Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE("Ramune" @ 2013 04 23, 11:02)
manau uzduosiu toki ne koki klausimuka? O kaip jusu vyrai reguoja i randus? Koks ju poziuris i tai ka jus darote?  g.gif
Vis bandau suformuoti savo vyro reakcija i toki mano zingsni ...neisivaizduoju  schmoll.gif

man po op pasake, kad gerai, kad pasidariau, nes sako jau mane buvo pradejes erzinti tavo pilvas biggrin.gif issidave. O randas man atrodo kur kas geriau ir maziau pastebimas, nei pilvuzas smile.gif

Gyd sake atvaziuoti, istrauks siula, sake greiciausiai lenda tai kas turi tirpti. Bet trenktis i Kauna ir vel doh.gif gal paciai bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 04 23, 13:06)
dabar kazkada paklausiau ar jam kliuna tas randas, tai atsake, kad maniskis graziausias is visu nuotrauku.

thumbup.gif
Atsakyti
Naujiena...M 25d. konsultuos Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 04 23, 14:03)
Naujiena...M  25d. konsultuos Vilniuje  4u.gif

ir is kur pas juos laisvo laiko yra smile.gif kiek nuvaziuoji, tai grafikas perpildytas smile.gif kur cia jis prisiglaus?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o , apie vyrus šnekat smile.gif saviškiui kai randus nete parodžiau po OP tai išsigando smile.gif sakė- baisu biggrin.gif sako nu jo, nežiūrint į randą, pilvas žymiai geriau atrodo smile.gif
ech, kodė niekas nesugalvojo OP be randų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2013 04 23, 13:17)
Nu tikrai saunuoliai vyrai  thumbup.gif , kad patys pastumeja tokioms operacijoms. Tai manau yra labai svarbu- vyro palaikymas thumbup.gif

Zinoma, kad palaikymas yra labai svarbu. Turbut kankinciaus, jei vyras nesutiktu, bet pats vis pasako: kaip bus gerai, kai susitvarkysiu pilva smile.gif
O randas jam labai baisu, bloga jam net darosi, kai pamato kokia foto sviezia po op. Bet sako idesim tau dar (.)(.) ir bus man kur akis paganyt lotuliukas.gif

Extra, tu tik dabar maziu parsivezei? blink.gif Pora menesiu nebuvo, ane? Perskaiciau tavo zinute, tai net siurpas nuejo, nzn kaip as tvarkysiuos su savuoju doh.gif po 2 sav unsure.gif
Atsakyti
Mentas kada gryzti i UK ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 04 23, 18:59)
Zinoma, kad palaikymas yra labai svarbu. Turbut kankinciaus, jei vyras nesutiktu, bet pats vis pasako: kaip bus gerai, kai susitvarkysiu pilva smile.gif
O randas jam labai baisu, bloga jam net darosi, kai pamato kokia foto sviezia po op. Bet sako idesim tau dar (.)(.) ir bus man kur akis paganyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Maniskis kazkaip neutraliai del pilvo laikesi, bet kai kalba ir apie (.)(.) prasidejo - oi, kaip akytes suzibo lotuliukas.gif Jauciu, kad prie zaizdu nepades, bet man ir nereikia - su vaikais geriau tegul savaiteles dvi kaime tepabuna, o as uz sitokia galimybe busiu jam be galo dekinga wub.gif
O jums vyrai operacijas apmoka? Man net pavydu pasidare blush2.gif Aisku, mes panasiai ir uzdirbame, tai net nebuvo apie tai kalbos, kad jis finansuos... Na kiekvienuose namuose, savi dumai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 04 23, 18:38)

O jums vyrai operacijas apmoka? Man net pavydu pasidare blush2.gif Aisku, mes panasiai ir uzdirbame, tai net nebuvo apie tai kalbos, kad jis finansuos... Na kiekvienuose namuose, savi dumai mirksiukas.gif

Kadangi as siuo metu dirbu mama, tai mokejo vyras, bet net nzn ar galima taip sakyti, juk bendri tie pinigai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 04 23, 16:17)
ir is kur pas juos laisvo laiko yra smile.gif kiek nuvaziuoji, tai grafikas perpildytas smile.gif kur cia jis prisiglaus?

As irgi stebiuosi, kaip jie speja...ir i emeilus atsako greitai smile.gif
Konsultuos flebologijos centre 4u.gif
Atsakyti
o man kaip slaunu visini puse strijom parejo doh.gif tokiom kraujingom ... doh.gif verysad.gif pasidariau sian krauja,skydliauke tvarkoj,kur toliau bedu ieskot? doh.gif

ex tesle mes geguzes 1 vakare skendam, ryte tesiai i anglu varau nes egzas ant noses,o dar kita diena is pat ryto vezu vaikus i CDC doh.gif jomajo,kur mano pailsis???

Atsakyti
Bajoraite, taip, parsivezem sekmadieni mazaji. Dziaugiames viens kitu dabar labai labai. Bet pilva jau ima uzknisanciai nudieginet unsure.gif Nieko panasaus nebuvo visus du menesius, o dabar toks sutapimas, arba priezastis ir yra mazas. Vis tiek diena n kartu pasivaro i pampi, tenka tampytis ir siaip sunku nusisaugot, ropsciasi jis ant manes be skrupulu. Kazkiek ir patines atrodo man tas pilvas. Matysiu, kas toliau bus.
Atsakyti