proga nusipirkom - gerokai brangesnė, bet verta.

---
miegam po viena didele kaldra smile.gif a mes megėjai jaust vienas kitą, kad ir pvz koją tik priglaust...
būna kartais kad nepasidalinam lotuliukas.gif

---

zodiakai: MB ožiaragis, na... nuostabus žmogus . Kartais sunku, bet visumoj - lengva su juo gyvent wub.gif
Vyriausias - svarstyklės: myli gyvenimą išskėstom rankom - jam reik visko... daug... čia ir dabar... lengvai bendrauja, linksmas, pykti ilgai nemoka. Jam reik daug žmonių, veiksmo, vis kažko naujo smile.gif fainuolis ...
duodu laisvę pačiam rinktis, kad ir ilgai užtrunka, bet jau prasimušė.
sunku jam bus, nes neatskirs su kuo gerai yra draugaut, su kuo ne - ners visa stačia galva, degs, bet vistiek nepyks ir vėl ners ten pat.
Viduriukas - skorpionas: ojojoiii... smile.gif jau daba lengviau, nei prieš metus buvo, bet su juo ojojoiii smile.gif jį vadinu: mano čili pipiriukas biggrin.gif jis mus daug ko išmokino ir manau dar labai daug ko išmokins.
su juo tik švelnumu įveikiam sunkumus. Skorpionas pliius viduriukas.
O jauniausias - žuvis: kolkas nelabai ką galiu pakomentuot. Bet fainas vaikas biggrin.gif
bet vistiek manau labai daug priklauso kokioj šeimoj užauga, ką mato, koks supratimas - o visi kiti priedai - ir lieka priedais.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 04 30, 09:22)
Tai del zoo viskas aisku, laukiam tinkamo oro ir galesim eit  4u.gif

Patalyne satino pati paciausia  wub.gif Mes miegodavom po atskirom, nes mb susisuka kaip i kokona koki, kojos nuogos, o as megstu but visa uzsiklojus  biggrin.gif

išvijai? lotuliukas.gif

Atsakyti
sveikutes.
ziuriu darbo savaite man darosi mazai 24val. per para doh.gif
kalbejot apie patalynes,patinka tokia kur idejo OJE ir svelni ir lygint neteikia rolleyes.gif silkines nemegstu,kaip ir naktinuku silkiniu schmoll.gif miegam po atskirom kaldrom,nes as megstu susisukt i ja biggrin.gif
skalbiniu dziovintuves neturiu,senai galvoji pirkti,ale sustoju pagalvojus,gal labai elektros rys g.gif

benux uz vargo naktele 4u.gif Karinuks jums irgi 4u.gif Tensei kad masiniuka greiciau sutvarkytu 4u.gif OJE kaip sveikatos i vakara? 4u.gif

einu kiemukan,saulute uzsilde,pailsesiu truputuka vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 30, 16:49)
išvijai?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Labos plepiosios .. pasiilgau jau ... sian visa diena buvau bitute ....
Ryte kazko nekaip jauciaus, tai beziuredama fashion jauciau kaip luztu, nuejau i lova ir neima miegas doh.gif bet prisiverciau ... pabudau ir mastau reik sokt is lovos ir lekt i miesta... rengiuos ziuriu ant veido miego rauksles .. nukaip tik varyt i lauka biggrin.gif
Tai va prisipirkau medziagu.. nes vis dar esu bais patenkinta sukurtu modeliuku ir prigauta ideja .. zodziu praverciau burdos vasaros tendencijas .... Bet tiek to .. sakiau XL siusiu kai paprasys ax.gif
Tai va isdrysau , nes as drasi kai triusis ... i lenku padre pirma karta uzlekti ax.gif mat labai reikejo manu kruopu ir kondencuoto pieno ir kaktusu sulciu ir lenkisku dezreliu ir jakobs 3in 1 lotuliukas.gif Tai va .. sedizu kepu varskes apkepa, geriu savo jakobs ir laukiu kada plaukai nusidazys.. apsikirpti jau apsikirpau ... tai va .. zodiu dar tik apie 16 val .... bet visai nieko viskas bigsmile.gif Apkepe per daug romo gavos lotuliukas.gif
As nemiegu po viena... ir aplamai dazniausiai miegu kitam kambaryje.. nes mano maziui buvo iskiles klausimas, kodel broliai kartu, mama su teciu kartu.. tai kodel jis vienas rolleyes.gif tai pagailo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 30 balandžio 2013 - 17:50
QUOTE(Karinuks @ 2013 04 30, 12:54)

as nepamenu kaip mano vaikams augo dantys ax.gif Pamenu tik kad mazius 2 val.. kazkodel pradedavo vemti ir taip visa menesi ... maniau kad nuo baseino rolleyes.gif bet praejo kazkaip .. tik viduri nakties tekdavo valyti viska ir keisti patalus doh.gif
Kiek pazystu oziaragiu vyru jie tikrai nuostabus mirksiukas.gif ir karjeros poziuriu ir psihologiniu, seksologiniu poziuriu pagal suderinamuma lotuliukas.gif
Kaip nuostabiai skamba tos svarstykles wub.gif tokio maziaus ir as noriu wub.gif Na ka padarysi, kad des stacia galva ... svarbu eis vel ... nei depresuos ... krimsis, save kaltins ir pasiduos unsure.gif
Na ar skorpionas ar liutas .. cia jau vidurinio vaiko sindromas .. kazkodel daugelis apie tai kalba ir kad su antru vaiku tai ojei kiek pamoku ...
Mano mazius ir zuvis ... matau kad su realybe jam sunkiai ... apsirenk...mama as nekoku, tu man padek ... atsinesk .. bando kazka padaryti ir nesigauna .. nu tikrai neturi ranku .... bet va kalbos kiek ir fantazijos rolleyes.gif ir kaip sujungia visokius nematomus dalykus ... ir siaip labai meilus .... MAMA: daznai dabar sako... AS TAVE MYLIU wub.gif ir siaip patinka jam su zmonemis labiau nei su kokia nors veikla ... nei jam piesti patinka nei jam konstruoti patinka .. jam smagu lauke stebeti, eiti pasivaikscioti ... zodziu eteities SVAJOTOJAS .... rasys meiles romanu knygas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 30, 19:40)
kaktusu sulciu ....

tu jas geri ar kur nors naudoji?kas per skonis,pirma karta apie tokias girdziu ax.gif
o pas jus rusu parduotuves nera?

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 04 30, 20:02)
bet va kalbos kiek  ir fantazijos  rolleyes.gif ir kaip sujungia visokius nematomus dalykus ...  ir siaip labai meilus .... MAMA:  daznai dabar sako... AS TAVE MYLIU  wub.gif ir siaip patinka jam su zmonemis labiau nei su kokia nors veikla ... nei jam piesti patinka nei jam konstruoti patinka .. jam smagu lauke stebeti, eiti pasivaikscioti ... zodziu eteities SVAJOTOJAS .... rasys meiles romanu knygas  bigsmile.gif

kaip grazei aprasei wub.gif
Atsakyti