Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(sygyta @ 2015 08 24, 20:30)
Sveikos.
As su tokiu klausymu. Gal kas turi isideje kruminio danties implanta su protezu? As valydamasi dantis galiu pakisti siula pilnai iki puses po dantim, ar taip turi buti ? ar jau man skambinti varpais i klinika? unsure.gif
Plika akimi kaip ir viskas gerai, tarpo  nesimato... bet as nesitikejau,jog siulas lengvai palysti gali blink.gif

Taip turi buti
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 08 24, 20:30)
Sveikos.
As su tokiu klausymu. Gal kas turi isideje kruminio danties implanta su protezu? As valydamasi dantis galiu pakisti siula pilnai iki puses po dantim, ar taip turi buti ? ar jau man skambinti varpais i klinika? unsure.gif
Plika akimi kaip ir viskas gerai, tarpo  nesimato... bet as nesitikejau,jog siulas lengvai palysti gali blink.gif

Pas Jus yra maždaug taip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėluoju @ 2015 08 25, 01:14)
Pas Jus yra maždaug taip?
user posted image

turbut... tiesiog valydama is sono matau jog siulas palindes.. iki implanto, is kitos puse tas pats...
tai tikrai noreciau isgirsti daugiau nuomoniu...
drauge vat turi, tai teigia, jog niekas jai nepalenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2015 08 25, 00:36)
turbut... tiesiog valydama is sono matau jog siulas palindes.. iki implanto, is kitos puse tas pats...
tai tikrai noreciau isgirsti daugiau nuomoniu...
drauge vat turi, tai teigia, jog niekas jai nepalenda smile.gif

Pas mane irgi taip buvo, tik su laiku daug mažiau siūlas lenda po dantimi, jau beveik nesijaučia skirtumo.
Atsakyti
Taip turi but,kad issivalytume.kad,kai eini burnos higiena daryt,stomotologas ir turi praeit.as jau man atrodo minejau,kad geriausiai man prasiskalaut
http://www.waterpik....ete-care-wp-900
Atsakyti
ką iš Kauno klinikų parekomenduotumėte? 4u.gif
Atsakyti
kaip manote ar vertėtų iš anksto įspėti ar nukelti rovimą-implantaciją, jei nusimato per mėnesines?ar galimos kokios nors komplikacijos?
Atsakyti
QUOTE(asesuu @ 2015 09 07, 12:20)
kaip manote ar vertėtų iš anksto įspėti ar nukelti rovimą-implantaciją, jei    nusimato per mėnesines?ar galimos kokios nors komplikacijos?

svarbiausia jog nebutu sukiles kraujo spaudimas. jei per mm jauciates gerai, tai manau nera didelio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(asesuu @ 2015 09 07, 11:20)
kaip manote ar vertėtų iš anksto įspėti ar nukelti rovimą-implantaciją, jei    nusimato per mėnesines?ar galimos kokios nors komplikacijos?

Aš tai nenukėlinėjau, nes kai paklausai, kad tomis dienomis nieko daryt negalima- tai rodos, kad tik gulėt namie reikia.
Atsakyti
Tiesą sakot 4u.gif paskambinau paklausti, sakė tas ne problema smile.gif
Atsakyti
taigi jau turiu pora šitų džiaugsmelių...nors klinikoje davė rekomendacijas kaip elgtis ir t.t. tačiau vis vien milijonas klausimų, nuo kada galima aplink ant dviejų implantų uždėtą laikinų dantų tiltą valyti su tarpdančių siūlu ir tarpdančių šepetėliu?atrodo, kad tarp tilto ir dantenų nėra jokio tarpo, tai po juo turbūt nereikia, bet kaip elgtis su kraštiniais?dar ir siūlas noriai nelenda, tai nežinau ar stipriau reikia paspausti?su tais laikinais dantimis sakė nekąsti maisto, tai per jėga spausti siūlo irgi nesinori
ir galvoju jog reikia įsigyti waterpik'ą, gal kurį naudojate ir rekomenduotumėte wp100 ar wp450?
Atsakyti
QUOTE(asesuu @ 2015 09 15, 22:49)
taigi jau turiu pora šitų džiaugsmelių...nors klinikoje davė rekomendacijas kaip elgtis ir t.t. tačiau vis vien milijonas klausimų, nuo kada galima aplink ant dviejų implantų uždėtą laikinų dantų tiltą valyti su tarpdančių siūlu ir tarpdančių šepetėliu?atrodo, kad tarp tilto ir dantenų nėra jokio tarpo, tai po juo turbūt nereikia, bet kaip elgtis su kraštiniais?dar ir siūlas noriai nelenda, tai nežinau ar stipriau reikia paspausti?su tais laikinais dantimis sakė nekąsti maisto, tai per jėga spausti siūlo irgi nesinori
ir galvoju jog reikia įsigyti waterpik'ą, gal kurį naudojate ir rekomenduotumėte wp100 ar wp450?

Po tiltu prakišti reikia specialų siūlą skirtą tilteliams valyti, o ne tarpams. Jo pradžia tvirta, o vidurys toks storas, į paraloninį panašus
user posted image
Atsakyti