Naturaliuose sampunuose nera sintetiniu silku ir silikonu kurie graziai uzglotnina plauka ir plaukai svelnus bei zvolgantys kaip reklamoje. Issiplovus plaukus naturaliu sampunu is karto matosi realus plauku stovis. Labai liudnas buvo mano tikrasis plauku stovis pradejus naudoti naturalius sampunus.
Merginos o kuris JMO sampunas tiktu sviesintiems, nusausejusiems plaukams? Geriau butu kremas-sampunas, man jie labiau pritinka nei skaidrus sampunai.
QUOTE(micefee @ 2013 05 05, 00:08)
Nėra jo nei Lietuvoj, nei Norvegijoj pirkti, bet jie iš to puslapio siunčia ir ten, ir ten.
O su tom ph juostelėm gera idėja.
Pasidalinkit po to atradimais jei bandysit.

Sudominot su ta PH teorija

P.S. Situ sampunu yra Osle Frelse parduotuvej Markveien 51

QUOTE(Ereba @ 2013 05 05, 23:17)
Man, kaip ir micefee, labiausia tinka Jmo šamp.
O man JMO tik 'citrus detangler tinka ir veido/kuno priemones - sampunai ir kondicionieriai labai vidutiniski. Nors pvz vyrui patinka ir naudoja jis.
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 05, 23:28)
Merginos o kuris JMO sampunas tiktu sviesintiems, nusausejusiems plaukams? Geriau butu kremas-sampunas, man jie labiau pritinka nei skaidrus sampunai.
JMO puslapyje paziurekit - man rodos bus isskirstyta pagal plauku tipus (bent veido priemones isskirsto). Man atrodo 'honey & hibiscus' gerai drekinantis, turetu tikt pazeistiems plaukams.
QUOTE(gatinha2 @ 2013 05 05, 23:38)
Kainos gundancios, bet kad siuntimas i uk £9.30
Galvojau ka is hauschkos deco griebt... 

kainos nerealios, o siuntmas juk atsiperka jau imant pora prekyciu

QUOTE(Redgrape @ 2013 05 05, 22:46)
P.S. Situ sampunu yra Osle Frelse parduotuvej Markveien 51
Bet siustis greiciausiai pigiau iseitu...

O geras, žinau šitą parduotuvę, prie pat namų, bet niekada nebuvau užsukusi... Jaučiu tikrai vis tiek pigiau bus siųstis.

QUOTE(Nidulia @ 2013 05 05, 23:28)
Naturaliuose sampunuose nera sintetiniu silku ir silikonu kurie graziai uzglotnina plauka ir plaukai svelnus bei zvolgantys kaip reklamoje. Issiplovus plaukus naturaliu sampunu is karto matosi realus plauku stovis. Labai liudnas buvo mano tikrasis plauku stovis pradejus naudoti naturalius sampunus.
Žinau, man viskas gerai buvo ir iš pradžių, ir dabar, tiek kad daug antenų turiu, trumpų plaukučių ir t.t., ir jas labai pašiaušią kokioms 2 valandoms, kol pilnai išdžiūna ir susiguli

Manau cinko šamp. ir tiktų, jis kartu su kondicionieriumi. Kreminis ir yra, tirštesnis nei tie skaidrūs

QUOTE(Ereba @ 2013 05 06, 08:48)
Manau cinko šamp. ir tiktų, jis kartu su kondicionieriumi. Kreminis ir yra, tirštesnis nei tie skaidrūs

Ir as taip issisifravau, kad sis man turetu tikti. Reikia paieskoti, kur nusipirkti megineliu ar pas merginas-likuciu. Uz tokia kaina pirkti aklai visa pakuote-savizudybe:)
Merginos, Bioteka "Panoramoje" dar yra? Keitesi Panoramoje tos visos krautuveles, tai sunku suprasti dabar
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 11:07)
Ir as taip issisifravau, kad sis man turetu tikti. Reikia paieskoti, kur nusipirkti megineliu ar pas merginas-likuciu. Uz tokia kaina pirkti aklai visa pakuote-savizudybe:)
Merginos, Bioteka "Panoramoje" dar yra? Keitesi Panoramoje tos visos krautuveles, tai sunku suprasti dabar
Tikrai yra

O koks purškalas nuo uodų ir erkių efektyviausias?

QUOTE(Leveret @ 2013 05 06, 15:22)
nuo uodu, viskas kas su citronella. Pirkau Nimfali citronelos purskala. Man tai sleiksciai smirdi citronella, bet ka darysi. Sako uodus atbaido arbatmedziu ir levandu eteriniai.
i | Skelbimai forume draudžiami. |
shopingas, tikrai nemirtina. Tik, zinot, kai jau uzsidega kas, tai nors mirk:)
Reikes dar karta detangeri ismeginti. JMO tik viena detangeri turi? nerolio, ania? Sausiaplaukes, nuplaunat detangeri ar paliekat?
Reikes dar karta detangeri ismeginti. JMO tik viena detangeri turi? nerolio, ania? Sausiaplaukes, nuplaunat detangeri ar paliekat?
QUOTE(Nidulia @ 2013 05 06, 15:57)
shopingas, tikrai nemirtina. Tik, zinot, kai jau uzsidega kas, tai nors mirk:)
Turi ir rozmarinų/pipirmėtės.