QUOTE(Panikė @ 2013 05 01, 09:53)
O vat norėjau paklausti, kaip ruošiatės tokiom distancijom? Kokius atstumus maždaug bėgiojat per treniruotes/kaip dažnai? Kaži gal reikia kokias intervalines daryti, ar užtenka ir krosiukų? Aš pati bėgioju maždag po 5-6km 4dienas, 1laisva ir t.t. Svajoju irgi apie kokias didesnes varžybas, bet pirmam kartui galvoju 10km užteks, žiūrėsiu kaip seksis, tada gal ir pusmaratonį. Manau ištvermės turiu, nes įsivažiuoju tik po kokių 3km, tik aš iš lėtųjų bėgikų, per treniruotes bėgu 6,5-7min greičiu
Labai spec pasiruosimo kaip ir neturiu, tiesiog jau metai kaip intensyviai begioju (priklausomai nuo metu laiko nuo 1-2 iki 3-6 kartu per savaite). Mano treniruociu metu begami atstumai dazniausiai 7 arba 10 km. retkarciai(karta per 2 savaites) nubegu 15 -18 km. ir viskas. As irgi ne is tu, kurios greitai bega

bet turiu istvermes

mano greitis per treniruotes svyruoja nuo 8 iki 10,8 cia matyt nuo nuotaikos ir nuo savijautos ta diena priklauso.
QUOTE(bamba @ 2013 05 01, 13:05)
aš abiejuose bėgt planuoju po 21km. Labai laukiu

O jūs gal ir abiejuose planuojat?
gyvenciau as arciau ir as i Trakus noreciau
QUOTE(Panikė @ 2013 05 01, 14:13)
Apie papildus galvojau, bet nežinau kokius, geriu bendrus multivitaminus moterims, žuvų taukus, vitaminus plaukams ir raumenukam baltyminius kokteilius kartais..
aš nežinau tiksliai nuo ko, bet man paskauda ir kelius ir tą priekinį kaulą, nepamenu kaip vadinasi (tarp pėdos ir kelio), buvo vienu metu taip skaudėjo lankstant koją per kelį, bijojau kad kažkas labai rimto, bet praėjo po truputį patepliojus vaistais, retkarčiais paskauda kai persistengiu ar šiaip tokie jautroki būna, net nemoku paaiškint.. neturiu saiko kartais
as geriu c vitamina, kalci su vit D ir E, amino rugstis.
Man keliai skauda ir jautrus pasidaro kai ilginu distancijas, bet pripratus prie tokio kruvio as ju visai nebejauciu. Va antkauliai (vieta tarp pedos ir kelio

) manes iki galo taip ir nepaleidzia. Paskauda kai tik prabegu 4-5 kartus per savaite
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 01, 17:33)
O su kokia avalyne bėgat?
Del begimo avalynes

na cia teoriju daug, o kuri teisinga kiekviena pasirenkam pagal save. Man geriausiai begt su Vibramais (isbandzius daug ir ivairiu begimui skirtu bateliu) man skauda maziausiai, koja jauciasi geriausiai, tik va blauzda "uzsipumpuoja" labiausiai