Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013 (balandis)

QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 14:59)
gal ir liūdna, nedrįsčiau prieštarauti...bet, kai matau kaimynės pomidorus vidury vasaros jau pamirusius, tai norisi saviškius apsaugoti, o dar čia merginų panika...

gražius ir sveikus daigus reikia nuo kaimynės apsaugoti cool.gif Juokauju, žinoma, bet taip kaskart pasiduoti panikai irgi ne į sveikatą.

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 26, 15:47)
dvi naktis dar rodo palei +1 iki geguzes 5 .. mazoka jei nedengti ir be peciuko, be zvakiu... bent jau as ramiai neuzmigciau ta nakti  biggrin.gif

Buvau pas kaimyne nupedinus, tai pasirodo, pas mus praejusia nakti buvo minusas. Pomidoru nedenge, tai biskiuka nuostoliu turi. Ypac ant papriku indukuose pasimate doh.gif
Atsakyti
Savo ligonius palikau plikus,su keliais lapeliais,sukisau iki ausu i zeme ir nupurskiau previkuru,kas bus tas bus.parasysiu jau ryt,gal rasiu lavonus o gal manekenus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 04 26, 17:41)
Savo ligonius  palikau plikus,su keliais lapeliais,sukisau iki ausu i zeme ir nupurskiau previkuru,kas bus tas bus.parasysiu jau ryt,gal rasiu lavonus o gal manekenus blush2.gif

Sukisot i siltnami ar i vazonus dar g.gif
Maniskius isveze i sodyba, tai nematau kas per diena ivyko, bandysiu ryt sodint, nupirkau kazkokio ekologisko purskalo, bet zalioj stotelej konsultavo agronomas, tai sake, kad tikriausia reiks chemijos ir mums, dar pries vaziuodama ryt uzsuksiu su nuotraukomis.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 04 26, 16:54)
Sukisot i siltnami ar i vazonus dar g.gif
Maniskius isveze i sodyba, tai nematau kas per diena ivyko, bandysiu ryt sodint, nupirkau kazkokio ekologisko purskalo, bet zalioj stotelej konsultavo agronomas, tai sake, kad tikriausia reiks chemijos ir mums, dar pries vaziuodama ryt uzsuksiu su nuotraukomis.

Sukisau i didelius vazonus,lauksiu rytojaus.
Atsakyti
nu ka, mergai, atvaziavau pas savo pomidorus..
18 nusalusiu doh.gif Vos keli turi sansu atzelti is apatiniu pazasteliu. Is mano didziuju graziuju su tiek ziedu beliko du Kosmonautai. Snapu nebeturiu ne vieno verysad.gif

Mergikes, gal pas ka nors is vilneciu netycia bus atliekamas Orlinyj Kliuv? Tiek ju norejau, o nebeturiu ne vieno, net pazastelem negalesiu pasidaugint..
Jei nieks netures (o manau, kad turbut ir netures), bandysiu set is naujo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 21:02)
18 nusalusiu  doh.gif  Vos keli turi sansu atzelti is apatiniu pazasteliu. Is mano didziuju graziuju su tiek ziedu beliko du Kosmonautai. Snapu nebeturiu ne vieno  verysad.gif

Mergikes, gal pas ka nors is vilneciu netycia bus atliekamas Orlinyj Kliuv?  Tiek ju norejau, o nebeturiu ne vieno, net pazastelem negalesiu pasidaugint..

Užuojauta, Gaudvilės labai geras būdas daiginti pomidorus. Man po 4 dienų sudygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 19:02)
18 nusalusiu  doh.gif  Vos keli turi sansu atzelti is apatiniu pazasteliu. Is mano didziuju graziuju su tiek ziedu beliko du Kosmonautai. Snapu nebeturiu ne vieno  verysad.gif

Mergikes, gal pas ka nors is vilneciu netycia bus atliekamas Orlinyj Kliuv?  Tiek ju norejau, o nebeturiu ne vieno, net pazastelem negalesiu pasidaugint..

Vaje verysad.gif
Kaip tik siandien braukiausi... 1 daiga Kliuvo galiu duoti 4u.gif Ka dar praradai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 20:02)
18 nusalusiu  doh.gif 

Ojei, tikrai stiprios šalnos pas jumi buvo....
Atsakyti
Madmuazele, taip jodo-pieno-vandens.

Saintlina, turiu 5, tai 2 galėčiau duoti 4u.gif , tik nelabai jie gražūs pas mane, kažko rusiški sunkiai auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 20:02)

verysad.gif na liudesys, tai nusala tai suserga, vargo kaip su vaikais doh.gif popinam popinam, ir se doh.gif
Atsakyti
Sveikos, isvykstam i sodyba , tai galvojau paliksiu savo augmenija terasoj lauke. Nuo namo gi ir kazkiek siluma eina .
Bet kai paskaitau kokie praradimai po naktiniu salnu sad.gif

Paliksiu tik salotas atviram lauke , joms tai gal nieko tokio , tikiuosi .
Atsakyti