Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(EXTRAA @ 2013 04 23, 22:32)
Bajoraite, taip, parsivezem sekmadieni mazaji. Dziaugiames viens kitu dabar labai labai. Bet pilva jau ima uzknisanciai nudieginet unsure.gif Nieko panasaus nebuvo visus du menesius, o dabar toks sutapimas, arba priezastis ir yra mazas. Vis tiek diena n kartu pasivaro i pampi, tenka tampytis ir siaip sunku nusisaugot, ropsciasi jis ant manes be skrupulu. Kazkiek ir patines atrodo man tas pilvas. Matysiu, kas toliau bus.

man jokiu diegliu nebuvo. M po 2 men sake, kad vaika jei jau yra butinybe, tai sodinti ant klubo ir nesioti. taip ir dariau, nors buvau pripratinus, kad numaunu kelnytes, nubegam i vonia, ikeliu, kad nuprausti, paskui iskeliu ir parbegam atgal i kambari. dabar jau pilnai nesiojuosi, isnaudoja jis mane. mama apapa ir neina peskom net iki virtuves smile.gif jei keli, tai nekelk ant ranku. atsitupi, apsikabinat ir stokis. svoris priglunda prie taves, nebus tempimo.
Atsakyti
vat del vaiku ir as pradedu mastyt ar verta... gal dar palaukt... nors po metu musu situacija tikrai nepasikeis...
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 04 23, 22:32)
Bajoraite, taip, parsivezem sekmadieni mazaji. Dziaugiames viens kitu dabar labai labai. Bet pilva jau ima uzknisanciai nudieginet unsure.gif Nieko panasaus nebuvo visus du menesius, o dabar toks sutapimas, arba priezastis ir yra mazas. Vis tiek diena n kartu pasivaro i pampi, tenka tampytis ir siaip sunku nusisaugot, ropsciasi jis ant manes be skrupulu. Kazkiek ir patines atrodo man tas pilvas. Matysiu, kas toliau bus.

Gal normaliai cia viskas...juk tau ten gerai palope raumenis. Gyd. sake, kad nesistebeti jei ateity bus kokiu diegliu ir skausmu, nes ten viduje irgi vyksta randejimo procesas.
Man vakar uzteko prisivaikscioti po Oza ir tai kazkaip jautesi raumenukai...o jau 3 savaites po op.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 04 24, 08:47)
Man vakar uzteko prisivaikscioti po Oza ir tai kazkaip jautesi raumenukai...o jau 3 savaites po op.

o as nebejauciu jokiu skausmu,tik vakarais patinsta,matyt prisigastruoliuoju g.gif Randa tepu su vitaminu E aliejuku,pasiklausiau cia UK pas gydytoja kas butu geriau randiu tai pasake nieko niera geriau nei vit.E aliejukas,pries tai jau buvo minejusi SPOSA,gyd.sake,kad i visus kremus kokie bebutu ieina didele dalis to vit.tai geriausia gryna tepti...
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 04 24, 16:18)
o as nebejauciu jokiu skausmu,tik vakarais patinsta,matyt prisigastruoliuoju g.gif  Randa tepu su vitaminu E aliejuku,pasiklausiau cia UK pas gydytoja kas butu geriau randiu tai pasake nieko niera geriau nei vit.E aliejukas,pries tai jau buvo minejusi SPOSA,gyd.sake,kad i visus kremus kokie bebutu ieina didele dalis to vit.tai geriausia gryna tepti...

matyt uzsienyje populiaru tas E, nes man pasake vienas draugas ilgai Kanadoje gyvenes. Tepsiuosi ir as smile.gif Nors minimaliai...tingine esu tokiems dalykams.
Atsakyti
QUOTE(zuzii @ 2013 04 23, 19:38)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Maniskis kazkaip neutraliai del pilvo laikesi, bet kai kalba ir apie (.)(.) prasidejo - oi, kaip akytes suzibo lotuliukas.gif  Jauciu, kad prie zaizdu nepades, bet man ir nereikia - su vaikais geriau tegul savaiteles dvi kaime tepabuna, o as uz sitokia galimybe busiu jam be galo dekinga wub.gif
O jums vyrai operacijas apmoka? Man net pavydu pasidare blush2.gif Aisku, mes panasiai ir uzdirbame, tai net nebuvo apie tai kalbos, kad jis finansuos... Na kiekvienuose namuose, savi dumai mirksiukas.gif

Del apmokejimo, tai net nzn kas cia mokes g.gif . Vyras galvoja, kad jis duos pinigu thumbup.gif , bet as ir pati taupausi paslapcia. Pilvui jau beveik visa suma turiu, pradesiu (.)(.) kaupt. Cia as apsidraudimui del visa ko, niekad nezinai, kam ir kada gali pinigu prireikt, tai as apsidraudziu sitaip tongue.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 04 23, 23:32)

Nu jo, visko gali but, kad prasidejo patampymai ir pilva skauda g.gif . Baisiausia, kad maziukui nepasakysi, kad mama pakelt negali, ar kad kur skauda. Ir is vis mamoms net sirgt negalima schmoll.gif . Kas tada vaikais, namais pasirupins g.gif . Pamenu bajeri, kai gulejau menesi ligoninej, tai gryzus isskalbiau 7 skalbiankes rubu, ranksluosciu, patalynes... doh.gif
Atsakyti
Mergytes, kiek mazdaug laiko trunka op? Pamirsau paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 24, 21:04)

Visoms skirtingai. Mane operavo apie 3val.
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 24, 22:04)

mane pvz operavo lygiai 3 valandas 30 min. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolaika @ 2013 04 24, 20:04)

mane beveik 4 val lope ax.gif
Atsakyti
Mane irgi kazkur 3 val.
Atsakyti
Sveikos ,negaliu priijungtio i albuma ,keitet kanors ? biggrin.gif