Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Sani1983 @ 2014 01 20, 13:36)
Sveikos mergaites, treciadieni man dare konizacija, procedura uztruko dvigubai ilgiau nei yprastai nes kiek gydytoja sake nejo sustabdyti kraujavimo. Po narkozes pabudau sunkokai. Na ir dabar jau 5 diena po visko, vis dar rudai teplioju ir kvapas, zinokit yra toks kvapas kaip pasmirdusio kraujo gal sakyciau, net kompleksuot pradedu, pati ji uzuodziu nors ir yklotus keiciu gan daznai. Gal kas susidurete su tuom?

Jetau, o kodel sunku buvo po narkozes atsibusti?
Turbut nusipls buvai del kraujavimo..
Jei persalau ir geriau antibiotkus o penktadieni operacija, tikiuosi tai neturi itakos?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 01 21, 19:58)
ko gero iki trijų - keturių savaičių maždaug.
kaip ir neturėtų mmm taip prasidėti..  g.gif bett ir endometriozei maža požymių, turėtumėt daugiau nusiskundimų turėt jei tikrai tai ši bėda.  Šiaip reiktų pasiklaust gydytojos, jei neramu, gal kas su hormonais negerai, ar su kiaušidėmis.

Ačiū, registruosiuos jau pas gyd., nes tikrai labai keista kodėl taip yra, jau po operacijos buvo 3 ar 4 mmm ir visos tokios. Kad pirmosios gali pakvailioti, tai kaip ir normalu, gydytojas įspėjo, tad nekreipiau dėmesio, bet dabar jau neramu darosi. Beje, labai labai seniai man viena gyd. buvo įtarusi endometriozę, nepamenu net dėl kokių priežasčių, bet kitas gyd. paneigė ir taip nurimau. Dabar stebėsiu save, ar nėra požymių daugiau. Pasiskaičiau apie ją, kai kuriuos galėčiau pritaikyti sau g.gif nors nėra labai žymūs.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 01 21, 20:34)
Jetau, o kodel sunku buvo po narkozes atsibusti?
Turbut nusipls  buvai del kraujavimo..
Jei persalau ir geriau antibiotkus o penktadieni operacija, tikiuosi tai neturi itakos?

visi organizmai skirtingai į tai reaguoja.
Aš irgi ilgai miegojau blush2.gif gydytoja po operacijos sakė,kad turbūt su alkoholiu nedraugauju. Sakau labai nedraugauju. Tai pamiegojau kaip reikiant. Už tai paskui kaip agurkėlis buvau. Jokių blogumų biggrin.gif
QUOTE(Jolli @ 2014 01 21, 21:41)
Ačiū, registruosiuos jau pas gyd., nes tikrai labai keista kodėl taip yra, jau po operacijos buvo 3 ar 4 mmm ir visos tokios. Kad pirmosios gali pakvailioti, tai kaip ir normalu, gydytojas įspėjo, tad nekreipiau dėmesio, bet dabar jau neramu darosi. Beje, labai labai seniai man viena gyd. buvo įtarusi endometriozę, nepamenu net dėl kokių priežasčių, bet kitas gyd. paneigė ir taip nurimau. Dabar stebėsiu save, ar nėra požymių daugiau. Pasiskaičiau apie ją, kai kuriuos galėčiau pritaikyti sau  g.gif  nors nėra labai žymūs.

jei padarytų ultragarsą, turėtų matyti ar yra endometriozė.
Atsakyti
O esant temperaturai ar gerkles skausmui daromaoperacija ar ja tasaukia? 4 menesius laukiau tod dienos operacijos si penktadieni anksti ryte bus, o vat vakar pakilo temperature 37.aisku namie turejau ospamox, paskambinau I darba 2 dienas neisiu na jau ryt turiu , nes uk nors ir mirk eik. ir temperature nenormali 36,8 36,9. dvi dienas tik lovoj, gerkle su druska skalauju, paracedtamoli dar , tabletes nuo gerkles. na trecion dienon tikiuosi nukris, tikiuosi pilnai pasveiksiu ketvirtadieni. ne jei ne, ka turesiu atsaukt operacija.ir dar silpna valgyt nesinori dar nervai sukasi galva. ir butent dabar verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 01 21, 22:04)
O esant temperaturai ar gerkles skausmui daromaoperacija ar ja tasaukia? 4 menesius laukiau tod dienos operacijos si penktadieni anksti ryte bus, o vat vakar pakilo temperature 37.aisku namie turejau ospamox, paskambinau I darba 2 dienas neisiu na jau ryt turiu , nes uk nors ir mirk eik. ir temperature nenormali 36,8 36,9. dvi dienas tik lovoj, gerkle su druska skalauju, paracedtamoli dar , tabletes nuo gerkles. na trecion dienon tikiuosi nukris, tikiuosi pilnai pasveiksiu ketvirtadieni. ne jei ne, ka turesiu atsaukt operacija.ir dar silpna valgyt nesinori dar nervai sukasi galva. ir butent dabar verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nemanau nebent ekstra butu (gyvybe gelbeti) nerizikuociau sirgdama operuotis, orfganizmas nusilpes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2014 01 21, 23:11)
nemanau nebent ekstra butu (gyvybe gelbeti) nerizikuociau sirgdama operuotis, orfganizmas nusilpes schmoll.gif

Na viena diena po ligos.. idomu kaip seip daroma?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 01 21, 22:47)
visi organizmai skirtingai į tai reaguoja.
Aš irgi ilgai miegojau  blush2.gif gydytoja po operacijos sakė,kad turbūt su alkoholiu nedraugauju. Sakau labai nedraugauju. Tai pamiegojau kaip reikiant. Už tai paskui kaip agurkėlis buvau. Jokių blogumų biggrin.gif
jei padarytų ultragarsą, turėtų matyti ar yra endometriozė.

