Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XIII

QUOTE(Notmiau @ 2013 05 01, 17:24)
aga, as ir siandien pasiskaitinejau, tai man nereiketu iki tiek, geriau maziau, tada riebalai degs.
kai apdegs (kada gi po velniu  biggrin.gif ) riebalai, tada jau galima bus ir sirdi stiprint...
gal reiks, kiek begt, o geriau tada kokia valanda eit greitu ejimu, jo metu mano ritmas 130-140 tame tarpe svyruoja.

Galėtų ir 120-130 svyruot smile.gif žodžiu nebijokit esant reikalui ir risnoti 6-7km/h greičiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 05 01, 17:19)
Galėtų ir 120-130 svyruot  smile.gif  žodžiu nebijokit esant reikalui ir risnoti 6-7km/h greičiu  smile.gif

aha, supratau, kad anksti ristuno kumele vaidint biggrin.gif jei noriu lasinius tirpdyt.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieškojau informacijos visai kitu tikslu, o radau visokių įdomių faktų apienemalonius dalykus, susijusius su bėgimu, kodėl taip atsitinka ir kaip spręsti. Apie "girgždančius sąnarius" taip pat yra.

http://www.runnerswo...nce?page=single
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 01, 18:56)
as irgi manau kad del avalynes  g.gif as nusipirkau nerealius sporbatukus, visi skausmai baigesi  smile.gif

Na kad nea, turiu adidas ir pumos specialiai pritaikytus, bėgu tik bėgimui skirta avalyne.. Aš kažkaip manau, kad per intensyvios treniruotės, nes anksčiau taip smarkiai nesportavau ir bėgioti ne taip seniai pradėjau, nepaminėjau, kad dar su dviračiu daug važinėju, minam po 30-60km savaitgaliais į/iš darbo kasdien.
Bėgu visaip, kartais nuo piršto (tik ne ant kulno), bet šiaip stengiuosi, kad per vidurį leistųsi, nes nuo pirštų ''užsipompuoja'' blauzda labai:)
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 05 02, 16:44)
nes nuo pirštų ''užsipompuoja'' blauzda labai:)

Tą patį pastebėjau aš kai vargau besistengdama teisingai bėgt smile.gif Labai blauzdos jautėsi kad dirba. O kai paprastai, nuo kulno ar laiau viduriu pėdos g.gif bėgu, labiau jaučiasi užpakalinė šlaunų pusė (kas man daug aktualiau lotuliukas.gif ) O kadangi taip ir bėgt lengviau, ne vargas o mėgaujuosiu krūviu, tai tai ir darau. Batai specialūs bėgimo visokiais ten geliniais padais tai gal nesubyrėsiu g.gif Kol kas nieko negero nejaučiu... Na ir krūviai mano gal mažesni, aš į maratonus nesiruošiu, tik uodegą dailint noriu ax.gif biggrin.gif Tai tokiu tursenimu neatmušu kojikių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2013 05 02, 18:48)
Tą patį pastebėjau aš kai vargau besistengdama teisingai bėgt smile.gif Labai blauzdos jautėsi kad dirba. O kai paprastai, nuo kulno ar laiau viduriu pėdos  g.gif  bėgu, labiau jaučiasi užpakalinė šlaunų pusė (kas man daug aktualiau  lotuliukas.gif  ) O kadangi taip ir bėgt lengviau, ne vargas o mėgaujuosiu krūviu, tai tai ir darau. Batai specialūs bėgimo visokiais ten geliniais padais tai gal nesubyrėsiu  g.gif  Kol kas nieko negero nejaučiu... Na ir krūviai mano gal mažesni, aš į maratonus nesiruošiu, tik uodegą dailint noriu  ax.gif  biggrin.gif Tai tokiu tursenimu neatmušu kojikių smile.gif

aš tik pradedančioji bėgikė, irgi pabandžiau bėgti pirštų galais, tai labai blauzdos įskausta, dedu pėda per vidurį, nei ant kulno nei ant pirštų, tiesiog per vidurį, taip lengviau. Šiandien vėl įveikiau 5 km, per 35 min. su endomondo programėle, pasižiūrėjau tai net rodo mano stadioną kur bėgioju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 05 02, 19:23)
aš tik pradedančioji bėgikė, irgi pabandžiau bėgti pirštų galais, tai labai blauzdos įskausta, dedu pėda per vidurį, nei ant kulno nei ant pirštų, tiesiog per vidurį, taip lengviau. Šiandien vėl įveikiau 5 km, per 35 min. su endomondo programėle, pasižiūrėjau tai net rodo mano stadioną kur bėgioju thumbup.gif

Ir aš taip pat statau, nuo kalniuko bėgdama sąmoningai stengiuosi priekine pėdos dalim stotis.
Šiandien irgi įveikiau 5 km, pagerinau savo rezultatą, per 33 min 39 s nubėgau bigsmile.gif Labai patinka ir man endomondo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 gegužės 2013 - 19:39
QUOTE(Panikė @ 2013 04 30, 19:08)
gal bėgikės dar kokių knygų rekomenduotumėt? Gal kokių knygų su tempimo pratimais ar apskritai naudingų knygų susijusių su sportu, mityba, sveiku gyvenimo būdu? smile.gif

G.Dailydytė - Piotras Silkinas: Europą įveikęs kretingiškis. Ištvermingiausio planetos bėgiko išpažintis, 2012.
Šita ir Maratono laukas mano knygų sąraše dar laukia smile.gif

Permečiau akim kelis paskutinius psl., matau, kelios ruošiasi pusmaratoniui smile.gif Sakykit, kada pradėjot bėgiot, per kiek laiko galima pasiruošt tam pusmaratoniui, maratonui? Aš nuo naujųjų dar tik bėgioju, pradžioj nepersistengdama, bet dabar pajutau kaifą ir tikrai nesustosiu thumbup.gif
Atsakyti
Knyga apie raumenų tempimo mankštą

Kaip pasiruošti pusmaratoniui per 100 dienų

Apie pasiruošimą (ir ne tik) Bostono maratonui
Atsakyti
Kam dar reikėjo knygų, tik anglų k. Running Notes
Atsakyti
O man sunkiai bėgiot sekasi verysad.gif Bėgu 4min, o tris einu, aišku jei ir dar tas tris pajėgiu išbėgt unsure.gif Motyvacija vis mažėja ...
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 05 03, 10:11)
O man sunkiai bėgiot sekasi verysad.gif Bėgu 4min, o tris einu, aišku jei ir dar tas tris pajėgiu išbėgt unsure.gif Motyvacija vis mažėja ...

O kas vyksta - fiziškai pavargsti, širdis permušinėja, oro trūksta? Kokiu greičiu bėgi? Kiek laiko jau bandai bėgioti ir kokiu dažnumu?
Atsakyti