Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

3valandas plius minus g.gif
Pusmetis mano naujam pilvui bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 25, 09:25)
3valandas plius minus  g.gif
Pusmetis mano naujam pilvui  bigsmile.gif  thumbup.gif

reiskias man uz 2 sav pusmetis smile.gif greitai tas laikas prabego smile.gif
siaip dzinsus uzsidejau, tokiu kietu labai juosmeniu. keistai vos per subine ilindau, nors pries op lysdavau laisvai. kol uzdejau tai nemaloniai per randa braukesi, paskui kaip ir normaliai. nesmagus man jausmas, kai brauki per randa, jautrus jis toks visas.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 25, 07:25)
Pusmetis mano naujam pilvui  bigsmile.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai su pusmetuku !!!
Atsakyti
tai pakeitet ,visgi,o kodel neissiuntet senbuvem? juk musu foto ten yra arba reikejo istrinti smile.gif
Atsakyti
Agnestar, yra proga svesti alc.gif ...sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Liomi, mieloji, atsiusiu tuoj 4u.gif
aciu, merginos, aha yra siokia tokai biggrin.gif
Eisiu foto ikelsiu g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 25, 09:24)
Eisiu foto ikelsiu  g.gif

SUPER thumbup.gif graziai atrodo !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 25 balandžio 2013 - 11:34
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 04 25, 12:34)
bigsmile.gif
SUPER  thumbup.gif graziai atrodo !

drinks_cheers.gif liuks figuryte, bet kazin ko tie randai bjaurybes taip zigzagais issikraipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 25, 11:24)
Eisiu foto ikelsiu  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai liuks pilvukas atrodo 4u.gif
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif
QUOTE(sposa @ 2013 04 25, 12:50)
drinks_cheers.gif liuks figuryte, bet kazin ko tie randai bjaurybes taip zigzagais issikraipo  g.gif

tempimas bais didelis verysad.gif ir oda neelastinga verysad.gif man iki 2,5men viskas buvo idealiai, idealus randas, o va po nauju metu staigiai kazkaip g.gif na nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, užsukau pas jus su prašymu-klausimu. Mano sūnui prieš porą dienų padarė operaciją, randas bus kakle, labai matomoj vietoj, tai norisi jį pasistengt padaryt kuo gražesnį ir mažiau matomą. Pamenu, kad daugelis iš jūsų siuntėtės dermatix'ą pigiau iš užsienio. Gal kartais kuri prisisiuntėt perdaug ar tiesiog nenaudojat? Norėčiau perpirkti 4u.gif Arba gal tiesiog galit pasidalint informacija iš kur siuntėtės? Būčiau labai dėkinga. aciuks.gif Geriausia būtų į AŽ, nes gulim dabar ligoninėj, tai per telefoną nelabai patogu skaityt.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 04 25, 15:49)
Aciu, merginos  4u.gif

tempimas bais didelis  verysad.gif ir oda neelastinga  verysad.gif man iki 2,5men viskas buvo idealiai, idealus randas, o va po nauju metu staigiai kazkaip  g.gif na nesvarbu smile.gif

Agnestar, sveikinimai ir nuo manes 4u.gif

Bet tu cia man naujiena pasakei - isiviazdavau, kad jei per du menesius neissikraipo, tai jau gali but ramus, o cia vat kaip g.gif
Atsakyti