QUOTE(mammy1 @ 2013 07 05, 20:04)
linkiu sekmes
kazin kada si laime aplankys....
sveikinu
QUOTE(pelkių boba @ 2013 07 05, 21:18)
Tarkim, randami aukščiausio lygio pokyčiai (po konizacijos). Kas yra radikalus pašalinimas tokių ląstelių? Šalinama gimda su kiaušidėm, o kaip kaklelis, jį šalina (ar neįmanoma to padaryti)?
radikalus - kai pjuvio ribose neilieka blogu lasteliu. Cia kalba apie kaklelio jovima o ne apie gimdos ir t.t. gimda ir kiausides salinamos tik tada kai jau tikrai yra kurios nors stadijos vezys ir jis plinta.
Papildyta:
QUOTE(petija @ 2013 07 05, 20:34)
tai tas cin3 tas pats kas cis? nesuprantu...pasimetus esu visai nes man po konizacijos cis tai kaip ir vezys, o cin 3 tai nera vezys
Papildyta:
ir kaip mergaitems paskui su ta cis diagnoze po konizacijos? ar imanoma kad ji jau bus ispjauta? ir busiu sveika ar cia jau man vezys ir visos jo pasekmes
matot, yra labai plona riba tarp cin3 ir cis. Cis yra ikivezinis auksto laipsnio pakitimas. Vezys tada kai jis jau inavizinis, nuo pirmos stadijos, kai plinta. Su cis diagnoze visiskai tas pats kas cin2, ar cin 3. Jei konizacijos metu viska pasalino - jus skaitotes pagydyta tik reikia nepamirsti reguliariai tikrintis