Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Nijole koks tas virssvoris ? koks ugis? svoris? nes cia yra tokiu kurios telpa i 8 dydi,ir turi kelis kg virsvorio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 04, 21:08)
Nijole koks tas virssvoris ? koks ugis? svoris? nes cia yra tokiu kurios telpa i 8 dydi,ir turi kelis kg virsvorio...  doh.gif

*** lotuliukas.gif lotuliukas.gif teisingai pastebeta!!!!Deja as ne is tu verysad.gif
Mano ugis 173cm,svoris vakar ryte buvo 68 kg blush2.gif ...
Atsakyti
Nijole virsvoris tu virsvoris doh.gif ( tai operacijos metu buvai 80?)
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 06 04, 22:14)
Nijole virsvoris tu virsvoris  doh.gif  ( tai operacijos metu buvai 80?)

blush2.gif aga verysad.gif mano svoris buvo visas aplink pilva ir sonus...
Mano vyras laaaabai kudas 82 kg ir labai didelis doh.gif 201cm tai as pagal ji buvau kaip ta nedakepta bobutes bulka biggrin.gif ,o dabar jau kaip ir proporcija gavosi thumbup.gif Bet as nenorejau pasakyt kad pas mane virssvoris ir tai didziule beda,paprasciausiai susikloscius tokioms aplinkybems aisku dziaugiuosi kad patapau ir be pilvo ir be kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 05 birželio 2013 - 00:32
QUOTE(BP84 @ 2013 06 04, 23:20)
161 cm / 63 kg  doh.gif

numesk bent 4 kg, matysi, lengviau ant sirdies bus smile.gif as su 162 op diena 59 sveriau, tai buvo biski perdaug mano akim, bet kentet jau galima. kai ,,paturbino" mane, tai po kokiu 3 men jau vaizdas eme matytis. tik beda tame, kad jau nori nenori prisilaikyti reikia. sukisus tiek pinigo butu gaila vel svorio priaugti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 05, 01:26)
blush2.gif aga  verysad.gif mano svoris buvo visas aplink  pilva ir sonus...
Mano vyras laaaabai kudas 82 kg ir labai didelis  doh.gif 201cm tai as pagal ji buvau kaip ta nedakepta bobutes bulka  biggrin.gif ,o dabar jau kaip ir proporcija gavosi thumbup.gif Bet as nenorejau pasakyt kad pas mane virssvoris ir tai didziule beda,paprasciausiai susikloscius tokioms aplinkybems aisku dziaugiuosi kad patapau ir be pilvo ir be kg

maniskis 193 ir 85 sveria, tai labai gerai atrodo smile.gif nei storas nei kudas smile.gif vis paziuriu i jo kilometrines kojas, tai pavydas suima smile.gif mano vyresnis sunus i teva, toks pat gandriukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 05 birželio 2013 - 10:09
QUOTE(Titanium @ 2013 06 04, 21:20)
Sveikos

man greit jau trys mėn - labiausiai diorgina bamba doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nelabai gili ir tas tamsumas randuko doh.gif Soliariumuose nebuvau ir saulės dar nematė pilvas- alebaisu kad vasara artėja
Kuom tepti kad blykštų?

Titanium, kaip ir visi randai, taip ir bambos matyt dar ilgai keis spalva...mano irgi matomos tos pjuviu vietos ryskiai. Nemanau, kad kazkoks tepalas isblyskins, reikia laiko tam.
O manes gyd. klause ar vel versiu auskara i bamba smile.gif sakau, jei negrazia padarysite, tai teks maskuoti biggrin.gif Siaip visai ji nebloga pavyko, bet ir man nekantru laukti kada spalva pasikeis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BP84 @ 2013 06 04, 23:20)
161 cm / 63 kg  doh.gif

aisku geriau numesti siek tiek, bet as pries op tik priaugau is streso biggrin.gif
op diena buvo 160 ir 59. Dabar po 2 men 55. Dar bandau mazinti, bet sekasi sunkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 06 05, 11:51)
. Dabar po 2 men 55. Dar bandau mazinti, bet sekasi sunkiai  smile.gif

ajajaj tu musu smulkmena smile.gif bitutes liemeni turi smile.gif as po turkistano ir vaiko gimtadienio su ( 3 tortais + 2 pyragais, kuriu niekas aparts manes beveik nevalgo) 3 kilus siai dienai turiu numesti, kad rauksle pasirodytu. viska iki 18 d. turiu padaryti.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(BP84 @ 2013 06 04, 21:53)
Labas mergaitės,

Ir aš labai norėčiau prisijungimo  ax.gif  4u.gif
Dar noriu paklausti Jūsų, ar visoms liepė nusimesti tuos papildomus kg ir tik tada ateiti, ar buvo kurioms tiesiog nusiurbė?  ax.gif  Nu man baisiai nekrenta tie nelaimingi 6 kg  verysad.gif

o kaip jis nustate ta virssvori? Ar butina bus liesai, kad sutiktu daryt operacija? Tai kiek reikia sverti?

QUOTE(Nijolee76 @ 2013 06 05, 00:49)
*** lotuliukas.gif  lotuliukas.gif teisingai pastebeta!!!!Deja as ne is tu verysad.gif
Mano ugis 173cm,svoris vakar ryte buvo 68 kg  blush2.gif ...

doh.gif nu tai man tada sleptis po lapais reiktu 168 ir 68 doh.gif Bet as savimi daug maz patenkinta, tik va tas gelbejimosi ratas gyvent neduoda....
Atsakyti
Smagu kai po operacijos biski svoris krenta. As ir planavau numest pries op bet nelabai sekes. Visokiu problemu buvo tai is tu nervu dar pavalgiau. As pries op 174 ir 66 sveriau. Dabar per pora savaiciu 64 pasidare. O nupjove ir nusiurbe man bendrai sake apie 700g. O dabar tai nelabai lenda maistas biski suvalgai ir jau sotus smile.gif
Vasara ir siaip geras laikas svori mest kai karsta nelabai ir norisi... oi noreciau bet savo 59 susigrazint.... bet kazi kaip cia pavyks doh.gif

Siandien man dvi savaites thumbup.gif Neuzilgo vaziuoju i Kauna siulu traukt. Gan velai uzrase tik 17.30.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 05 birželio 2013 - 12:52
O man apsoliuciai neliepe mesti svorio,as dar paklausiau kaip del virssvorio tai M pasake,jei labai nori,bet nepersistenk nes nusilpsta kraujas,o tai pries operacija l.negerai. Mano ugis 170cm o svoris operacijos diena buvo apie 78kg,bet uztat po operacijos nukrito apie 6kg g.gif
Atsakyti
Mano ugis 170, paprastai sveriu 68, operacijos diena sveriau 73 (streso pasekmes lotuliukas.gif ), dabar vel 69, bet jauciu, kad gyvenimas lengveja ir vel bus 70 doh.gif Man niekas nieko taip pat nelepe mest - sake, kad galesiu tuom paskui uzsiimt jei noresis lotuliukas.gif

Bet kaip suprantu - jei labia skaudes - svoris ir taip nukris mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano ugis 170,konsutacijos diena svieriau 77 ( bet cia su rubais ,dabar su naktiniais sveriu 74-75),tai sake jei gali tai del manes numesk 3 kd,jei nesigaus,tai nieko tokio...
Atsakyti