Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija

QUOTE(Evute* @ 2014 01 22, 21:40)
zinau bet jau bandziau musti 37 laikesi visa savaite. bet dwja paskambino ir nukele operacija kitam penktadieniui. nors tiek gerai,..pasveiksiu...

as sausi persirgau kazkokiu virusu, vasari operavo. iki tol kas vakar kilo temperatura ik 37 - 37,1,nors jauciausi gerai. Ligonineje temperatura jau buvo gera, operacija padare. Jokiu budu nerekomenduoju, tik irgi bijojau tada.

Petija, dar mazai laiko praejo. Kokia situacija su zpv?ar neturit uzdegimu?
Atsakyti

na 7 men po operacijos. bet 4 men po operacijos tyrimas buvo be pakitimu. zpv buvo darytas pries operacija ir bendras buvo teigiamas. tai dabar reiks pasidaryt kokio tipo jis pas mane.
na uzdegimai jokie nekamuoja.
tiesiog liudna kai atrodo viskas turi but jau gerai ir vel islenda pakitimai..ir kada viskas baigsis.tai ka tada laukia vel konizacija?
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2014 01 22, 22:39)
na 7 men po operacijos. bet 4 men po operacijos tyrimas buvo be pakitimu. zpv buvo darytas pries operacija ir bendras buvo teigiamas. tai dabar reiks pasidaryt kokio tipo jis pas mane.
tiesiog liudna kai atrodo viskas turi but jau gerai ir vel islenda pakitimai..ir kada viskas baigsis.tai ka tada laukia vel konizacija?

suds... reiktu onkoginekologo konsultacijos...
Atsakyti
QUOTE(petija @ 2014 01 22, 22:39)

eina sau, kaip negera skaityti tokias zinutes... unsure.gif
na bet su lsil dar operacijos nereikia. stiprinkit imuniteta ir gal viskas bus gerai be pakartotines konizacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2014 01 23, 12:34)
eina sau, kaip negera skaityti tokias zinutes...  unsure.gif
na bet su lsil dar operacijos nereikia. stiprinkit imuniteta ir gal viskas bus gerai be pakartotines konizacijos  4u.gif

O kada tada reikia? Man cin2 rado padare zpv ir be juoku nedelst operacijai
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 01 23, 11:57)

lsil DAZNIAUSIAI rodo mazus pakitimus (cin1). o tai reiskia, kad jie patys savaime daznai isnyksta. cin2 irgi gali isnykti, bet jau ne taip daznai, todel dazniausiai ir operuoja. man irgi cin2. vasari uzsiregistravau si bruda salinti lazeriu.
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 01 23, 11:57)

svarbi ne tik raidziu ir skaiciu kombinacija. Labai svarbus ir vaizas kaklelyje, kuri gydytojas gali ivertinti
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 01 23, 13:21)
svarbi ne tik raidziu ir skaiciu kombinacija. Labai svarbus ir vaizas kaklelyje, kuri gydytojas gali ivertinti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 01 23, 14:21)

Teisingai. Man pasake kaip nykscio dydzio.tai turbot daug
Atsakyti
pas mane kiek sakė buvo 2 cnt skersmens g.gif
Atsakyti
Merginios, perskaiciau visas temas po kelis kartus... Vyras zada kompa ismesti... Ar gali citologinis skystoje terpeje rodyti neteisingai pvz del to, kad buvau pradejusi pries 2 men gerti KT ir buvo nemazai patepliojimu ir tepinelio emimo diena? Rodo HSIL verysad.gif
Biopsijos rezultatai ketvirtadieni, bet jau paluzau galutinai, mintys vien apie mirti... Ir nieko negaliu padaryti... Suprantu, reik laikytis ir pan, bet deja, neiseina.. Vyrui jau sakau reik gal karsta rinktis, nezinau, kaip istempti iki ketvirtadienio be antidepresantu, nors kaip pagalvoji, jei atsakymai blogi,vistiek ju reikes...tai gal nelaukti?

Su viltim tikiuosi gal yra pavyzdziu ir dar galiu tiketis biopsijos geresniu rezultatu? Ar taip nebuna?

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2014 01 24, 21:32)
Merginios, perskaiciau visas temas po kelis kartus... Vyras zada kompa ismesti... Ar gali citologinis skystoje terpeje rodyti neteisingai pvz del to, kad buvau pradejusi pries 2 men gerti KT ir buvo nemazai patepliojimu ir  tepinelio emimo diena? Rodo HSIL  verysad.gif
Biopsijos rezultatai ketvirtadieni, bet jau paluzau galutinai, mintys vien apie mirti... Ir nieko negaliu padaryti... Suprantu, reik laikytis ir pan, bet deja, neiseina.. Vyrui jau sakau reik gal karsta rinktis, nezinau, kaip istempti iki ketvirtadienio be antidepresantu, nors kaip pagalvoji, jei atsakymai blogi,vistiek ju reikes...tai gal nelaukti?

Su viltim tikiuosi  gal yra pavyzdziu ir dar galiu tiketis biopsijos geresniu rezultatu? Ar taip nebuna?

4u.gif

Puikiai suprantu, kad tokios diagnozės išmuša iš vėžių ir sujaukia įprastą gyvenimą, tačiau nereikia pernelyg panikuoti - tai tik ikivėžiniai pakitimai, na neskubėkit savęs laidoti.
Man pačiai citologinis parodė cin1 ir lsil, o biopsija cin2 ir hsil, turiu du aukštos rizikos žpv, tačiau jokiu būdu net negalvoju apie blogiausia. Pasveikti nuo ligos padeda ne tik vaistai (mūsų atveju jų net nėra, neskaitant operacijos), bet ir vidinė būsena, nusiteikimas, emocinis stabilumas. Tai nėra mirtina liga, tai yra pakitimai, kuriuos pašalinus moterys ir gimdo, ir pastoja ir gyvena ilgai ir laimingai smile.gif
Atsakyti