Vien padarius echoskopa galima pamatyti endometrioze? blink.gif net nezinojau.. blink.gif galvojau kad faro ta laparoskopija..
Atsakyti
sveikutes
ateinu pasiguosti..
zodziu konizacija buvio daryta birzelio men atsakymas cin3/cis.viskas pasinta sveiku audiniu ribose.operacija pasak gydytojo [avykus.tyrima kartot po 3 men.tada atsakymas buvo geras jokiu pakitimu buvau pati laimingiausia.o va po 3 men vel kartoju ir jau LSIL cin 1 verysad.gif vel nervai liudesys negi vel viskas is naujo ir operacija nebuvo gerai padaryta...jau taip dziaugiausi kad baigesi mano bedos ir se tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2014 01 22, 17:44)
sveikutes
ateinu pasiguosti..
zodziu konizacija buvio daryta birzelio men atsakymas cin3/cis.viskas pasinta sveiku audiniu ribose.operacija pasak gydytojo [avykus.tyrima kartot po 3 men.tada atsakymas buvo geras jokiu pakitimu buvau pati laimingiausia.o va po 3 men vel kartoju ir jau LSIL cin 1 verysad.gif vel nervai liudesys negi vel viskas is naujo ir operacija nebuvo gerai padaryta...jau taip dziaugiausi kad baigesi mano bedos ir se tau verysad.gif

girdejau kad taip buna... verysad.gif o ar del negerai/gerai padarytos op ., nezinau...
Atsakyti
Deja, papilomos virusai daznai lieka gyventi ir savo juoda darba dirbti, todel pakitimai gali vel atsirasti. Visur parasyta, kad sita liga atsinaujina sad.gif Bet LSIL - patys lengviausi pakitimai, kurie dar gali patys isnykti. Zodziu, operacija isgelbsti nuo esamos bedos, bet neapsaugo nuo tolimesniu, tad budrumas ir reguliarios apziuros ir toliau butinos sad.gif

Man planavo daryti biopsija, bet padare konizacija. Tipo, "pakitimas aiskiai ribotas, viskas graziai turi issiimti"... O atsakymas buvo CIN 3 ir teko daryti antra konizacija, tiesa, sitos atsakymas buvo letinis endocervicitas...
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 01 21, 22:04)
O esant temperaturai ar gerkles skausmui daromaoperacija ar ja tasaukia? 4 menesius laukiau tod dienos operacijos si penktadieni anksti ryte bus, o vat vakar pakilo temperature 37.aisku namie turejau ospamox, paskambinau I darba 2 dienas neisiu na jau ryt turiu , nes uk nors ir mirk eik. ir temperature nenormali 36,8 36,9. dvi dienas tik lovoj, gerkle su druska skalauju, paracedtamoli dar , tabletes nuo gerkles. na trecion dienon tikiuosi nukris, tikiuosi pilnai pasveiksiu ketvirtadieni. ne jei ne, ka turesiu atsaukt operacija.ir dar silpna valgyt nesinori dar nervai sukasi galva. ir butent dabar verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nemuskite temperaturos zemesnes nei 38 laipsniai...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 01 22, 21:02)
nemuskite temperaturos zemesnes nei 38 laipsniai...

zinau bet jau bandziau musti 37 laikesi visa savaite. bet dwja paskambino ir nukele operacija kitam penktadieniui. nors tiek gerai,..pasveiksiu...
Papildyta:
QUOTE(egmara @ 2014 01 22, 18:49)
Deja, papilomos virusai daznai lieka gyventi ir savo juoda darba dirbti, todel pakitimai gali vel atsirasti. Visur parasyta, kad sita liga atsinaujina sad.gif Bet LSIL - patys lengviausi pakitimai, kurie dar gali patys isnykti. Zodziu, operacija isgelbsti nuo esamos bedos, bet neapsaugo nuo tolimesniu, tad budrumas ir reguliarios apziuros ir toliau butinos sad.gif

Man planavo daryti biopsija, bet padare konizacija. Tipo, "pakitimas aiskiai ribotas, viskas graziai turi issiimti"... O atsakymas buvo CIN 3 ir teko daryti antra konizacija, tiesa, sitos atsakymas buvo letinis endocervicitas...

kaip gali buti lsil lengvi jeintik ascus gali buti lengvi? man cin 3 ir ascus ir ojojoj ir lt ir uk daktarai cia oi dar keli metai ir vezys. blink.gif
Kaip tada gventi , palnuoti seima jei tie virusai visada gyvena , ir nezinai kada reikes laukti operacijos vel
Atsakyti