QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 23, 10:16)
Tiesos yra,bet jei pries metus nieko nesigavo...kokia tikimybe dabar?
laukiam diedų verdikto. Tai priklausys nuo to, kiek jie dabar dėmesiu apsupti, o gal jau po n bandymų vėl nuobodžiauja ir džiaugsis sena pažintim.
Papildyta:
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 19, 22:18)
Sveikos..Gal daug kam pasirodus juokinga,bet jauciuos beviltiska,neikam nereikaliga...ir panasei.Esu isiskyrus...Uzsiregistravau pazinciu puslapyje...su kazkokia viltim..,bet vos tik atsiunciu savo nuotrauka..iskart sulaukiu frazes..''ne mano skonio"Imu galvot,kad nejaugi as tokia baisi....Matyt taip ir yra jei sita fraze jau tapo kasdienybe...Nesakau,kad visikai visi tokia fraze atsiuncia,bet jau imu bijot saves,savo nuotraukos...Negi negrazios moterys niekam nereikalingos...ir pasmerktos vienatvei?Negi musu nera uz ka mylet?Ir vyrai myli tik uz grozi?
Perskaičiau tavo temą ir gailauju, kad ne nuo pradžių ją pastebėjau, nes dabar jau per vėlu replikuoti į ankstesnes žinutes. Tema labai aktuali ir pilna įvairių niuansų.
Mano mėgstamiausias posakis: kam lemta būti pakartam, tas niekada nenuskęs. Tai reikškia, kad kas turi įvykti, tas įvyks. Juk tau nereikia visų diedų iš eilės, užteks jei rasis tas vienas vienutis.. Juk čia visi rašo visiems, kaip tu rašai keletui, taip ir vyrai rašo keletui, švelniai tariant. Matai, kokį populiarumą rodo, per šimtą ir daugiau kitas,. tai jau nuobodžiaujantys faunai, kuriems jau nelabai įdomu, tai tik laiko užmušinėjimas gyvenimo būdas, nebe noras ką rasti.
Kai turėjau pirmą anketą ir nuėjau į pirmą pasimatymą, buvo kosmosas. Patikėjau, kad galiu užsukti antrą ratą, grįžti į gyvenimą, padovanoti jam vaikelį, nes toks buvo jo noras. Galėjau jam atsiduoti čia ir dabar. Bet jis, nors mačiau, kad trauka didžiulė, sugebėjo atsispirti, neėmė manęs

Grįžo atgal į pažintis ir jis vis dar čia, jau kelinti metai. Kai susikuriu kiekvieną tolesnę anketą be foto ir be vardo, tuoj kai šakalas jis rašo pirmas. Nereikia jam moters, jam reikia jaustis nelaimingam, kad jos neturi, užstrigo tame. Pajacas.
Patarimas. Susikurk dvi anketas. Vieną savo vardu ir savo foto, jei sakai, mažai kas rašys, o gal kam patiksi tokia, kokia esi. Kitą: be foto ir vardo, tik pabendravimui. Neatitrūk toli nuo savęs, nes jei nusipieši ilgakoję blondinę, ir jei tikrai nuo dūšios išsikalbėsit, parašysi tiesą, tai tikrai ners į krūmus ir užsirauks, nes jausis apmulkintas, sakys, kad tyčiojaisi iš jo ir niekaip neįrodysi, kad ne taip viskas buvo.
Žiūrėk, kaip tau geriau. Aš pirmumą duodu "gyvam" žmogui, kurį sutinki darbe, kitur, o čia visi rašo visiems ir niekas į nieką rimtai nežiūri, iškituoja, nes žino, kad čia anketų begalės, nebrangina žmogaus, nesidomi, nesigilina.