Įkraunama...
Įkraunama...

''ne mano skonio''

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 15:35)
Kam tada meluoja , kad yra išsiskyręs ir sutinka pisrmus suistikimus susitikti viešoje vietoje ? Nemėgstu tokių vyrų .

nu gal ir issiskyres. tegu istuokos liudijima parodo laugh.gif
bet siaip, del kokiu priezasciu gali bijot viesai susitikt?
o gal nebijo? tiesiog duoda suprast, kad nori tai tik smileysex.gif
Atsakyti
Matyt tik to ir nori .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 17:03)
Matyt tik to ir nori .

Labai lengva sužinoti, ko nori vyrai. Tik pasakyk, kad, kaip ir darbe, taip ir santykiuose reikalingas bandomasis laikotarpis. 3 mėn.,- idealu iki lovytės. Jei neketina laukti, vadinasi gaus iš kitos per pirmą pasimatymą. Jei sukandęs dantis nutaria laukti, vadinasi, jam reikia tavęs ne tik dėl to.
O dėl foto pažinčių portale. Net stebėjausi, kai vyrai jų išvis neprašo, bet siūlosi būti idealiais meilužiais. sakau, negi jums tas pats su kuo tai daryti. Atsakymas buvo liaudiškas: geras jautis šūdino užpakalio nesibaido.
Atsakyti
Galima ... bet ką kas tik juda . blush2.gif
Parašiau , pralaukiau dvi valandas , jau maniau , kad neatrašys . Bet vis tiek nemanau , kad jam patinku .
Atsakyti
Patraukli ir savarankiška, o gal turit kokių draugių, pažįstamų, kurios galėtų supažindinti su kokiais vyriškiais? Kad ir draugiškai suorganizuot kokį bendrą pasisėdėjimą mažu atsirastų ir susibendrautute su kokiu?
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 04 22, 18:21)
Net stebėjausi, kai vyrai jų išvis neprašo, bet siūlosi būti idealiais meilužiais. sakau, negi jums tas pats su kuo tai daryti. Atsakymas buvo liaudiškas: geras jautis šūdino užpakalio nesibaido.

nu ok, mano vienas draugas yra. zmogus tai tikrai fainas, bet isvaizda "ne fontanas" - stambokas, pilvotas, problemine oda ir pan. ir ka, jis iesko moters - su staciais papukais, riesta siknyte, blondines, ir kudos kudos blink.gif nors pats net nenesa i idealo puse (kalbant apie isvaizda ) doh.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 22, 18:55)

Parašiau , pralaukiau dvi valandas , jau maniau , kad neatrašys . Bet vis tiek nemanau , kad jam patinku .

tai ka atrase? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 04 22, 20:14)
nu ok, mano vienas draugas yra. zmogus tai tikrai fainas, bet isvaizda "ne fontanas" - stambokas, pilvotas, problemine oda ir pan. ir ka, jis iesko moters - su staciais papukais, riesta siknyte, blondines, ir kudos kudos  blink.gif nors pats net nenesa i idealo puse (kalbant apie isvaizda )  doh.gif
tai ka atrase?  g.gif

Žinokit, aš pati mačius ir girdėjus, kaip tokie švelniai tariant neišvaizdūs, apsileidę egzemplioriai labai savimi pasitiki ir žvygaudami "vertina" visas merginas "jau šita kokios baisi, o ta ana, tai stora, šita išvis kaip su plyta gavus" nu tokie degradai, marozai ir dar taip šneka. Fe, yra tokių šlykštukų patys kaip nezinia is kur išlindę.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 04 22, 20:20)
Žinokit, aš pati mačius ir girdėjus, kaip tokie švelniai tariant neišvaizdūs, apsileidę egzemplioriai labai savimi pasitiki ir žvygaudami "vertina" visas merginas "jau šita kokios baisi, o ta ana, tai stora, šita išvis kaip su plyta gavus" nu tokie degradai, marozai ir dar taip šneka. Fe, yra tokių šlykštukų patys kaip nezinia is kur išlindę.

drinks_cheers.gif asmeniskai as ziuriu pagal save...t,y kad ko jau ko,o man kataloginio berno nera ko tiketis lotuliukas.gif
Siandien sulaukiau keliu laiskiuku is uzsenieciu....,o kalbos tai nemoku verysad.gif Nieko man ir lietuvio uzteks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 04 22, 22:06)
Patraukli ir savarankiška, o gal turit kokių draugių, pažįstamų, kurios galėtų supažindinti su kokiais vyriškiais? Kad ir draugiškai suorganizuot kokį bendrą pasisėdėjimą mažu atsirastų ir susibendrautute su kokiu?

Tokių pažįstamų neturiu .
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2013 04 22, 22:14)
nu ok, mano vienas draugas yra. zmogus tai tikrai fainas, bet isvaizda "ne fontanas" - stambokas, pilvotas, problemine oda ir pan. ir ka, jis iesko moters - su staciais papukais, riesta siknyte, blondines, ir kudos kudos  blink.gif nors pats net nenesa i idealo puse (kalbant apie isvaizda )  doh.gif
tai ka atrase?  g.gif

Atrašė " labas "
Atsakyti
Svarbu, kad nenuleidžiat rankų, aš pažįstu moterį, kuri savo išrinktąjį sutiko 40ties labai netikėtai, kaip pati sakė "rodos, iš dangaus iškrito man jis", ir dabar laimingai gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 04 22, 20:33)
Svarbu, kad nenuleidžiat rankų, aš pažįstu moterį, kuri savo išrinktąjį sutiko 40ties labai netikėtai, kaip pati sakė "rodos, iš dangaus iškrito man jis", ir dabar laimingai gyvena 4u.gif

Kas iesko tas randa,o kur...argi yra skirtumas jei rasim ta vieninteli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 04 22, 19:20)

tai jo jo biggrin.gif
ta pati mineta vyruka bande supirsti drauges su panele. jauna, tikrai mielo veiduko, bet sveriancia siek tiek daugiau rolleyes.gif tai jo reakcija buvo - na jau neeeeeee, su ta nusipenejusia storule as niekur neisiu doh.gif taip ir norisi pasakyt - paziurek i veidrodi doh.gif

tik ka prissiregistravau draugas.lt biggrin.gif paziuresiu, kokio plauko man rasys biggrin.gif jeigu rasys unsure.gif
Atsakyti