Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 12 tema

sakykite, iš čia užsisakius roletus ar žaliuzes http://www.otto.lt/n...etai/58041689__, reikia matuoti pačius langus, ilgį ir plotį, rėmo neimti? g.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, jeigu pas mane langas neatidaro, tai tokius http://www.otto.lt/n...etai/25150972__ susidėti be šansų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 07 27, 15:53)
sakykite, iš čia užsisakius roletus ar žaliuzes http://www.otto.lt/n...etai/58041689__, reikia matuoti pačius langus, ilgį ir plotį, rėmo neimti?  g.gif
Papildyta:
ir dar klausimas, jeigu pas mane langas neatidaro, tai tokius http://www.otto.lt/n...etai/25150972__ susidėti be šansų  schmoll.gif

1.jei montuosite ant varcios, tai matuojate varcios ploti.
2. Jei langas neatsidaro, tai reiks nenaudoti tu kabliuku, tik tas detales plastikines prisukti prie remo, ten yra specialiai padarytos skylutes varztams. Atidziau paziurekite video.
Atsakyti
Sveikutės gal patartumėte,kokias man užuolaidas pirkti šiam kambariui,norim gal tik dieniniu,neilgų,ačiū jei patarsite 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2013 07 24, 08:57)
Sveikos,
gal kas galit rekomenduoti siuvėją Vilniuje, reikėtu romanečių. Ačiū.

Mane irgi domina gera romanečių ir užuolaidų siuvėja Vilniuje. Dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Norėjau paprašyti pagalbos. Remontuojame buta ir turime senojo seiminiko pirktus ruletus, bet deja juos nuimant pradėjo byrėti saulės nualintos plastmasinės dalys. Gal kas esate matę ir žinote kas prekiauja tokio tipo roletais kaip mano nuotraukose? Jau puse Kauno aplėkiau ir nė vienoje žaliuzių parduotuvėję neradome nieko panašaus.
Va tokie jie:
user posted image
user posted image

Kadangi kitos dalys yra dar tikrai geros, o medžiaga taip pat priziureta tai labai gaila keisti roletus vien del plastmasiuku sad.gif
Aciu.
Atsakyti
O tu plastmasiuku neina graziai suklijuoti.

Atsakyti
QUOTE(mindogas @ 2013 08 08, 13:59)
Labas,
Norėjau paprašyti pagalbos. Remontuojame buta ir turime senojo seiminiko pirktus ruletus, bet deja juos nuimant pradėjo byrėti saulės nualintos plastmasinės dalys. Gal kas esate matę ir žinote kas prekiauja tokio tipo roletais kaip mano nuotraukose? Jau puse Kauno aplėkiau ir nė vienoje žaliuzių parduotuvėję neradome nieko panašaus.
Aciu.

Kaži ar berasit...jie keičiasi ir tobulėja. Galima pakeist visą tą mechanizmą.Man taip buvo. įdėjom kiek naujesnį ir tiko.
Atsakyti
Galbut kvailas klausimas,bet paklausiu tongue.gif
Uzsisakant uzuolaidas,tarkim salonuose,jie gali ir karnizus pagaminti?
Pvz as zinau ko as noriu,langai visiskai pliki,tai ar galiu tiketis,kad viena firma viska padarys?
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2013 08 09, 10:36)
O tu plastmasiuku neina graziai suklijuoti.

Deja bet ne. Perkaitinta plasmase labai trapi ir jei klijuoji viena vieta tai luzta kita. Praktiskai sia plasmase galima butu sulyginti su savaime suiranciu pirkiniu maiseliu.
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 08 09, 10:39)
Kaži ar berasit...jie keičiasi ir tobulėja. Galima pakeist visą tą mechanizmą.Man taip buvo. įdėjom kiek naujesnį ir tiko.

Sito klausinejau parduotuvese. Jei noreciau vel tureti kasetini roleta tai galiu pirkti visa nauja mechanizma o jie sena medziaga perklijuotu nat jo, bet tada pradedi galvoti ar verta pasilikti ta sena medziaga kai jau uz viska moki daugiau nei puse naujo roleto kainos. Butent todel ir oeskau gal dar kur imanoma rasti sia dali.
Atsakyti
QUOTE(mindogas @ 2013 08 10, 07:32)
Deja bet ne. Perkaitinta plasmase labai trapi ir jei klijuoji viena vieta tai luzta kita. Praktiskai sia plasmase galima butu sulyginti su savaime suiranciu pirkiniu maiseliu.
Papildyta:

Sito klausinejau parduotuvese. Jei noreciau vel tureti kasetini roleta tai galiu pirkti visa nauja mechanizma o jie sena medziaga perklijuotu nat jo, bet tada pradedi galvoti ar verta pasilikti ta sena medziaga kai jau uz viska moki daugiau nei puse naujo roleto kainos. Butent todel ir oeskau gal dar kur imanoma rasti sia dali.

Tu pabandyk paklaust nusipirkt visus vidurius su grandinėle
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2013 08 08, 12:15)
Mane irgi domina gera romanečių ir užuolaidų siuvėja Vilniuje. Dėkoju.  4u.gif

Jungiuosi prie paiesku.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 08 09, 21:11)
Galbut kvailas klausimas,bet paklausiu  tongue.gif
Uzsisakant uzuolaidas,tarkim salonuose,jie gali ir karnizus pagaminti?
Pvz as zinau ko as noriu,langai visiskai pliki,tai ar galiu tiketis,kad viena firma viska padarys?

Taip, tikrai ir ismatuoja, parduoda, pakabina. Tik mokekit.
Atsakyti
QUOTE(mindogas @ 2013 08 10, 08:32)
Papildyta:

pati kasete ar plasmasine ar metaline
jei plasmasine eurivila jei metaline lauresta kreipkites
Atsakyti