QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 16, 23:25)
LLetz yra pažeistų audinių pašalinimas elektros kilpa, t.y. vienas iš konizacijos būdų.
Pas mane cin2, ZPV 16 ir 52, tačiau konizacijos nesiūlė, nes kolposkopu tiesiog nesimato pažeistų vietų, nėra ko pjauti.
Kiek kalbėjau su ginekologe, pastojimas ir išnešiojimas po konizacijos - kiekvienai individualus. Vienos persileidžia po kelis kartus, neišnešioja, kitos sėkmingai pastoja, pačios pagimdo ir augina leliukus.
Patarimas: ką galite padaryti, tai nusiraminti ir pozityviai mąstyti
Nervai dar niekam nepadėjo 
Pas mane cin2, ZPV 16 ir 52, tačiau konizacijos nesiūlė, nes kolposkopu tiesiog nesimato pažeistų vietų, nėra ko pjauti.
Kiek kalbėjau su ginekologe, pastojimas ir išnešiojimas po konizacijos - kiekvienai individualus. Vienos persileidžia po kelis kartus, neišnešioja, kitos sėkmingai pastoja, pačios pagimdo ir augina leliukus.
Patarimas: ką galite padaryti, tai nusiraminti ir pozityviai mąstyti

Teisybe , na bet kaip juk nesinervuosi... Mna dare uk., as daug greiciau susisukau uk negu lt. lt man rado ascus, tada po 4men daryt zpv.si kart keistai bet lt vilkino..Uk man padare kollposkopija pabaltavo vietos tos, tada pasidaziau zpv, biopsija parode cin2. tai kaip butu galima spresti lletz tas pats kaip konizacija, pjaunamas pazeista dalis reiskia trumpinama. ? cia iseina mini operacija, jei ta pacia diena paleidzia o kita galima eiti I darba. Ar dazniausiai uztenka tyik vieno lletz ar reik daugiau? tai taip pat po sitos peracijos gabalas paimamas istirimui ar ne? kada lt daro pirma pap po sios operacijos?