Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

tai tas cin3 tas pats kas cis? nesuprantu...pasimetus esu visai nes man po konizacijos cis tai kaip ir vezys, o cin 3 tai nera vezys
Papildyta:
ir kaip mergaitems paskui su ta cis diagnoze po konizacijos? ar imanoma kad ji jau bus ispjauta? ir busiu sveika ar cia jau man vezys ir visos jo pasekmes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2013 07 05, 19:34)
tai tas cin3 tas pats kas cis? nesuprantu...pasimetus esu visai nes man po konizacijos cis tai kaip ir vezys, o cin 3 tai nera vezys
Papildyta:
ir kaip mergaitems paskui su ta cis diagnoze po konizacijos? ar imanoma kad ji jau bus ispjauta? ir busiu sveika ar cia jau man vezys ir visos jo pasekmes schmoll.gif

cin3/cis yra IKIVEZINIS. ji pasalinus radikaliai jokiu pasekmiu tolimesniu nera.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 07 05, 20:56)
cin3/cis yra IKIVEZINIS. ji pasalinus radikaliai jokiu pasekmiu tolimesniu nera.

Tarkim, randami aukščiausio lygio pokyčiai (po konizacijos). Kas yra radikalus pašalinimas tokių ląstelių? Šalinama gimda su kiaušidėm, o kaip kaklelis, jį šalina (ar neįmanoma to padaryti)?
Atsakyti
QUOTE(pelkių boba @ 2013 07 05, 20:18)
Tarkim, randami aukščiausio lygio pokyčiai (po konizacijos). Kas yra radikalus pašalinimas tokių ląstelių? Šalinama gimda su kiaušidėm, o kaip kaklelis, jį šalina (ar neįmanoma to padaryti)?

radikalus, kai pasalinamos visos blogos lasteles ir kaklelyje nieko blogo nelieka. tuom viskas ir baigiasi. niekas gimdos ir kiausidziu neliecia. tiesiog paskui tik reikia dazniau tikrintis nei iprastai.
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 05, 19:04)
rekomenduojama po 6 sav.
man gydyt sake- kai nustos teplioti. (ir zinoma ne anksciau kaip po menesio_)
o buvo taip,kad..baige teplioti...palaukiau 2 diena, ir susirgau.
tad po menesiniu ir pradejom..
Buvo praeje 5 sav, ir viskas ciki.

dbr dirbam prie  nestuke.gif

kazin kada si laime aplankys.... wub.gif

O aciu..as irgi skaiciau,kad po 6 sav,bet as jauciuosi jau po 4 sav gerai wink.gif Idomi man jusu nuomone buvo..kaip kas jautesi...wink.gif
Atsakyti
svarbu pasibaige isi kraujavimai, o man ir menesines...svelniai pabandem ir viskas ciki smile.gif beja, ir gyjimas man buvo geras, ir visa kita.
Vienu metu buvo kraujavimas su kresuliais...tai isisgandau, bet ten gal kaip ir menesines buvo...nelabai supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy1 @ 2013 07 05, 20:04)
linkiu sekmes  4u.gif

kazin kada si laime aplankys.... wub.gif

sveikinu 4u.gif
QUOTE(pelkių boba @ 2013 07 05, 21:18)

radikalus - kai pjuvio ribose neilieka blogu lasteliu. Cia kalba apie kaklelio jovima o ne apie gimdos ir t.t. gimda ir kiausides salinamos tik tada kai jau tikrai yra kurios nors stadijos vezys ir jis plinta.
Papildyta:
QUOTE(petija @ 2013 07 05, 20:34)
Papildyta:

matot, yra labai plona riba tarp cin3 ir cis. Cis yra ikivezinis auksto laipsnio pakitimas. Vezys tada kai jis jau inavizinis, nuo pirmos stadijos, kai plinta. Su cis diagnoze visiskai tas pats kas cin2, ar cin 3. Jei konizacijos metu viska pasalino - jus skaitotes pagydyta tik reikia nepamirsti reguliariai tikrintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 liepos 2013 - 09:56
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 06, 10:53)
radikalus - kai pjuvio ribose neilieka blogu lasteliu. Cia kalba apie kaklelio jovima o ne apie gimdos ir t.t. gimda ir kiausides salinamos tik tada kai jau tikrai yra kurios nors stadijos vezys ir jis plinta.

Vadinasi, jei nepavyksta pirmu kartu, kartojama tol ir tiek, kol pavyksta viską išpjauti? O taip nebūna, kad visas kaklelis apimtas tomis blogomis ląstelėmis (?), kas daroma tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(pelkių boba @ 2013 07 06, 12:20)
Vadinasi, jei nepavyksta pirmu kartu, kartojama tol ir tiek, kol pavyksta viską išpjauti? O  taip nebūna, kad visas kaklelis apimtas tomis blogomis ląstelėmis (?), kas daroma tokiu atveju?

jei dar yra tikslinga ir yra kur pjauti tai operacija kartoja.
jei visas kaklelis blogas tada kiek teko dometis salina visa kakleli. Bet siaip tai buna nedaznai. Dazniausiai buna zaizdele, joje pakitimai. Operacijos metu gydytojai tam tikrais tirpalais nudazo ta plota - lasteles nusidazo kitaip ir mato kur reikia pjauti.
Atsakyti
sveikutes
po operacijos snd 12 diena ir pasirode kraujo.kaip yra su tuo saso kritimu? ar tas kraujavimas yra normalu? nes gydytojas minejo kad apie 10 diena gali pakraujuoti nes kris sasas.bet as nemaciau jokio saso ar jis turi matyt? apsvieskit mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2013 07 07, 15:45)
sveikutes
po operacijos snd 12 diena ir pasirode kraujo.kaip yra su tuo saso kritimu? ar tas kraujavimas yra normalu? nes gydytojas minejo kad apie 10 diena gali pakraujuoti nes kris sasas.bet as nemaciau jokio saso ar jis turi matyt? apsvieskit mane  smile.gif

taip tai susije su saso kritimu, ir pakraujavimas normalu, na nemanau kad kazkaip galetum sasa matyti, jis juk ant gimdos kaklelio buna, o jei jau pakraujuoji tai greiciausiai jis jau iskrites, pasaugok save ir nedirbk sunkiu darbu kad neprasidetu didesnis kraujavimas
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2013 07 07, 15:45)
sveikutes
po operacijos snd 12 diena ir pasirode kraujo.kaip yra su tuo saso kritimu? ar tas kraujavimas yra normalu? nes gydytojas minejo kad apie 10 diena gali pakraujuoti nes kris sasas.bet as nemaciau jokio saso ar jis turi matyt? apsvieskit mane  smile.gif

jis buna kaip kresuliukas
Atsakyti