Aš šią savaitę savo planą įvykdžiau 2 km kiekvieną darbo dieną ir 6 km sekmadienį
Visai lengvai tuos 6 km apsukau, kaži, ar rytoj nesijaus.

QUOTE(liusė @ 2013 05 05, 11:47)
Aš šią savaitę savo planą įvykdžiau 2 km kiekvieną darbo dieną ir 6 km sekmadienį
Visai lengvai tuos 6 km apsukau, kaži, ar rytoj nesijaus.

Šaunuolė! Manau, neturėtų nieko per daug skaudėti

Šiandien po treniruotės Nike klubas vaišino ne tik Neptūno vandeniu, bet ir natūraliu Dobilo jogurtu. O jau kaip skanu po 5 km bėgimo buvo

QUOTE(Amarcord @ 2013 05 05, 12:59)
Šiandien po treniruotės Nike klubas vaišino ne tik Neptūno vandeniu, bet ir natūraliu Dobilo jogurtu. O jau kaip skanu po 5 km bėgimo buvo

Ir šalta arbata vaišino!

QUOTE(mylimuke @ 2013 05 05, 12:43)
Ane? Šitą faktą praleidau

Kelintą valandą jūs dažniausiai bėgiojat? Man dabar tinkamiausias laikas apie 21 val. Rytais ir dienomis nematau prasmės bėgiot.
QUOTE(Stabilus @ 2013 05 05, 18:17)
Kelintą valandą jūs dažniausiai bėgiojat? Man dabar tinkamiausias laikas apie 21 val. Rytais ir dienomis nematau prasmės bėgiot.
aš bėgu tada, kai turiu laiko. Kartais rytais, kartais dieną ir kartais vakare

QUOTE(bamba @ 2013 05 05, 20:44)
aš bėgu tada, kai turiu laiko. Kartais rytais, kartais dieną ir kartais vakare
O kodėl nėra prasmės rytas ir dienomis?
Man jokio skirtumo kada bėgu, džiaugiuos bet kuriuo dienos metu laiko bėgimui radus (aišku dažniausiai būna po darbo)

Pamenu kai bėgau ryte, tada grįžau po krosiuko ir kaip apėmė tingulys, kaip kritau į lovą taip ir pramigau pusę dienos. Vienu žodžiu viskas išsiderino. O vat vakare tai parlekiu, dušiukas, stiklinytė vandens prieš miegą, koks nors vakarinis filmas ir čiučia liulia. O ryte -500 g.

QUOTE(Stabilus @ 2013 05 05, 19:12)
Pamenu kai bėgau ryte, tada grįžau po krosiuko ir kaip apėmė tingulys, kaip kritau į lovą taip ir pramigau pusę dienos. Vienu žodžiu viskas išsiderino. O vat vakare tai parlekiu, dušiukas, stiklinytė vandens prieš miegą, koks nors vakarinis filmas ir čiučia liulia. O ryte -500 g. 

aš pabėgiojus ir nepavalgius numirčiau

O dėl ryto, tai matyt nuo organizmo priklauso, aš neaptingstu per daug, nors šiaip mieliau bėgu vakarais, nes ryte sunku prisiversti

QUOTE(Amarcord @ 2013 05 05, 14:00)
Ane? Šitą faktą praleidau
Po bėgimo jau mankštos nebedariau, patraukiau parko takeliais namų link. Man kaip tik psichologiškai lengviau bėgti kompanijoje. Bet kalbėtis, bendrauti bėgdama negalėčiau, tiesiog patinka, kai šalia dar kas nors bėga.

Man kartu per varžybas, motyvuoja neatsilikti, o treniruotis mėgstu savu tempu, pagal nuotaiką - kartais lėčiau, kartais greičiau. Ir dar dauguma pradžioj plėšosi greit, kol jėgų turi, paskui pompa, tai kompanijoj jei bėgi ir išsiderini kartu su visais.

QUOTE(Stabilus @ 2013 05 05, 20:17)
Ryte neturiu jėgų, ypač jei dar nevalgius, po to jau ir skrandį pradeda skaudėt. Man geriausia po pietų ar šiek tiek vakarop, daugiausia energijos.
QUOTE(Stabilus @ 2013 05 05, 19:17)
as begioju tik ryte, kai nuvedu vaika i darzeli

Man atrodo, įpratimo reikalas tas bėgimo laikas. Kažkada bėgiodavau vakare apie 21 val. ir ryte atrodė labai sunku bėgt. Dabar bėgioju ryte prieš 7 ir tinka man užsidedu pliusiuką dienos pradžioj ir ramu
Savaitgaliais bėgu vėliau, apie 11 val. gaunasi, pastebėjau, kad geriau bėgt nevalgius.
Papildyta:
Man irgi taip pat
, bet tikiuosi, kad visgi pavyks kada į treniruotę Vingio parke ištaikyt, įdomu.

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 05, 21:07)
Man kartu per varžybas, motyvuoja neatsilikti, o treniruotis mėgstu savu tempu, pagal nuotaiką - kartais lėčiau, kartais greičiau. Ir dar dauguma pradžioj plėšosi greit, kol jėgų turi, paskui pompa, tai kompanijoj jei bėgi ir išsiderini kartu su visais.
O vienai bėgant tempas per visą bėgimą gan tolygus mano.

Man irgi taip pat