Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(Langoza @ 2013 04 22, 20:48)
tai jo jo  biggrin.gif
ta pati mineta vyruka bande supirsti drauges su panele. jauna, tikrai mielo veiduko, bet sveriancia siek tiek daugiau  rolleyes.gif tai jo reakcija buvo - na jau neeeeeee, su ta nusipenejusia storule as niekur neisiu  doh.gif taip ir norisi pasakyt - paziurek i veidrodi  doh.gif
tik ka prissiregistravau draugas.lt  biggrin.gif paziuresiu, kokio plauko man rasys  biggrin.gif jeigu rasys  unsure.gif

Oi ten visokiu "plaukuotu" yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 22, 17:21)
geras jautis šūdino užpakalio nesibaido.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif numirt galima, tokios fraZES dar negirdejAU lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pasiilgau taves, gmo 4u.gif kaip sekas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 04 22, 18:14)
bet isvaizda "ne fontanas"

ne i tema. m,ergos - is kur tokiu fraziu paraunat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuotaika pakelia.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 22, 20:14)
nu ok, mano vienas draugas yra. zmogus tai tikrai fainas, bet isvaizda "ne fontanas" - stambokas, pilvotas, problemine oda ir pan. ir ka, jis iesko moters - su staciais papukais, riesta siknyte, blondines, ir kudos kudos  blink.gif nors pats net nenesa i idealo puse (kalbant apie isvaizda )  doh.gif

Drauguose parašė toks be foto, tai kai atėjo laikas pasikeist, tai prašė, kad atsiųsčiau pirma, nes esą ne gražuolis princas, ir kai jis nusiunčia foto, tai moterys savo ir nebeatsiunčia. na, nusiunčiau pirma, bet kai jis atsiuntė, daugiau iš mano pusės žinučių nebebuvo. Ir taip žiūrėjau ir kitaip, bandžiau po ta bezdžioniaus išvaizda įžvelgt tą sielą, niekaip neišėjo. Supratau, kad net surišta to žmogaus nepabučiuočiau. Juolab gulti ir, neduok die, pabusti su juo. Brrr...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2013 04 22, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif numirt galima, tokios fraZES dar negirdejAU  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pasiilgau taves, gmo  4u.gif kaip sekas? 4u.gif
Papildyta:

Ir aš tavęs pasiilgau 4u.gif Atėjau aplankyt senų bičių, pasidalyk, kad ir senomis, pažinčių portalo patirtimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 22, 16:04)
Na galima sakyt su skuriais bendrauju "nusikabinau"pirma blush2.gif

o tai kaip atsirenki? foto turi būt?
Atsakyti
Prisižaidžiau . Parašiau dviem su kuriais jau susitikinėjau , tai abu atrašė . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 04 23, 09:15)
o tai kaip atsirenki? foto turi būt?

Paprastai.paziuriu anketa ir parasau,o paskui...paskui jau buna kaip buna...su nuotraukom as galima sakyt neparasiau nei vienam... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 23, 09:29)
Prisižaidžiau . Parašiau dviem su kuriais jau susitikinėjau , tai abu atrašė .  unsure.gif

Ir....? kame cia prisizaidimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 23, 11:33)
Paprastai.paziuriu anketa ir parasau,o paskui...paskui jau buna kaip buna...su nuotraukom as galima sakyt neparasiau nei vienam... blush2.gif
Papildyta:

Ir....? kame cia prisizaidimas g.gif

Tai , kad neprisimena , mano , kad rašo visiškai nepažystama , su kuria dar realiai nebendravo . Reikia prisipažinti , dar pagalvos , kad tyčiojuosi . unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 23 balandžio 2013 - 09:39
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 23, 09:38)
Tai , kad neprisimena , mano , kad rašo visiškai nepažystama , su kuria dar realiai nebendravo . Reikia prisipažinti , dar pagalvos , kad tyčiojuosi .  unsure.gif

Is ko spendziat,kad jusu nepazysta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 04 23, 11:42)
Is ko spendziat,kad jusu nepazysta... g.gif

Nežinau , susitikinėjom trumpai prieš kelis metus , gal pamiršo . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 23, 09:50)
Nežinau , susitikinėjom trumpai prieš kelis metus , gal pamiršo .  blush2.gif

Matyta, girdėta lotuliukas.gif kai ant to paties grėblio užlipi. Arba tu įsimeti naują anketą, arba vyrukai, atseit naujas, o čia tas pas š tik kitoj saujoj bigsmile.gif
Tokiu atveju, mano filosofija tokia: jei nesusibendravom prieš pora metų, tai nesusibendravom. Gali pasisakyti, kas esi, gali tiesiog nebesusirašinėti, rezultatas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 23, 12:00)
Matyta, girdėta lotuliukas.gif kai ant to paties grėblio užlipi. Arba tu įsimeti naują anketą, arba vyrukai, atseit naujas, o čia tas pas š tik kitoj saujoj bigsmile.gif 
Tokiu atveju, mano filosofija tokia: jei nesusibendravom prieš pora metų, tai nesusibendravom. Gali pasisakyti, kas esi, gali tiesiog nebesusirašinėti, rezultatas tas pats.

Gal pasakysiu , kad jau susitikinėjom . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 23, 10:07)
Gal pasakysiu , kad jau susitikinėjom .  blush2.gif

Laukiu reakcijos, ką atrašys.
Aš manau, kad jei jau bendravom, o jis vis dar čia ir man nebeskambina, vadinasi, jis ieško ne manęs. Kai įkeliu naują anketą, visus ką prisimenu užblokuoju ar nebeatsakau. Nes jau savo elgesiu pasakė: kita
Atsakyti